Kommentarer (20)

 • Dig med kortet til din 25 års fødselsdag: spurgte du ikke hvad det gik ud på?
  Spændende clifhanger ?

  • Nej, det gjorde jeg ikke. Ved egentlig ikke hvorfor, men tror det drejer sig om, at hun er sådan en person. Set i bakspejlet tænker jeg svaret er noget alla, at jeg ikke havde givet hende fødselsdagsgave (men hun havde jo ikke inviteret mig).

   Men om en lille del af mig ville ønske hun havde inviteret mig til 30 års fødselsdag, her da hun blev 30 – Hell yeah! Bare for at se hvad hun ville sige til det 😉

 • Jeg ville være blevet glad for alfefiguren ? – Men jeg er så også rollespiller, blandt andet nørderi ?

 • Min kæreste (nu mand) gav mig to bøger; en, jeg havde ønsket mig, og en, jeg ikke havde ønsket mig. Han havde faktisk ramt overraskende godt, så jeg blev så glad og følte rigtig, at han kendte mig supergodt. Indtil jeg fandt ud af, at han havde fundet den ved at sortere efter pris og så gået efter de billigste, han kunne finde. Prisen var selvfølgelig ikke afgørende, men havde måske håbet, han havde givet det lidt mere tanke end dét 😛

 • Nej, nej, nej til bækkenbundskugler som valentinsgave!!!!! Og så 6 uger efter fødsel… Jeg er rystet!

 • Hvad med et tema om menstruation. Der må være andre end mig, der har mere end én kikset anekdote i ærmet…

 • Dog med alfepigen og prismet – det lyder som noget fra computerspillene “Zelda”. I så fald – har du den så stadig? ?

 • Jeg tror jeg vil være den mor/faster/bedstemor der giver helt åndssvagt sjove gaver, hahaha. Det må da være noget man bestemmer sig for, for så dårlig en situationsfornemmelse kan man da næppe have. Eller hvad? 😉

  Sorry Bøffen!

  / sisselsolsort.dk

 • Hatten af for fader med gedegaverne. Det er udsøgt humor kombineret med høj selvtillid 😀

 • Er der nogen der kan forklare med det med geden? ?
  Og til den med kortet uden gave, jeg havde simpelthen spurgt direkte. Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på hvorfor ?

  • Man kunne give et beløb til Afrika nødhkælp. Fx 300 kr for en ged til en familie. Eller 50 vaccinationer for 150 kr.
   Det var meget moderne og skuffende at få. Så fik man et flot diplom af “Du har doneret en ged” typen.
   Jeg skal til fest med en som ønsker sig donationer til godgørenhed kun. Hun skal saftsuseme have en schleigh ged også! Genialt. Vi jokede faktisk med jeg ville købe hende et gedebevis da hun sagde det.

 • Jeg fik nattøj i str 42 da jeg fyldte 10 af min oldemor. En anden gang fik jeg den der runde ost og en vaskeklud, af samme oldemor ?

  Nye emner!
  WTF : ærgerlige jobsamtaler
  Spøjse lægekonsultationer
  Akavet sexakter
  Pissepinlige dates
  Dårlige grunde til et break up
  Mærkelige madvaner
  Menstruationshelvede

 • Foreslår en gang “Krop Umulig” – hvor det er gået episk galt med fx motorikken, synet/hørelsen, lugte, væsker etc….. – alle mulige underholdende kropslige funktioner!

 • Ha ha ha det var sq sjovt !
  Nyt emne
  Pinlige branderter
  Sjove onenightstands
  Vaner i et parforhold
  Hørt eller oplevet i S-Toget ( overvejer selv en bog om netop det emne)

  Der var lidt at tage af 🙂

Der er lukket for kommentarer.