Shhh… #228

Glædelig torsdag og tak for alle de indsendte hemmeligheder i denne uge! Der har været usædvanligt mange, og det gør mig glad! Fortsæt endelig indsendelserne – det er ganske anonymt og foregår lige her. 😀 Er man interesseret i en ugentlig bonushemmelighed, så lægger jeg hver uge en tidligere uudgivet hemmelighed fra arkiverne ud på Instagram.

Kommentarer (53)

 • Dig der er i forelskelsesløst forhold, jeg er nygift og drømmer om mange år sammen med min mand, men den store hollywoodforelskelse nej den har jeg aldrig oplevet med ham, kun en helt fantastisk ro og følelse af at være hjemme når jeg er sammen med ham, og at jeg savner ham når jeg er væk fra ham. jeg kunne ikke forestille mig et godt liv uden ham. selvom man er 20 og gift, er det ikke ensbetydende med at man vil have/har børn!

 • Den med sønnen der skal hedde David.! Wow.. det er så smukt og rørende, at jeg fik lidt blanke øjene

  • Prøv 23 år efter – jeg ved godt jeg havde bedt om ikke at blive gjort til grin. Men derfra og så til den kedeligste polterabend ever…
   Til gengæld var brylluppet MEGA sjovt og var til kl. 10 næste dag – det var mageløst og totalt syret at sidde i brudekjole og spise rundstykker og drikke cola til (lidt tømmermænd sneg der sig ind)

 • Har engang hørt Christian fra ramasjang at han modtager mange beskeder fra mødre der er vilde med ham.
  Så du er ikke alene. Og han er også skøn

 • Haha føler med dig, der leder Michaels ven. Jeg selv leder efter mit crush, der MÅSKE hedder Thomas (Tomas? Tomasz?).

 • Dig med Kristian I hear you! Men jeg tror ikke det er en hemmelighed vi er mange i den båd. I et af de tidligere års Cirkus Summarum blev han introduceret som “en mødrene plejer at tage godt i mod, courgarnes forbudte fantasti” eller noget i den dur 😉

 • Dig med eksamen. Det virker ikke, den slags gennemskuer vi og hvis det gør nogen forskel trækker det ned.

 • Jeg er mor, og tænder ikke på Christian fra Ramasjang-mysteriet. Hr. Skæg derimod…!
  (Fun fact: Christian er Jan Gintbergs nevø).

 • Jeg ville aldrig turde Kålormen heller.
  Eller noget af det andet.
  Turde 2 ting i Disneyland i år, og skælvede lidt, da vi skulle ned i båden, det ene sted.. som trak os rundt.. i miniput land…

  – A

 • Nummer to er jo ikke nogen hemmelighed? Det er bare info om, at der findes en hemmelighed.
  Jeg er IKKE til Kristian fra Ramasjang, han er alt for vag og blød.
  Næh, giv mig Cirkusdirektøren! Eller bare Rasmus Bjerg som sig selv.

 • Min polterabend for 8 år siden var også røvsyg! Jeg er sgu da mega meget sjovere end den afspejlede!

 • JAJAJAJA – dansklærere skal kunne stave. Særligt banker mit hjerte for nutids-r! Det GÅR jo ikke hvis skolebørnene lærer forkert, vel?

 • Til jer med de kedelig polterabends: hvad er en kedelig polterabend? Har I selv prøvet at arrangere dem? Efter at have stået for en del polterabends samt babyshowers har jeg NUL forventninger til min egen, når den tid kommer. Jeg vil sq helt ærlig bare blive glad for at se mine veninder og drikke en lunken øl – og jeg ER den sjove veninde 😉

 • Jeg er på Hr.Skægs hold! Mine børn var så heldige at få lov til at møde hr. Skæg, og jeg skulle jo selvfølgelig med. Og mens vi stod og snakkede med ham, det eneste jeg kunne tænke på var “wooow sikke nogle store hænder og fødder” ?

 • En nysgerrig læser

  Miriam, nu har jeg tænkt over det aaalt for længe; hvor mange hemmeligheder får du rundt regnet om ugen? Og hvad gør du med dem, der ikke bliver offentliggjort? Bliver de brugt ugen efter?

  • Det veksler ret meget, men som regel et par hundrede om ugen. Som udgangspunkt bruger jeg kun hemmeligheder, der er indsendt i den forgangne uge, men hvis der ikke er nok “brugbare” der (ofte er det meget de samme emner, der går igen, og jeg vil gerne have en smule variation), så går jeg længere tilbage i arkivet. Jeg håber, det hjalp dig af med din nysgerrighed! 😀

 • Dig med angst for faren:
  Har kun læst en lille bitte smule psykologi, men umiddelbart ville man have fortrængt det helt, hvilket betyder du ikke burde føle angst for din far, eller også ville du være i stand til at huske noget og derved kunne føle angst.

 • Dig uden kærlighed i ægteskabet: hvordan véd du, at det, du føler, ikke er kærlighed? Det, som du definerer som “et godt liv” er måske faktisk “Hollywood-kærlighed”, selvom du ikke tror det. Nu véd jeg selvfølgelig ikke, om du har et tidligere forhold at sammenligne med – det kunne godt smadre min teori, ha ha – men jeg tror bare, at “den store kærlighed” opleves meget individuelt, og kun den enkelte véd, hvad der føles rigtigt. Erfaringen siger mig nemlig, at forskellige forhold til forskellige mænd føles forskelligt, der er ikke én slags kærlighed – der er mange!

 • Kan ærligt sige at mit kærlighedsliv er bedre end hvad jeg nogensinde har set på en film. Filmkærlighed er filmkærlighed, det er ikke ægte relationer for a fact og derfor synes jeg ikke man kan bruge det til sammenligning med ens eget liv. Livet er heldigvis SÅ meget bedre end hvad hollywood prøver at bilde dig ind at det gode liv er. Elsk dig selv, tag nogle chancer og giv dine drømme mulighed for at gå i opfyldelse 🙂

 • Kristian fra Ramasjang??!! Seriously? Synes han er så anstrengende og unaturlig. Godt vi ikke alle har samme smag?

Der er lukket for kommentarer.