Jeg er jo Bridget Jones #377

1. Jeg bruger seriøst halvdelen af min arbejdsdag på sociale medier, og alligevel er det på en eller anden måde gået min næste fuldstændig forbi, at der var klimamarch? EJ!

2. Var ved at skære tomater og var en kvart millimeter fra at skære mig selv i fingeren. I stedet skar jeg et hjørne af min pegefingernegl, og jeg ville helt ærligt hellere have skåret mig i fingeren. Mine negle vokser fuckerlangsomt.

3. Mand på gaden: “Undskyld, ved du, hvor Middelfartgade ligger?”
Mig: “Nej, desværre.”
Også mig: Går hjem og kommer forbi Middelfartgade på vejen. Den ligger vitterligt 50 meter fra min hoveddør. Jeg har boet her i ni år.

4. I nat vågnede jeg omkring 15 gange, fordi jeg havde hovedpine, men hver gang vendte jeg mig om på den anden side og sov videre i stedet for at tage en Pamol. Kun for at vågne igen en halv time senere. Man træffer virkelig dårlige beslutninger, når man er træt.

5. Gik i Netto på vej hjem fra at stemme for at købe flere Pamol. Damen spurgte mig, hvilken pakke jeg ville have. Jeg svarede: “Den største, jeg må få.” Det var først, da jeg kom hjem, jeg opdagede, at hun havde givet mig en pakke med otte smeltetabletter med solbærsmag i stedet for en helt almindelig ti-pak. Godt nok var pakken teknisk set større, men det var ikke helt det, jeg mente…

6. Jeg voldhader medicin med smag. Sidste gang jeg var i USA, kom jeg til at købe sovemedicin med kirsebærsmag, og nu bliver jeg søvnig, hver gang jeg spiser slik, der smager af kirsebær.

7. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨kllllllllllllllljlkk (Punkt venligst forfattet af Herbert, der nogle gange går op på mit tastatur for at få opmærksomhed).

8. Tog en lur. Drømte, jeg kyssede på Nikolaj Coster-Waldau. Virkeligheden er sucky.

9. For nogle dage siden sad jeg i et S-tog, da nogens telefon ringede, og hele kupéen tjekkede for at se, om det var deres. Kan I huske, da vi allesammen havde vores egen, individuelle ringtone? Det var meget smartere. Hvorfor gik vi væk fra det?

10. Hvis nogen ikke skulle have opdaget det, har Netflix endelig fået den første Bridget Jones-film. I hundrede år har de ellers kun haft nummer to, og den er bare ikke lige så god. Vi ses derinde!

Kommentarer (25)

 • Man kan da ændre ringetone endnu? Eller, jeg kan hvertfald, jeg skal bare have sangen på min telefon ?

  • Jo jo, man kan godt, men det er ligsom bare ikke rigtigt almindeligt mere, vel? De fleste af os har bare den der standard,der er installeret fra starten. 😀

   • Jeg har i flere år haft Kato’s “Hey Shorty” som ringetone, for ellers kan jeg seriøst ikke finde ud af, at det er min telefon, der ringer ?

  • Jeg har ‘baby got back’ som ringetone. Overvejer tit at skifte men det er bare en del af mig nu? også da jeg havde glemt at sætte dem på lydløs sidste weekend og en telefonsælger ringede midt i en tale til en konfirmation og højt spillede ‘i like big butts and i cannot Lie’.. ?

  • Det er i hvert fald ufatteligt befriende at have android, når man hører en iPhone ringetone og ser hele bussen lede efter deres telefon. Rimelig træls at det ikke er hipster længere at have android, for nu bliver jeg alligevel forvirret…

 • Yeees! Jeg så Bridget Jones 1 den anden dag. Fantastisk. Jeg er ikke pjattet med nr 2…men nr 3 er jeg dog ret vild med, den er meget i samme stil som nr 1.
  God søndag aften i selskab med Bridget 😉

 • Sally Hansen Nail Growth (guld flaske) som underlak er en mirakelmager ????‍♀️

  “I just call to say I love you” som ringetone ??☎️

 • Hahahaha. Nu har jeg da en idé om hvor på Østerbro du bor henne. Silkeborggade ligger nemlig heller ikke så langt væk fra Middelfartgade og der boede min søster engang for mange år siden ?

 • Min telefon har ringet med temaet fra Dollars siden dengang man havde polyfoniske ringetoner. Det er toppen!

 • Har haft melodien fra “Timber” med Kesha og Pitbull som ringetone i 100 år – Hader også at alle har ens ringetone 🙂

 • Min telefon ringer med Emperial March-sangen fra Star Wars, og har gjort det siden jeg var Darth Vader til kostumefest for nogle år siden. Det hænder af og til, at jeg er kommet cyklende på fuld hammer ned ad gaden, hvor dødsmarchen lystigt spiller fra min taske, mens jeg passerer et utal af mennesker, før jeg endelig får bremset cyklen og kan tage telefonen… ?

 • Jeg har i sidste uge begået samme fejl med solbær-medicin-smeltetablet-satanen… Jeg er endda uddannet læge om 2,5 uge – studsede ikke engang over pakkens indhold, da kassedamen spurgte om jeg nu var sikkert ??

 • Altså, min telefon ringer med temaet fra super Mario, så jeg er aldrig i tvivl. Folk kan sjovt nok også altid genkende den der ‘kliiing’ tone jeg har ved beskeder, som mønterne i samme spil ?

 • Min ringetone: “Barbie Girl” af Aqua. Fik jeg sagt, at jeg er en meget tatoveret, sorthåret, læderbukse-bærende voksen kvinde??

 • Jeg har haft Robbie Williams’ “Something beautiful” siden de polyfoniske ringetoner – jeg er aldrig i tvivl om det et min, der ringer. Til gengæld kender jeg det med at en telefon brummer midt i et møde, og alle tjekker om det er deres ?

 • Jeg har temaet fra Harry Potter som ringetone. Det kommer nok ikke til at ændre sig nogensinde. Det eneste minus er, at når jeg så ser filmene (hvilket er relativt ofte), så tror jeg næsten altid, at min telefon ringer, når temaet spilles.

 • 4. – jeg gør præcis det samme! Dels fordi – altså, jeg ligger lige så godt og lunt, ikk’? Og så fordi jeg er opdraget med at man skal tage piller med en BUNKE vand… og så vågner jeg ALLIGEVEL en halv time senere fordi jeg skal tisse!

 • Min ringetone er sådan et 80’er remix af Game of Thrones introen (tænk masser af Miami Vice-agtige synthesizer) og jeg kommer aldrig til at skifte den ? (heller ikke selv om jeg er voldsomt skuffet over slutningen ?)

 • Altsåååå “Wannabe” med spicegirls har være min ringetone de sidste 7-8 år – og den spreder også vældig meget glæde omkring mig!!

Der er lukket for kommentarer.