Projekt Voksenbolig-inspo til sommeren (aka ting, jeg virkelig ønsker, jeg ikke prokrastinerer mig fra)

 

Reklame – alle links i dette indlæg er reklamelinks.

Hvis man ser bort fra de to usamlede reoler, der stadig står i papkasser og hygger sig i min stue på andet år, så er der også nogle andre småting tilhørende Projekt Voksenbolig, jeg virkelig godt kunne tænke mig at få af vejen. Som fx at få mine altankasser op. Jeg har kasserne, og jeg har også store planer om, hvad der skal i dem, men det er som om min hjerne bare ikke er gearet til lige at huske at købe en sæk pottemuld med hjem fra Netto, og så er vi ligesom lige vidt.

Men.

Det er også bare, som om den sjoveste del af Projekt Voksenbolig er den del, hvor jeg sidder foran min computer på den ene boligside efter den anden og overvejer at starte en flirt op med omkring tyve mænd på Tinder, fordi de så måske ville sende mig blomster, og jeg så havde en undskyldning for at købe tyve nye vaser, som hverken har plads til eller brug for, men så alligevel brug for på grund af de tyve mænd og deres tyve blomsterbuketter. You feel me?

Ovenfor ser I nogle af de ting, jeg lurer på for tiden. Nedenfor ser I links, og det er tilladt at videresende vrede bankmænd til mig, hvis man bliver fristet af noget, så skal jeg nok forklare dem, at jeg kunne have lavet en collage med lutter ting til 20.000 kroner, men det gjorde jeg ikke, fordi jeg er en guttermand. High five! 😀

 1. Jeg har faktisk et gulvtæppe, som jeg har været virkelig glad for, men det er af uransagelige årsager begyndt at få nogle skaldede pletter hist og her, og så er det umuligt at støvsuge, hvilket driver mig til vanvid på ugentlig basis. Så jeg overvejer at bytte det ud med et andet klassisk bloggertæppe, ikke mindst fordi det pt er sat ned med 20%.
 2. Som et af de eneste mennesker i verden elsker jeg stadig min kæmpestore, grimme læderbarcalounger, men fodskamlen kan ikke længere klappes ned, og Herbert synes, det er det fedeste i verden at hvæsse kløer i armlænet. Så måske er det omsider på tide at tage afsked. Og så var det, jeg faldt over den her lænestol hos Ilva. Den er både pæn, matcher min sofa og er faretruende billig i forhold til de mange, mange tusinde kroner dyre lænestole, jeg ellers har haft kig på.
 3. Seriøst, seriøst, hvorfor er der ingen, der har fortalt mig, at Ellos decideret svømmer i kampfede lampeskærme?! I Gud ved hvor lang tid har standerlampen i min stue haft en af de der helt sørgelige IKEAskærme, fordi jeg bare aldrig rigtig fandt noget, jeg virkelig elskede. Og nu er jeg i den stik modsatte grøft, totalt i lampeskærmsvildrede, fordi jeg vil have dem allesammen. Lige nu hælder jeg mest til svanen, der ser ud, som om den er ved at tage en selfie.
 4. Jeg har slået endnu en plante ihjel. En sukkulent, sågar, selvom de skulle være noget af det nemmeste at holde i live. Overvejer nu, om jeg skulle smide et par planteplakater ind i hytten for ligesom at opveje for det faktum, at der ikke er så mange levende af slagsen, der holder ret længe. De viste er fra Poster Store, og hvis man skulle blive fristet blandt deres fabelagtige udvalg, kan man med rabatkoden “miriam30” få freaking 30% rabat! (Gælder alt undtagen Selection-plakater). Koden gælder frem til d. 2. juli.
 5. Apropos de der vaser. Den er kitsch som ind i helvede, og ja, jeg har vaser nok, men shit, hvor jeg elsker den!
 6. Jeg har manglet en pæn loftslampe, siden jeg flyttede ind. For snart ni år siden. Jeg kan slet ikke overskue, hvor ringe jeg er til at få ting gjort. Den her er dødpæn, lyserød og helt overkommelig i pris. Køb den nu bare, Miriam!
 7. På ingen måde need to have, men hvor nice to have ville de her solcellelanterner ikke lige være på altanen til sommeraftener med rosé og grin og hygge? (Også meget instavenlige, forestiller jeg mig. Vigtigt).

Kommentarer (13)

 • Nemlig.com leverer både jord og planter og så slæber den søde chauffør det til døren ?
  Det gør måske projekt altankasser mere overskueligt ?

  • Jeg er stor fan af Nemlig, men de har et minimumsbeløb på 400 kroner, og så mange penge bruger jeg bare ikke på dagligvarer ad gangen, desværre!

 • Jeg er også mester i at udskyde ting, men samtidig elsker jeg at samle møbler(!), så sig til hvis du vil have hjælp til de reoler, så fikser vi det ? (ment på en ikke-creapy måde, selvom vi ikke kender hinanden)

  • Du skulle dælme søge arbejde hos IKEA eller tilsvarende, I må være en sjældenhed! 😀 Tak for tilbuddet, det skal jeg huske!

 • Hej skønne Miriam. Jeg vil lige starte med at sige, at jeg elsker dine ‘Projekt Voksenbolig’ indlæg! Det er rigtig god inspiration, når man selv sidder lidt fast i sine lejligheds projekter. Mit spørgsmål er: Har du overvejet at lave en form for lejligheds-tour, så vi kan se før/efter resultater af dine fremskridt? (-:

  • Jeg laver altid før/efter, når jeg er færdig med et delprojekt, men det kunne være, jeg skulle udvidde til noget mere overordnet. 😀

   • Det kunne være så fedt med en samlet præsentation 🙂 Ellers får du bare Herbert til at præsentere lejligheden – mere Herbert på bloggen <3

 • God inspo! Jeg har selv to “kogle”-lamper i kobberfarve og jeg elsker deres lys og effekt. Jeg gav vel 750 kr per styk og det var virkelig også en god pris 🙂

 • Jeg har sådan en Serax kaktusvase, bare med to arme. Den må du gerne få, hvis du stadig craver den. Kan tage den med til Østerbro.

Der er lukket for kommentarer.