Kommentarer (28)

 • Arbejdede som vikar i en børnehave og var ærlig talt lidt træt den dag. Står og gynger et barn på den ene gynge og ved siden af gynger et andet barn. ‘Se…. Jeg gynger selv’ – hvortil jeg giver ham en fuck finger!!! Min plan var en thomps up og i samme øjeblik kommer forældrene. Havde jeg lige et forklaringsproblem ?

 • Je gkunne virkelig godt tænke mig et emne med: “onde/mindre gode ting dine forældre har gjort ved/for dig”

 • Næste emne kunne være “løgne man troede på som barn”, altså den slags facts og historier man blev bildt ind og troede på da man var lille.

 • Årh av den med brysterne. Jeg har selv meget små bryster, og er ikke i tvivl om at min kæreste ville foretrække dem større. Er selv glad for dem, men det er fandme øv hele tiden at have i baghovedet

  • Samme her. Har ikke-eksisterende bryster og min kæreste er i den grad til store bryster – ikke ligefrem det bedste selvtillidsboost ?

 • Der ER altså en parfume der lugter af lussekur! Jeg har lugtet den flere gange på folk, jeg er gået forbi, og jeg undres hver eneste gang over, at de selv synes, at den dufter godt!!!

 • Hvordan beslutter du at slutte et emne? Når der ikke er flere? Når der ikke er flere gode? Eller hvordan? Jeg tror jeg har sendt mellem 10 og 15 WTF ind og har endnu ikke haft en på bloggen – det undrer mig lidt, så jeg er nysgerrig på hvor mange der “går tabt”?

  • Jeg afslutter et emne, når der ikke er nok indsendelser til at lave et godt indlæg med tilpas adspredelse i indhold. Mange indsendelser kredser om det samme scenario, så der går en del tabt på den front. 🙂

 • Hvad med “jeg ville ønske jeg havde sagt/fortalt….”, som en modpol til dette afsluttede emne? Altså I hed klassikeren hvor man tænker “hvorFOR sagde jeg det ikke?”, fx en gammel flamme, en eksveninde der skulle have haft rent besked, en du ikke kender mere men som du ville ønske du havde fortalt/sagt bla bla til – kan både være positivt og negativt

 • Nu bliver jeg helt i tvivl om, hvorvidt det har været der. Men hvad med Løgne som næste emne. De videste løgne, vi har fortalt; de dummeste løgne, vi har troet på; det værste forsøg på at fortælle en løgn; den løgn, man troede på lidt for længe etc.

 • Mad, der gik virkelig galt (ala Bridget Jones’ blå suppe)
  Eller kostumer, der enten var upassende, åndssvage eller bare virkelig sjove

Der er lukket for kommentarer.