Kommentarer (29)

 • Kan nogle forklare mig, hvorfor kvinder bliver forarget over, at man donerer æg? Og til dig der gør det – kæmpe KUDOS!

 • Hvorfor bliver kvinder forargede over æg-donation?
  Er der måske noget om det jeg ikke kender til? ?

 • Jeg forstår ikke hvorfor andre kvinder skulle være forargede over at indsenderen har doneret æg?

 • Åh! Den sidste! Jeg har tænkt på det modsatte.. om min svoger eller andre mænd på den side mon er ligeså godt udrustet som min mand..

 • Til dig der donerede æg: du er fucking fantastisk!! Hurra for dig! Og så fatter jeg simpelthen ikke, hvorfor nogen kan blive forarget over, at du hjælper andre mennesker med at få deres højeste ønske om et barn opfyldt. Du er da indbegrebet af et godt, uselvisk menneske. Cyber-kærlighed til dig fra mig <3

 • Hvordan kan man blive forarget over, at en kvinde vælger at donere æg? Det forstår jeg slet ikke. Dine æg, dit valg. Og du hjælper kvinder, der har brug for det! Jeg synes, det er megastort og uselvisk at gøre. Good for you!

 • #4 – I hear you. Min mor har brugt hele sit voksne liv på at undgå at have et fast arbejde, være på kontanthjælp, samt alligevel brokke sig over hvor lidt penge og hvor hårdt hun har det. Det er svært at have ondt af hende, når hun intet fejler og jeg skammer mig meget. .

 • Jeg melder mig også i heppekoret: Dig der har doneret æg! Det er så sejt! Den største gave man kan give andre

 • Kan se, at jeg ikke er den eneste, der ikke forstår hvorfor kvinder bliver forargede over, at hun donerer sine æg.? Synes det er pisse sejt! ?

 • Jeg har næsten lige meldt mig som ægdonor selv. Jeg har i mange år givet udtryk for, at jeg (og min mand også) ikke ønsker børn, så da jeg fortalte min mor, at jeg ville donere mine æg, kom der også et meget skævt ansigtsudtryk frem.

 • Til dig med at rejse ud af landet! Du er langt fra alene!! Men giv selv den oplevelse det er at se noget andet. Hvis det er penge – så tag en bus fra hovedbanen til Berlin meget små penge. Find et billigt og godt hotel (3-stjerner er tit rigeligt i Tyskland) og nyd det hele lidt.
  Afsted med dig ❤️

  • Hørt! Undersøg evt Skanrejser. Der er både bus og hotel til ret små penge, de klarer alt det logistiske, og der er folk at følges med. Det burde fjerne den værste utryghed. <3

 • Dig med den rene hud – I feel your pain.
  Har aldrig været typen, der fik bumser eller hudorme, og jeg ELSKER at trykke dem!

 • Til jer der ikke forstår, hvorfor man kan blive forarget over ægdonation.. tænker det har noget at gøre med, at man sætter et barn i verden, som ikke kommer til at kende sit biologiske ophav. Afhængig af anonym/ikke anonym donor selvfølgelig.

  • Måske er jeg flueknepper… men barnet kommer da til at vokse op ved den biologiske mor – donorer er genetisk ophav ?

 • Jeg vil ikke have børn og har doneret æg til en veninde. Det forarger cirka alle- også mænd og min egen kæreste. (Min daværende kæreste var dog bedøvendes ligeglad).
  Nu har jeg ikke lyst til at donere til fremmede eller at udsætte min krop for den behandling igen (med mindre en veninde kommer i nød), men forundres hver gang. Bare fordi jeg ikke ønsker børn forstår jeg udemærket andres store ønske.

  • Måske jeg er flueknepper… men barnet kommer da til at vokse op hos den biologiske mor – donorer er genetisk ophav ?

 • Dig der er misundelige på de nyligt singlemødre i din terminsgruppe: gå fra din partner. Du lever kun en gang. Hvis du hellere vil være alenemor så gør det forbi nu. Du fortjener at være lykkelig!

 • Jeg melder mig i heppekoret for jer der donerer æg! (Og btw har jeg da aldrig hørt nogen være forargede over sæddonorer…!)

 • Til dig der donerede æg, og alle jer der hepper – jeg har to børn med to forskellige donorer – og jeg er oven ud lykkelig, taknemmelig og på røven over, at der er kvinder derude, der er så gavmilde, at de vælger at gøre det frivilligt – det er det vildeste – jeg har slet ikke ord for det! Så til hvem end det er – og til alle de andre, som også gør det – tusind tusind tusind tak!!!! <3

Der er lukket for kommentarer.