Comments (15)

 • SAS medarbejderen

  Dig i lufthavnen! Samme her. Dårlig attitude = immediate ompakning ved alt over 23kg. God attitude = giv den gas op til de 32 ??

 • Dig, der bliver ked af det, når folk siger du ligner din mor.. Jeg har det på samme måde… Jeg har det virkeligt svært med mit eget selvbillede, fordi jeg ligner min mor så meget. Tak, lorte barndom med alkoholikermor…

 • Arbejder på hotel… jeg er i samme båd som dig i lufthavnen… til de søde giver jeg både opgraderinger til suites og giftbaskets, men røvhullerne for værelser i den bygning hvor det spøger allermest og ingen rabatter …. især ham der lige skulle gnubbe min 20-årige kollega på røven den anden dag foran hans kone og barn. Svin

 • Jeg vil gerne vide hvornår i processen man skal være sød.
  Jeg er altid smilende og høflig og taler pænt til både folk i lufthavnen og på hoteller, men jeg har aldrig fået noget?!

  • I hear you. Jeg anser også mig selv for altid at være glad, høflig og sød. Men jeg har sgu heller aldrig fået noget ekstra 😉

 • Dig med den kvindelige pædago der er ikke noget mærkeligt i at forelske sig i personen frem for kønnet.
  Dig med billeddeler kæresten ud af det forhold og sørg for at få barnet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.