Jeg er jo Bridget Jones #357

1. Efter endelig at have fået varmt vand igen har jeg været i karbad de sidste tre dage i streg. Min hud er rød og irriteret, men jeg er lykkelig!

2. Jeg er inde i en periode, hvor jeg virkelig ikke gider lave mad, hvilket betyder, at jeg spiser lige dele rugbrødsmadder og takeaway til aftensmad. Tænker, at de tilsammen udgør mit gennemsnitlige sædvanlige madbudget alligevel.

3. Overvejede lidt at lavet sådan et december-catchup fra de sidste mange decembere på bloggen, men jeg kan simpelthen ikke arbejde med, hvor pinligt et menneske jeg var engang. Cringe.

4. Herbert har udviklet en ny og spændende vane med at slæbe sit legetøj med op i sengen om natten, hvilket betyder, at jeg om morgenen vågner omringet af en vifte af kattelegetøj.

5. Noget af det er i øvrigt ikke rigtigt legetøj, mere ting, Herbert har besluttet sig for, er legetøj. Som fx brugte vatpinde, jeg har anvendt til at fjerne overskydende mascara med.

6. …Og kan vi lige i den forbindelse tale om, hvordan man efter 15+ år stadig rammer alle mulige andre steder end sine øjenvipper med det stads?

7. Der er et insekt, der har bidt mig. Hårdt. Wtf, jeg troede, fordelen ved vintermånederne var, at vi slap for den slags?!

8. I tirsdags havde jeg en samtale på minimum tyve minutter med læbestift på tænderne. Det er ekstra pinligt, fordi alle ved, at læbestift på tænderne er en kiks forbeholdt damer på over 70.

9. Jeg ryddede virkelig godt op sidste søndag. Jeg har været meget, meget lidt hjemme i den her uge. Hvordan er der allerede rodet igen? Hvordan?

10. …Ind imellem overvejer at jeg få rengøringshjælp, men jeg er ret sikker på, de ville løbe skrigende væk, så jeg gør det ikke.

Kommentarer (11)

 • Jeg har forlængst opgivet at købe legetøj, huler osv til min nu tre år gamle kat. Legetøj er sodavands låg, tomme toiletruller og hyggesokker, huler er min eneste lænestol eller min indkøbskurv, eller hendes Transport kasse (hun elsker at være der, med et blødt håndklæde). Så jeg lo så højt af fireren, fordi jeg sagtens kan huske killinge tiden, og til tider selv bliver mindet om, at jeg aldrig er prinsessen på ærten, når jeg vågner op til en fin lille bunke af skruelåg.

 • Du skal være glad for at Herbert er indekat og at det er legetøj (og hvad Herbert mener er legetøj ?)
  Det er nemlig ikke lækkert at vågne op om morgenen med et fuglehoved ved siden af hovedpuden, ad siger jeg bare ?

 • Vi havde rengøringsdame da jeg var barn, og jeg ved ikke, om det bare var min mor der havde misforstået konceptet, men vi skulle i hvert fald rydde op på vores værelser dagen inden hun kom, så hun kunne komme til at gøre rent ?

  • Jeg tænker da netop, at din mor har forstået konceptet fuldstændig korrekt 🙂 En rengøringshjælps job er at gøre rent, hvilket kan være meget svært, hvis alle gulve og overflader er dækket af ting og sager 😉

  • Hvordan skulle hun ellers kunne gøre rent? Jeg tror de færreste rengøringsfirmaet tilbyder oprydning og det er så svært at vaske gulv under vasketøjsbunker?

   Og når det så er sagt løber jeg altid rundt som en hovedløs høne og bander langt væk når jeg skal rydde op før rengøringshjælpen skal komme. Shit hvor er jeg også et rodehoved! (For ikke at tale om min søn…)

 • Kunne du overveje at lave et indlæg om at have kat (i lejlighed) for dem, der er helt grønne på området, men måske går og overvejer at gøre dig kunsten efter?
  Hvad gør man med altanen? Ville Frank/vil Herbert ikke med derud, hver gang du er derude?
  Og ifbm punkt 9 i dette indlæg – du har været meget lidt hjemme på det seneste. Hvordan lærer man en killing/kat at være alene – er det bare noget, de kan, eller skal man lære dem det, som man ville en hundehvalp?

  • Det ved jeg næsten ikke, om jeg tør kaste mig ud i af frygt for at få kattemormafiaen på nakken, men det mest irriterende og nok også mest rigtige svar er, at det kommer rigtig meget an på katten. Både Frank og Herbert har (haft) fri adgang til altanen under opsyn, men nogle katte ville helt sikkert skulle have et net over for ikke at fristes til at springe ud. Katte er generelt meget bedre end hunde til at være alene hjemme, så det har jeg aldrig oplevet problemer med, selvom jeg især her i starten prøver at begrænse det så vidt muligt. Men altså, de sover jo enormt mange timer i døgnet, så Herber sover gerne bare, når jeg kommer hjem. 🙂

 • Tak for svar 🙂 havde ikke lige tænkt over, at der fandtes en kattemormafia. Vildt nok, de (kattene, ikke mafiaen…) godt kan administrere altanen uden at hoppe op på kanten og den slags. Så giver det mere mening – for hvor må det være anstrengende hele tiden at skulle holde altandøren lukket, især om sommeren :/

  Og mht alene hjemme-issues er jeg bare traumatiseret efter at have haft en hund, der havde usandsynligt svært ved at lære det. Har helt glemt, hvordan det er at have kat, og så faldt jeg over nogle artikler om separationsangst hos katte, og blev helt modløs ved udsigten til at skulle træne gradvist med dem også, yikes.

  • Jeg tror meget, det kommer an på den individuelle kat. Der er sikkert også nogen, der hverken kan være alene eller finde ud af ikke at hoppe op på altankanten. Men det har aldrig været et problem her i huset. 🙂

Der er lukket for kommentarer.