Jeg er jo Bridget Jones #354

1. Jeg har haft så sindssygt travlt det sidste stykke tid, at jeg render rundt med kronisk dårlig samvittighed, fordi jeg bare ved, der er noget/nogen, der bliver glemt i skyndingen.

2. Min krop nedlægger i øvrigt altid veto mod for lang tids travlhed, og derfor vågnede jeg i dag op til verdens største forkølelsessår.

3. Det er ekstra godt, fordi jeg i morgen skal besøge den fine lille kat, der muligvis skal komme og bo hos mig – hvis vi altså klikker. Intet siger godt førstehåndsindtryk som herpes på underlæben.

4. Håber i øvrigt virkelig, vi er et match. Ikke bare fordi jeg voldsomt savner at have kat, men også fordi det kommer til at tage mig omkring syv timer at komme hen til ham, hvilket er en del, hvis man efterfølgende er nødt til at tage tomhændet samme vej hjem igen.

5. Som forberedelse har jeg for en sikkerheds skyld brugt dagen i dag på at gøre rent. Det inkluderede at støvsuge Franks sofa for første gang, siden han gik bort. Jeg tudede mig igennem hele processen.

6. En af mine naboer har fået ind i sit hoved, at jeg hedder Maria, og på nuværende tidspunkt er det for akavet at rette hende. Så nu reagerer jeg bare, hver gang nogen siger: “Hej Maria!”

7. Havde forbandet meget lyst til vaniljekranse, så jeg købte en pose. De var mildest talt elendige, men jeg spiste selvfølgelig hele posen alligevel, for man smider jo ikke vaniljekranse ud.

8. Generelt gør man sig selvfølgelig meget umage for ikke at smide mad ud. Hvilket er voldsomt irriterende, når man – som helt hypotetisk eksempel – virkelig har lyst til en burger, og der kun er håbløst sundt mad i køleskabet.

9. Jeg har lige behov for at få bekræftet, at I også oplever at være for dovne til at fjerne jeres neglelak, når den begynder at skalle, så I forsøger at kradse den af, men det er også for stort et arbejde, så nu har I bare underligt halvafkradset neglelak på de næste tre dage?

10. Fuck, hvor har jeg virkelig meget lyst til en burger, altså.

Kommentarer (36)

 • 2. Lysine i pilleform/pulver. Og ingen nødder, peanuts, chokolade, eller havre. Check lysine >< arginine ratio.

 • Ej, jeg krydser simpelthen SÅ meget fingre for at dig og katten er et match!
  Please let it be true! ❤️

 • Jeg håber virkelig på det er en match! Nu har jeg ikke fulgt med på insta de sidste dage og kun lige set fra i dag, men hvad race bliver det?

 • Hvor spændende med katten! Er det en brite? Det har vi selv, og jeg kan godt forstå, at du er blevet glad for racen. De er altså skønne.

  I forhold til neglelak skulle du måske have en af de fjernere, hvor man bare kører fingrene rundt i bøtten (kan simpelthen ikke skrive dåsen her, det blev lidt for skummelt) og så ryger lakken af med det samme.

 • Jeg vidste slet ikke, at der var andre mulige måder at få neglelak af på end ved at kradse det af… news to me??‍♀️?? Rigtig meget held og lykke med dig og katten ???

 • Jeps, fjerner aldrig neglelak (men prøver ihærdigt at kradse det af som dig, hvilket betyder en uge eller to hvor mine negle ligner noget som er løgn og ikke burde komme ud i dagslys.
  Håber virkelig du og kitty er et match. Tror nu ikke at et forkølelsessår kommer til at stå i vejen for jer – tror katte er pænt ligeglade med den slags! 😉

 • Arbejdede sammen med en, der havde fået ind i sit hoved, at jeg hedder Nadja. Hvilket slet ikke er tilfældet, men jeg synes det var så pinligt at rette hende, så hele den sommer vi arbejdede sammen, der hed jeg bare Nadja..

 • Nu bliver jeg nysgerrig på hvori landet du skal kigge på killing henne fordi min søde nabo opretter nemlig britter

 • Til nr. 8. & 10. der er lige åbnet en Jagger i Nordre Frihavnsgade ??‍♀️?
  Og så krydses ALT der kan krydses, for at du og killing klikker imorgen ??

 • Hej Maria. På et tidspunkt troede jeg da, at afskallede negle var blevet mode? Du er ikke alene. Trækker den, så langt jeg kan. Hørte for et par år siden fra en veninde, hvis daværende kæreste reagerede på hendes let afskallede negle ved at synes, at “så gjorde hun sig ikke umage”, når de skulle ses. Han var endda hipstertype, hvilket han understregede ved at bære kasket, så hun havde påregnet en vis tolerance for noget casual. Alle steder. Indendørs. Det var selvfølgelig for at skjule den tiltagende måne. Nå, men vi diskuterede i hvert fald fortolkningen af afskallede negle. Vi blev enige om, at det er ret cool på den trashy chic måde, og at mænd, der skjuler deres måne under en kasket , i øvrigt ikke kan tillade sig at sætte krav om noget som helst.

 • Selvfølgeligt er førstehånds indtrykket vigtigt, men det er også vigtigt at vise hvordan det også kan være inden man binder sig “til døden jer skiller” ?. Held og lykkelig – håber i bliver er match ved første blik.

 • Har du overvejet navn hvis i marcher? Håber inderligt, for den ser altså bedårende ud på de få billeder du har vist. ???????

 • Bekræfter også nr. 9 – problemet er så især, at det ofte gør at lagene på mine negle deler sig og får små stykker neglelak ind under. Og så bliver de selvfølgelig også mere porøse af det… Suk.

 • Du er bestemt ikke alene om neglene! Mine ser også herrens ud men orker ikke at gøre noget ved det.. ??‍♀️?

 • Jeg er også ramt af forkølelsessår. 4. gang på under 4 uger. Tænker grunden er stress og afbrudt søvn fordi ja baby.

  Men hvad virker/forkorter tiden med det skidt – hjælp?

  • Jeg plejer at bruge Acivir, men der er sikkert noget, der er mere effektivt. Mine er ikke så genstridige og går som regel væk efter et par dage.

  • Hvis det bliver et vedvarende problem for dig Lika, så prøv og ring til lægen og hør om du ikke kan få aciclovir i pilleform – evt. som forbyggende. Det hjalp mig virkelig meget! 🙂

 • nr 9 🙂 har pt stadig samme neglelak på tæerne, som blev lagt på i sommers (!!!) da neglene jo gror, ligner det på nuværende tidspunkt en virkelig skummel udgave af en fransk manicure – bare i pedicure-udgave 😀

 • For mig er det lige modsat… jeg hedder Maria men bliver kaldt Miriam!!! Miriam er selvfølgelig også den hebraiske udgave af Maria, så et eller andet sted giver det vel mening?

  Mht. neglelak – jeg var så meget samme sted! Til sidst gad jeg ikke det bøvl længere, og gik over til negleklistermærker i stedet! (Først og fremmest Jamberry, for de er nemmest at få fat i) SÅ meget nemmere både at lægge på og tage af og så holder de mellem 1-2 uger uden at blive flossede 😀 (Det lød ret meget som reklamefremstød – jeg sælger dem altså ikke! Jeg er bare enormt begejstret for dem 😀 )

 • 6. I 2 års elevtid i en virksomhed gik jeg under navnet “Cecilie”
  Mit navn indgik i min arbejdsmail adresse, og alle mails startede alligevel med “Hej Cecilie”

 • Jaaaa, håber også du og katten godt kan li’ hinanden! Glæder mig til at følge med, hvis du beslutter for at tage den med hjem. Knus til dig! <3

Der er lukket for kommentarer.