Jeg er jo Bridget Jones #360

1. Det var meningen, jeg skulle til USA i marts, men fordi jeg er en klaphat, der ikke har styr på min indbakke, bliver det ikke til noget alligevel.

2. Overvejer en lille smule at tage til London i stedet, men indser, at det måske lige er i overkanten, når det mest er, fordi jeg virkelig har lyst til en burger fra Five Guys.

3. Da jeg flyttede ind i min lejlighed, fik jeg to kaktusser af min mor. De overlevede problemfrit i over otte år. Så flyttede Herbert ind. Den første smadrede han inden for en uge, den anden for et par dage siden. RIP.

4. Hentede i går en ret imponerende ordre fra Asos i min lokale kiosk. På vej ud af butikken gik bunden i posen, og tøj eksploderede ud over det hele.

5. Har valgt at straffe førnævnte pose ved ikke at prøve noget af tøjet på endnu. Nej, jeg ved heller ikke helt, hvordan det hænger sammen.

6. Mine yndlingsstøvler har tyndslidt sig gevaldigt på højre fod, så jeg får våde tæer, hvis jeg går i dem udenfor, når der regner. Det gør jeg selvfølgelig alligevel.

7. Har forsøgt at lede efter et par nye, lidt mere vandtætte støvler, men ender altid på en detour til noget håbløst unødvendigt. Case in point den her trøje. Men lyserød, jo! (Reklamelink)

8. Der er startet sådan en nytårsforsæt-pige i min Fitness World, og vi er der af en eller anden grund altid samtidig, og hun kan lide alle de samme maskiner som mig, men hun er altid lige fem minutter foran, så jeg ender med at stå virkelig meget i kø, og jeg er ved at blive sindssyg!

9. Jeg er med et skub fra jeres side begyndt at se “You”, og den er helt vildt god, men jeg er seriøst bekymret for, hvad det siger om mig, at en del af mig egentlig synes, Joe er meget sympatisk.

10. …Vi kan jo også begge lide bøger, ikke?? #perfectmatch

Kommentarer (31)

 • Angående You, så kiggede min veninde også meget underligt på mig da jeg sagde, at jeg syntes han virkede sød og sympatisk! Selv efter jeg så sidste afsnit … anyway, så er den virkelig god!

 • Jeg tænker, at det er meningen med serien, at man skal få et ambivalent forhold til Joe, hvor man halvt sympatiserer med/forstår ham og halvt skræmmes af hans besættelse. Du er i hvert fald ikke alene om at sympatisere med ham (i hvert fald i starten af serien), hvorefter man begynder at stille spørgsmålstegn til sin egen dømmekraft ? #menheyjegelskerogsåbøger

 • Jeg lever for Penns skæld ud på Twitter til folk, der falder for/romantiserer Joes karakterer. Men via serier kan alt jo nærmest retfærdiggøres, bander, krig, svindel, affærer, mord. Det skal bare være en god historie, så er det nemmere at overbevise folk.

  Det har altid været min helt store frygt at plastikposer går i stykker. Jeg tør ikke handle med dem. Til gengæld er det en frygt, der gavner miljøet.

 • Jeg er helt med, jeg har også taget mig selv i at være forskruet nok til at heppe på Joe! Han er fandme også pæn, altså! ??

 • Læs bogen! Den er virkelig god, og Joe er meget mere sindsyg i bogen end i serien. Jeg har analyseret mig frem til, at grunden Joe fremstår sympatisk i serien er pga hans forhold til Paco.. Paco er ikke med i bogen, så man “opdager/ oplever” ikke Joes sympatiske side så meget ? men ja, virkelig god serie!!

 • Kom herover til Skotland på besøg i stedet for! Her er billigere end i London og vi har også Five Guys 😀 (oh Primark <3) Andre plusser er self def flotte landskab samt det faktum at man kan flyve direkte (og billigt) fra CPH 🙂 Blot en anbefaling

 • Min veninde, som havde set alle afsnit, sagde også til mig, at “han er da ikke så slem”, da jeg kun havde set 2 afsnit. Jeg havde en idé om, at han blev bedre med afsnittene… MEN HAN ER JO SINDSSYG ?

 • Ang YOU er det jo meningen at vi kvinder skal falde for ham.
  Han har jo mange psykopatiske træk og de er jo meget overbevisende og romantiske med kvinder.. indtil de ikke er det mere!

  Og helt ærligt! Ville folk crushe sådan på ham, hvis han ikke så ud som lækre Penn Badgley??

 • Havde samme problem med mine yndlingsstøvler sidste år, og det resulterede i at jeg tog en frysepose og brugte den som indvendig sål i støvlen. Det fungere til en hvis grad, men hold nu op hvor lyder det bare patetisk når jeg skriver det ?? i hvert fald ikke som en på 27 år ? men altså det virkede, og jeg fik en ekstra sæson med mine yndlingsstøvler uden at få våde tæer ?.

 • Jeg er så meget med dig på You! Ej. Penn. Sød fyr, bøger.. Hallo ? Psykopat stalker.. Det glemmer vi lige.

 • Kan du ikke bare få forsålet yndlingstøvlerne hos en skomager? Det gør jeg med alle mine yndlingssko – så bliver bunden aldrig slidt op. ?

 • Tjek Penn’s udtalelser omkring hvor bekymret han er over at kvinder romantiserer og sympatiserer Joe. Jeg bliver ærlig talt også en smule bekymret over at så mange åbenbart fatter sympati for en psykopatisk morder… Men det er dog en spændende serie, og interessant hvor forskelligt man kan se på karaktererne. Personligt synes jeg ikke nogle af karakterne er specielt sympatiske faktisk 😉

  • Jeg tror ikke, det skal tages så tungt. Dels er det rigtigt, som flere påpeger, at serien er sat op, så man har et ambivalent forhold til Joe, og dels er der meget stor forskel på fiktion og virkelighed. Jeg var også vild med Khal Drogo. Det havde jeg nok ikke været i virkeligheden. 😀

   • True. Jeg havde faktisk også lidt for Khal..
    Jeg har bare virkelig svært ved at se det sympatiske ved lige netop Joe fordi han er sådan en creep og ussel og egentlig også sørgelig. Må håbe på at det betyder at jeg heller ikke falder for psykopaterne i virkeligheden ????

 • Tror også vi ender på tøsetur til London, selvom K og jeg var der i september – Primark, PretAMangeger, britisk dialekt (og denne omgang måske et gensyn fra 2016 med Harry Potter Studios??) går bare aldrig af mode.

  – A

 • Må jeg være flabet og spørge ind til, hvad din holdning til flytrafik er jf. CO2 og deslige.

  Det batter jo ingenting at spise økologisk og lokalt, hvis man flyver 2-3 gange årligt.
  Læs eventuelt denne artikel.

  • Jeg synes ikke, det behøver være enten/eller. Min holdning er generelt, at det burde være dyrere at flyve, og man i langt højere grad skal lægge pres på virksomheder, når det gælder CO2 samt forske i CO2 neutral flyvning. Jeg tror ikke, det er realistisk, at folk holder op med at flyve, og jeg er som hovedregel meget imod miljøshaming. Det er et ømt punkt, men man kan ikke police andre folk til at gøre, hvad man selv mener er rigtigt på den måde. Hvis vi sætter det sådan op, kunne jeg jo bruge argumentet, at jeg må flyve lige så tosset, jeg vil, fordi jeg har valgt ikke at få børn. Men jeg synes ikke, det er vejen frem. Med det sagt, så er det helt bestemt en debat, jeg meget gerne vil holde fra bloggen! 😀

 • Helt off topic, og jeg ved også du vidst har fået det fortalt før, men man kan altså stadig læse hele dit indlæg via Bloglovin uden at trykke sig ind på det. Jeg har før læst ved andre bloggere at dette giver dem problemer i forhold til at registrere deres trafik og lignende. Jeg nævner det kun igen, da jeg synes det ville være ærgerligt for dig hvis du går glip af et “højere tal” end du egentlig har, fordi flere af os bare læser med derfra. Det betyder også at der både ligger nogle kommentarer ved indlægget gennem bloglovin og nogle via det rigtige post, og disse kan ikke ses begge steder. Håber det giver mening.

  • Jeg ved det godt, og det er møgirriterende, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg stopper det. Det er drønærgerligt. Ikke mindst fordi jeg ikke rigtigt selv bruger Bloglovin og derfor går glip af de kommentarer, der kommer den vej. 🙁

 • I forhold til det med dine slidte støvler, så vil jeg blot fortælle, at jeg arbejder i skoringen, og vi har altså virkelig mange lækre støvler som jeg tror også kunne være noget for dig. Du kan jo altid give det en chance i din lokale skoringen og se om du skulle finde dine nye yndlingsstøvler der. 🙂

Der er lukket for kommentarer.