Kommentarer (27)

 • Det med at elske en mand, men hade at være i et forhold: I hear you, woman. Måske det er, fordi vi presser en skabelon ned over vores parforhold, som ikke passer til alle? Som en småkageudstiksform, der hives op af skuffen. Nogle formåer ganske vist at finde en samlivsform, der i højere grad passer til deres personlige præferencer, men vi ER i høj grad præget af opvækst og forventninger fra andre. Det kan være svært at udtrykke egne behov uden at såre den andens følelser.

 • Altså… dig med støvsugnigen – skal der være folk imens? Ellers støvsuger du bare løs her!

 • Til den gravide: det bliver så fedt for dig når du skal på barsel, at du kender nogen andre, der er samme sted i livet. I kan gå i babybio sammen, til babysvømning osv… Det er rent WIN!

 • Jeg er klart med på det med støvsugningen – du kan også lov at vaske gulv med gulvmoppen oppe i røven – du bestemmer selv! ?

 • Til dig med mælkesnitterne: lidls er lige så gode som kinder og koster kun 8kr for 4 stk. Just saying!

  • Miriams blok! Miriams blok! Miriams blok! (Med panik i stemmen) Ro på med det der “lige så gode som Kinder.” Jeg svarer ikke for følgerne. ?

 • Til dig, der ikke har lyst til sex med din kæreste. Jeg står i samme situation. Veninder mener, at vi skal slå op pga. Det og vores unge alder – de mener simpelthen ikke det er det værd, når man har samleje to gsnge på et halvt år og jeg slet ikke har lyst til mere. Hvad pokker gør man?

  • Man skal vel kun slå op, hvis man ikke har det godt i sit forhold :-* Hvis du synes det er det værd og har det helt rigtigt med, hvordan jeres forhold fungerer, så er det da bare fantastisk og helt unikt! Og hvis det ikke er sådan, så er det mindst lige så fint. Lige gyldigt hvor meget eller hvor lidt, det lever op til sociale og kulturelle forventninger <3

  • Det er et virkelig svært og super følsomt emne. Jeg har blandt andet lyttet til podcast’en “Where should we begin”, der har et specifikt afsnit om sexlessness, men i virkeligheden får jeg noget ud af alle de forskellige afsnit, så det kan jeg anbefale. Derudover har jeg brugt porno for mig selv inden sengetid, for at komme in the mood. Hvis du er på p-piller, kan det også nedsætte din sexlyst betydeligt! Det hjalp helt vildt, da jeg droppede dem!

  • Har det været sådan længe eller er det en periode af en art?

   Sexlysten kommer og går og der er rigtige mange faktorer der kan spiller ind. Hvis du er på p-piller kan de faktisk mindske sexlysten.

   Hvis i begge er glade i forholdet er der, som Sofie skriver, ingen grund til at slå op på grund af det. : )

  • Mit bedste bud vil være Victoria. De er lige impulsive, håbløst romantiske og til tider egoistiske. Dog ikke min hemmelighed, men jeg er villig til at bekæmpe alle der siger Robin.

  • The Mother, IMO! Var SÅ skuffet over slutningen, virkelig dårlig, synes de slap for let ud af den, men hele sidste sæson var også bare plat.

 • Til dig der ikke har lyst til sex med din kæreste, jeg har stået i samme situation som dig: Google Maj Wismann! Hun ved hvad hun snakker om ?

 • Til dig der bliver påvirket når hovedpersoner i dine yndlingsserier dør: Me too!! Har haft den vildeste nedtur i dagene efter jeg så sidste afsnit af the affair. Det er skrækkeligt!

 • HIMYM skulle jeg lige slå op 🙂

  Angåenden de grimme hænder og fødder, så hænger de – i min erfaring – ofte sammen. Så smukke mennesker har næsten altid også pæne hænder og fødder. Livet er uretfærdigt.

  Skal man *øve* sig i at sige “Ja”. Virker mærkeligt.

  Lidt befriende at læse om, at man kan elske en anden, men hader at være i et forhold.

  Til den gravide. Du kommer til at *elske*, at andre du kender også er gravide. I kommer ikke til at tale om andet.

  Jeg begyndte at blive gråhåret som teenager 🙂

 • Jeg fortalte engang til et selskab, hvor skuffet jeg var over slutningen på How I Met Your Mother, og hvor meget jeg græd af frustration over, hvem der endte samme (gjorde det samme med serien Lost), hvortil en fyr svarede, at han tværtimod havde grædt af lykke. Jeg har siden tænkt ham som en smule irriterende og en del uintelligent. Jeg ved, at det ikke er fair, men jeg kan fandme bare ikke lade være… han er sguda også dum.

 • Så er dem kode til facebook ændret. Har en tidligere veninde der godt kunne finde på at gå ind og læse med.

 • Dig med støvsugningen, du er velkommen hos mig bare det er når kæresten ikke er hjemme, jeg er en hetro kvinde der gerne slipper for støvsugning.

Der er lukket for kommentarer.