Kommentarer (10)

 • Til dig der kun skulle være med på gruppefoto – til det bryllup jeg deltog i SKULLE alle også have taget ‘par-foto’.. Jeg har nu et rigtig fint billede af mig, som eneste single, siddende sammen med brudens 12-årlige kusine. Som jeg ikke kender. I det mindste er det faktisk et ret godt billede af mig 😉

 • Birte Nordstrøm

  Shit. To af historierne kunne passe på mig – bare at det var før SMS blev opfundet.
  Tro mig. Jeg er ikke fan af bryllupper?

 • I min bekendtskabskreds er der et par, hvis ægteskab holdt knapt 24 timer, da bruden “kom til” at knalde en anden mand på bryllupsnatten. Rygterne siger at det faktisk var TIL festen (som i øvrigt var den slags med 4 kjoleskift, uniform til gom og meget fint, med mindst en million gæster fra nær og fjern) og at manden, som nu er hendes kæreste, tidligere havde været med i nogle trekanter med brudeparret, om det passer ved jeg ikke, men trekanter er ikke unormale for dem….

  Venner og familie fik at vide at de var brudt på 2. dagen, weekenden tog hun, uden at give besked, sin nye kæreste med til bedstevenindens fødselsdag, hvor eksmanden også var inviteret… det var SÅ akavet og SÅ godt! Live sæbeopera.

  Det bliver stadig jævnligt taget op når man snakker med folk der var der.

 • Shit, dén med sviger- og papsvigermor i ens kjoler. Det ville jeg gerne have set. Det er jo ægte Brenda & Kelly-drama på prom night!

 • Åh, den med parfotoet…. jeg kom som single til et meget fint bryllup, og ejer nu et smukt billede af mig selv sammen med….. gommens fætter. Han kom også som single, og så passede pengene lissom. Jeg ville ærlig talt hellere have haft et billede af mig selv!

 • Læste en artikel, hvor psykologer netop fastslår, at mennesker gifter sig af alle mulige andre årsager end kærlighed, og vores bevidsthed om vores egne motiver er beskeden. Det kunne forklare nogle af de ovenstående anekdoter.

Der er lukket for kommentarer.