Jeg er jo Bridget Jones #348

1. I dag tog jeg en halvtimes lur, der endte med at vare i tre timer. At slukke sin alarm, når 80% af en stadig sover, det er en farlig ting!

2. På den positive side er jeg nu enormt udhvilet og har både gået tur og vasket op og gjort rent. (Dog stadig ikke støvsuget sofaen. Kommer til at leve med Franks pels i min sofa, til jeg selv dør).

3. Det der med at finde en mozzarella i indkøbsposen to dage efter, man købte ind.

4. Ja, jeg burde måske overveje at pakke hele indkøbsposen ud, når jeg kommer hjem, men det svarer ofte lidt til at pakke en kuffert ud samme dag, som man kommer hjem fra ferie, og det gør jeg immervæk heller ikke.

5. Da jeg i dag skulle åbne min postkasse, fik jeg først forsøgt med den forkerte nøgle. Det var der, det gik op for mig, at der er seks nøgler i mit nøglebundt, og jeg ved kun, hvad de tre af dem er til.

6. I onsdags gik jeg commando hele dagen. Ikke for at være sexet eller noget, men fordi jeg havde glemt at bestille vasketid og var løbet tør for rene trusser.

7. Dagen efter fløj et par af mine (nu rene) trusser i øvrigt ned fra tørrestativet på altanen og ud i verden. Far vel. Er det muligt at have dårlig trussekarma, og hvad kan det i så fald skyldes?

8. I et spontant øjeblik investerede jeg i en midlertidig lyserød hårfarve. Det er to måneder siden. Jeg har stadig ikke turde bruge den.

9. Hvis man lægger en pose skumbamser med chokoladeovertræk oven på ovnen, mens man er ved langtidsbraisere en lammeskank, så vil indholdet smelte sammen til én stor, homogen masse, som man efterfølgende er nødt til at gnave af.

10. Det er frivilligt, om man vil læse punkt ni som en advarsel eller et godt tip.

Kommentarer (12)

  • Jeg har også en pakke pink farve stående… jeg gør det, hvis du gør det? ? (also, jeg gjorde det sidste år, det var cool)

  • Et par af mine nyvaskede trusser valgte også engang at tage på eventyr. Det opdagede jeg dog først, da jeg fandt dem hængende på mit dørhåndtag med en seddel fra underboen (mandlig), der roste min smag i trusser. Så deeee’… #ikkesporakavet

  • Jeg glemte en åben pose bitte små konfetti, ovenpå emhætten efter en nytårsaften. Der var fest og farver i maden og resten af køkkenet, da jeg nogle uger senere tændte emhætten for fuld blæs igen.
    Ville hellere have haft chokolade klumpen.

    • Årh Janne!! Er helt færdig af grin her! XD Det må have været ren hygge at støvsuge i månedsvis efter … eller du ved 😉

  • Jeg glemte en pakke gær i min kærestes rygsæk i torsdags… fandt heldigvis ud af det fredag aften, men der måtte jeg så en tur ud at handle igen, så jeg kunne få det langtidshævede brød om lørdagen, som jeg havde planlagt.

Der er lukket for kommentarer.