Kommentarer (35)

 • Jeg ville heller ikke have valgt min mand hvis jeg havde vidst hvordan han blev som far. Nogle gange når vi skændes overvejer jeg at sige det til ham..

 • Dig med cyklerne- det ER snyd!!! Inter slår når man overhaler en elcykel med sin egen rugbrødsmotor!!!

 • Nr 1: SÅ meget mig!!! Min kæreste har endda bemærket at jeg skæver ned og tjekker om det er en el-cykel HVER gang jeg bliver overhalet ?

 • Dig med paradise hotel; du er ikke blevet gammei, det er bare årets sæson der er sygt kedelig:)

 • Jeg havde heller ikke giftet mig med min mand, hvis jeg vidste hvordan han var som far. SÅ nederen, når alt ligesom er for sent!

 • Sh*t, vil det sige at jeg skal stoppe med at, tjekke ekser og/eller andre ud, fordi jeg risikere
  at, dukke op på deres “personer du måske kender” feed?

 • Dig med godnat-fantasierne. Det er totalt mig!! Det kører dog lidt på skift, hvem der er den mandelige hovedperson. Men det strækker sig gerne ud i en hel føljeton, og jeg kan til tider glæde mig helt til af jeg skal i seng og “se” min kæreste. Jep, gift, og har to børn.

 • Ha, ha den med elcyklen ? Sådan havde jeg det også selv, FØR jeg fik en elcykel. I starten følte jeg mig lidt som en snyder, men så slog det mig “hvad er det jeg snyder i? Hvad er det for en konkurrence?” Nu overhaler jeg med ro i sindet ?

  • Åh gud også mig! Satser vi på det går over af sig selv eller hvordan gør man? Jeg har snart crushet i 1 år!

 • Kan ikke huske kilden, men ifølge nogle statistikker kan en kvinde kun være seksuelt tiltrukket af en mand i maksimalt syv år. Det er mere end ok at fantasere lidt om andre. Et ægteskab er mest af alt en viljesakt og et partnerskab, ikke et fyrværkeri af lidenskab.

 • Til jer der “hader” elcykler ?. Hvis det er nogen trøst, så har jeg så dårlige led, at jeg kun kan cykle 5 km i timen på en almindelig cykel. Når jeg cykler på min elcykel, er det et af de få tidspunkter min krop føles normal… altså hvis jeg lader være med at cykle mere end 10 km på en dag.

 • What!! Dukker man op i “personer du måske kender” hvis man stalker meget!?! Shit, jeg skal stoppe nu ??

 • Jeg er oprigtigt nysgerrig – hvordan er jeres mænd dårlige fædre? Hvilke karaktertræk er det man skal undgå? ?

  • Svært at sige… min har et voldsomt temperament og ingen tålmodighed + en nedladende måde at tale til børnene ? Ingen tegn jeg havde oplevet før, eller sammen med niecer. Husker at jeg en gang sagde at vi ikke skulle have flere børn, hvis han blev ved med at opføre sig sådan… og ligevel fik vi to mere…

   • Det lyder som min mand. Vi fik først barn efter 10 år sammen, og der havde jeg set ham sammen med andres børn. Hvor sjov, blid og uendelig tålmodig han var! Men med vores eget barn, er det en helt anden historie. Gider ikke lege, er meget hård og ingen tålmodighed. Vores barn er virkelig et dejligt og ‘nemt’ barn.
    Vi ønsker begge barn nummer to, og jeg har sagt, at hvis han ikke ændrer sig, så skal vi ikke have flere. Der er nu gået fire år, og jeg dør lidt indvendigt hver dag, for jeg ved, at jeg aldrig får en lille baby igen. Og snart er jeg for gammel. Ved ikke hvad jeg skal gøre ???

 • Paradise Hotel har bare ikke været godt siden sæson 10. Der er næsten ingen spil, taktik, spænding eller rigtig drama længere. En æra er forbi! 🙁

 • Er også pænt interesseret i den med fædrene (tør ikke kommentere på mange af de andre, fik sgu spærret øjnene op et par gange).
  Min mand havde aldrig holdt et spædbarn før vi fik et barn. Han var/er r*vdårlig til spædbarns yngelpleje. Men da barnet fyldte 8-10 mdr og især efter to års alderen så eksplodere han i superdad evner som ingen jeg kender nærmest kan overgå. Spiller, læser, leger, lærer…etc. Men småkravl det forstår han sig sgu ikke på. Det var faktisk meget lettere ved barn nr 2 for der vidste jeg, han nok skulle komme på banen, når barnet kom på benene, så at sige.

  Hvis børnene er ældre og han bare en sur, avislæsende børne-ignorerende r*v, så er det trist. Børn har sgu brug for gode fædre.

 • Har indtryk af, at der findes SÅ mange kolde/sure/ligeglade fædre derude, der ikke gider lege med deres børn eller sørge for basal pleje, såsom lusekæmning, tage dem til lægen af eget initiativ hvis de er syge, snakke med dem om deres dag osv. Hvor børnene mest ses som et irritationsmoment, og helst bare skal høre efter, stikkes en ipad og gå tidligt i seng. Ved ikke, om mændene aldrig har lært basal omsorg fra deres egne fædre, og det på den måde går i arv. Jeg har oplevet mænd, jeg aldrig havde troet ville blive sådan. En del veninders mænd. Og ja, også min egen 🙁 Der findes også rare, gode fædre, der tager lige så stor en tørn som mødrene, både når det gælder forældremøder, fødselsdagsforberedelser, køb af flyverdragter, leg og omsorg. Jeg har bare ALDRIG mødt dem.

 • Årh Fuck det er hårdt at læse om alle de beretninger om utålmodige og udeltagende fædre. Shit! Det må være så skuffende. Både min mand og jeg kan have de der momenter hvor man bare er træt og vil have puttet børnene, så man kan få lidt ro i hovedet. Men det er jo oftest efter en lang dag med masser af leg, hygge og nærvær. Min mand er meget alene hjemme med børnene i perioder, hvor jeg er af sted med arbejdet. Der har vi en aftale om, at når jeg så er hjemme, så er jeg mere på, så han lige kan trække sig lidt. Det fungerer godt, og kan måske også overføres til et mere almindeligt familieliv? Altså hvis man får en god snak om at børnene jo har brug for nærvær og følelsen af at blive set af begge forældre, så kan man jo lave en aftale om at skiftes lidt til at være på.

Der er lukket for kommentarer.