Jeg er jo Bridget Jones #366

1. Det er en uge siden, jeg gav min lejlighed en massiv oprydningstur, og i dag flyder alting igen. Why am I like this?? Red mig, Marie Kondo!

2. Nu er det ikke, fordi man skal sammenligne sig selv med andre, men jeg har alligevel svært ved ikke at tolke på, at Matilde lagde et billede op af sin forlovelse på samme tid, som jeg lagde et billede op af min kat klædt ud til fastelavn.

3. Samme kat som i denne uge har smadret mit nye yndlingskrus og min hundedyre mineralfoundation.

4. Jeg er stadig forkølet, hvilket har sat sig i min ører, så nu kan jeg ikke rigtigt høre noget og råber helt sikkert nonstop af alt og alle, fordi jeg ikke ved, hvor højt jeg taler. Undskyld.

5. Nogen er nødt til at fortælle mig, hvordan det her er mode? (reklamelink) Jeg mener, modellen har vi set før, jeg svor selv til den i starten af 00’erne, men længden?! WHY??

6. Objektivt set har jeg ikke voldsomt meget styr på min økonomi, men jeg har set en del Luksusfælden på det seneste, og helt ærligt føler jeg mig nu som et slags budgetteringsgeni.

7. Min favorit var i øvrigt ham, der kontrofronteret med unødvendigt købt af kæmpefjernsyn på afbetaling helt oprigtigt svarede: “Men vi havde brug for det. Vi havde kun ét!”

8. Min glæde ved at finde ostehaps på tilbud stemmer helt sikkert ikke overens med min alder.

9. Jeg ved godt, det her er et massivt first world problem, ikke, men hvorfor har fastelavnsboller med creme altid chokoladeglasur og dem med hindbær hvid glasur? Hvad nu, hvis man bedst kan lide creme og hvid glasur?

10. (Det kræver ALT i mig lige nu ikke at lave en dirty joke om “creme” og “hvid glasur”…)

Kommentarer (33)

 • Når en forkølelse går i mine ører, laver jeg den omvendte og taler enormt lavt af angst for at råbe for højt – så ingen kan høre, hvad jeg siger, og jeg kan ikke høre, hvad andre siger ?

 • Jeg kender INGEN der ikke kan lide kombinationen creme og chokoladeglasur. Det er altid de fastelavnsboller der bliver spist først. Faktisk forstår jeg ikke at nogen kan lide fastelavnsboller anderledes…(jo selvfølgelig gør jeg det. De er bare ikke kalorierne værd for mig…)

 • Gina tricot-linket dutter ikke i min ende (ja jeg er fra Randers) og jeg er ved at DØ over ikke at vide hvad det er!

  • Gina Tricot har åbenbart problemer med deres side pt. Jeg får også sådan en “vi oplever for meget trafik” lige nu.

 • Helt enig i 9’eren! Men jeg kan bare generelt ikke lide mørk glasur ?
  Og hvis du finder en løsning på 1’eren, så del lige ikke ?

 • Fordi tænk hvis man kom hjem med en uden creme, men med hindbær? Så hellere spise chokoladeglasur.

 • I min lokale Føtex putter de flormelis på dem med creme.. Hvorfor skal jeg snydes for glasur, fordi jeg ikke vil have frugt i min fastelavnsboller? ?

  • Det gør de også hos min lokale bager! De kunne tjene så mange penge på mig hvert år til fastelavn, hvis de bare puttede glasur på dem med creme.

  • Gid, det var så vel. Men nej, de findes også i petite. Det er meningen, de skal være så korte!

  • Hvor lange er de “originale” da??? Dem på linket er da ret almindelig bukselængde i min optik? ??

 • Så enig med fastalavnsbollerne – jeg er så træt af, at de ikke fås med hindbær og mørk glasur!

  • Hvordan i alverden kommer du frem til den konklusion? 😀 Spandauer er wienerbrød, ikke gærdej, og de er åbne, så cremen er underligt bagt. Jeg kan ikke fordrage spandauere! 😀

 • Den med bukserne er for at de ikke skal blive våde og slidte ligesom de blev i 00’erne. (var det i 00’erne? Var det ikke i senhalvfemserne? Shit jeg bliver gammel. Jeg kan ikke huske en skid længere)
  Men det ser ud af h til.
  Og så er det vel også for at man kan flashe sine svinedyre retrosneakers som man har købt brugt til overpriser og rejst milevidt for at hente? Jeg har opdaget at det er noget de unge gør i. Jeg fatter hat for de er også grimme men jeg er nok også for gammel til at fatte den slags mode (læs: jeg er 38år gammel og mor til 3 hvoraf den ældste er 18 ikke! Jeg er åbenlyst klar til pension!!)

  • Det tror jeg sgu ikke, modeskaberne tænker over. De laver bare grimme trends for at se, hvad de kan slippe af sted med! 😀

 • #5, jeg forstår det virkelig ikke. Da moden begyndte for et par år siden, så jeg den første gang i selskab med meget slidte hvide kondisko og Fila sweatshirts. Jeg tænkte “nårh, stakkels fattige piger” men undrede mig samtidig over at de var 2 med det meget meget gamle tøj. Der gik faktisk et par måneder før jeg fandt ud af at de var moderigtige og ikke arme.
  #9 ingen kan vel li den mørke glasur. Tænk hvis de lavede creme-bollerne, men med rigtig smeltet chokolade på toppen :O

 • I protest over fastelavnsboller, som aldrig har den rigtig kombi, er vi, her i husstanden, begyndt at bage nutella boller (Oh yeah) med HVID eller Lyserød glasur.

  Jeg kommer aldrig til at købe en fastelavnsbolle igen 😉 (med mindre de begynder at lave dem ordentligt!)

 • Min kæreste påstår at der ikke er forskel på hvid og mørk glasur?!?! Det kan man i den grad!

 • SÅ enig i nr. 9!! Seriøst!! Jeg kom til at købe en pakke med hindbær i, fordi jeg helst ville have hvid glasur og ikke havde fattet, at der var forskel på indholdet. #fastelavnsbollerookie

 • Hey!
  Hvornår har du fået ny header (hedder det ikke det, billedet øverst?!)?
  Nåmenøhh… Den er altså virkelig pæn og lige dig.

 • Jeg er så ung, at jeg måtte ty til kommentarfeltet for at se, hvad der er galt med bukserne. For mig ligner det bukser i helt almindelig længde ?

 • Jeg må (med skam?) indrømme at jeg har købt bukserne fra Gina tricot – i både den korte og lange længde. Jeg opdagede først at de var så korte da jeg prøvede dem med sko der hjemme.. De lange er til gengæld så lange at jeg træder en smule på dem med sko på. Som bonus kan dog tilføjes at de er SÅ behagelige at have på! Hilsen hende på 31 år 😀

  • De lange er jeg sgu også lidt fristet til at købe… Mest af nostalgiske årsager! 😀

 • Jeg har altid gået i trompetbukser, og det har jeg aldrig fortruuuuuuuuudt.

  Åh, den brændte i mig for at komme ud!

Der er lukket for kommentarer.