Jeg er jo Bridget Jones #364

1. Problemet med de sidste dages solskin er, at jeg altid glemmer, at det betyder, folk går ud på deres altaner. Hvor de kan kigge ind til mig. Der ofte foretrækker dage med vældig lidt tøj på.

2. Jeg væltede på cykel for nylig. Var blevet lidt for kæk med, hvor meget jeg kunne slæbe, og da jeg var lige ude foran min opgang, røg tasken ind i hjulet, og jeg tog en gedigen flyvetur. Heldigvis var der en bil til at bremse mit fald…

3. Havde altså faktisk nok foretrukket at komme alvorligt til skade, hvis det havde betydet, at ingen havde set mig. Men det var der. Og de kom for at hjælpe, hvilket man jo gør, og det er meget sødt, men endnu mere ydmygende.

4. I øvrigt værre end den værste walk of shame efterfølgende at gå tilbage til bilen med en seddel med mine kontaktoplysninger, fordi den var kommet til skade, og jeg ikke vidste, om det var mig, der havde gjort det. (Har ikke hørt fra ejer, så tænker, vedkommende er med i klodset-klubben og selv har gjort det på et tidligere tidspunkt).

5. Bagefter var jeg nødt til at finde min forsikringspolice frem, fordi jeg faktisk ikke vidste, om jeg havde en ansvarsforsikring. Det har jeg. På den måde er det meget fint, at jeg er relativt ansvarlig, også selvom jeg havde glemt, at jeg er det.

6. I fredags var jeg faretruende tæt på at dukke op til et event en måned før tid. Det var kun, fordi jeg havde inviteret min søster med, og efter jeg sendte hende invitationen, så hun havde adressen, ringede hun mig op og sagde: “Æhh, Miriam? Der står 15. marts?”

7. Det der akavede øjeblik, når man er ved at vaske tøj, og ens (pæne!) nabo kommer ind i vaskekælderen, mens man er ved at hive store mængder grimt slappe-af-tøj ud af maskinen. Fuld knald på Disney, Harry Potter og masser af neon.

8. I går dukkede min concealer-børste endelig op igen! Den stjal Herbert ellers sin anden uge her, og jeg havde ikke set den siden.

9. Apropos, så overvejer jeg en lille smule at klæde Herbert ud til fastelavn. Man kan jo lige så godt træne dem tidligt. Problemet er, at han stadig er ret lille, og jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg skal finde et kostume i rette størrelse. Måske noget H&M for nyfødte?

10. Tidlig morgen. Telefon ringer. Jeg vågner og tager den, temmelig groggy:
Mig: “Hallo?”
Mand: “Yes, hello, this is Michael calling from Microsoft regarding your computer.”
Mig, forvirret: “I’m sorry, what?”
Mand: “I’m calling from Microsoft regarding your computer.”
Mig, stadig forvirret: “…”
Mig: “Oooh, you’re a scammer! No no, it’s too early for this.”
Og så lagde han på.

Kommentarer (16)

  • De er for store, desværre. Jeg har stadig en del fra Frank, som generelt brugt mindste størrelse, men de er alt for store til Herbert. 😀

  • Vi er ikke rigtigt en strikkende familie… Jeg har ikke fundet noget specifikt endnu. Det kommer an på, om jeg kan finde noget, han kan være i! 😀

 • Nogen der ved hvad alle de indere fra Microsoft egentlig vil? Jeg har endnu ikke kunnet klare mere end to minutter i deres manuskript, men er lidt nysgerrig. Men de skælder megameget ud!

 • Jeg har en skøn kollega, som plejer at spørge “Michael” (og hans talrige kollegaer) om, hvornår de kommer og pudser hendes vinduer … de plejer at lægge på ret hurtigt 😀

 • Haha sådan et opkald fik jeg også engang og indledte en samtale med inderen om at det var liiiidt underligt at han ringede fra et amerikansk firma med så tyk indisk accent… hvorefter han blev mega sur og sagde : I’m NOT from India!!!!

 • Jeg plejer – af rent ondskabsfuldt hjerte – at sige “yes yes, wait a moment, I need to turn it on”…Hvorefter jeg tager en stol hen under vores røgalarm, holder telefonen op under røgalarmen og trykker på testknappen (mens jeg prøver at holde mig for ørerne med mine strakte arme). Så bliver ens nummer fjernet fra call-listen! De ringede fa…. døgnet rundt på alle vores telefoner. En runde af dette med hver telefon, så har vi haft vred lige siden. Jeg ser for mig den “arme” scammer vælte bagoveri kontorstolen og flå sit headset af og råbe “delete number, delete number” på indisk engelsk…

  De vil have dig til at at downloade en sikkerhedsopdatering, de sender på den mail de vil have dig til at oplyse. Men det er en spy-bot, så de kan få adgang til din pc (koder, konti m.m.) uden dit vidende.

  Min kæreste gik engang ind i en længere diskussion med en af disse micrsoft fyre som på smukkeste indisk-engelsk råbte: You aaare a mot-her-fuck-er! Inden han smed på. Det er stadig en yndet måde at sige den lille skældssætning herhjemme, så tak for det i mindste scammers 😀

Der er lukket for kommentarer.