Kan vi lige snakke lidt om… #26

…At det af en eller anden grund kun er halvdelen af alle gifs, der virker på min blog, og jeg savner de andre!

…Kvinder, der kan gå med løst hår i den her hede? Hvordan gør I uden at smelte af sved?

…At Neville Longbottom er blevet gift. Hey univers, jeg troede, vi havde en deal om, at det skulle være mig?

…Om det her ‘Yanny’ eller ‘Laurel’-hejs snart slutter? Jeg hører skiftevis det ene og det andet.

…Mængden af sommertøj, man ikke kan have BH på indenunder. Not cute.

…Hvor hårnåle forsvinder hen, når de uundgåeligt forsvinder?

…Ham der cellisten fra det kongelige bryllup? Bare fordi vi virkelig ikke har talt nok om ham!

…At Game of Thrones først kommer tilbage i fucking 2019. Jeg er ikke cool med det.

…Harry Potter-app’en. Jeg downloadede den og konkluderede, at den vist var til en noget yngre målgruppe, men nu er jeg alligevel blevet hooked på historien.

…Hvor meget chikane man bliver udsat for, når man ikke rigtigt bryder sig om øl? Stik mig nu bare noget med en paraply i!

…Hvorfor håret på ens hoved vokser faretruende langsomt, mens det på benene nærmest når flettelængde i løbet af to dage?

…At der kun er 140 kalorier en i Mars-is. (Altså den almindelige størrelse, man køber i sampak). Farligt, farligt.

Kommentarer (24)

 • Min søster sveder bare ikke i nakken. Hun har også tit løst hår, når vi er i byen og danse og jeg er ved at dø af varme og må smide håret op i en knold og er drivvåd i nakken. Der er min søster bare tør som Saharas ørken. Det er åbenbart nogle andre svedkirtler som bliver aktiveret ved hende ?

 • Mht det med Laurel og Yanni. Så har jeg en teori om, at der måske er lagt to lydspor oven på hinanden. Så er det lidt forskelligt, hvad hjernen vælger at fokusere på. Kan det overhovedet lade sig gøre?

  • Det er helt rigtigt. Den ene afspilles på en højere frekvens end den anden, og så vælger hjernen én af tingene at høre. 🙂

   • Jeg kunne KUN høre Yanny – var så forbandet frustreret. Så blev jeg forårsforkølet og fik deraf let nedsat hørelse, pga snotten. Så skal jeg ellers love dig for at jeg kunne høre Laurel. Science is the BEST! 😀

 • Det der med sved i nakken. Jeg fatter det heller ikke. Er nødt til at have håret sat op hele sommeren.
  Er der ikke noget med, at man kan få deaktiveret svedkirtler? (Folk får det normalt gjort, hvis de har overdreven svedtendens, og altså…)

 • Jeg har stadig ikke fundet ud af hvad det der ‘Yanny’ eller ‘Laurel’ går ud på..

 • Jeg downloadede også app’en. Var tydeligvis også udenfor målgruppen. Spiller det KONSTANT. Har endda købt mig til ekstra energi.
  Har også tidligere fået lavet min Patronus. Så det…

 • Løst hår… jeg smelter skam også af sved, men desværre er det at foretrække frem for den hovedpine jeg får af at have håret sat op. Jeg er “velsignet” med tykt hår og massere af det… det er fantastisk om vinteren og en pest om sommeren. Og jeg er så enig med dig mht. chikane og øl! Hvorfor får folk så ondt i røven over at jeg ikke kan li’ det?

 • Og…kan vi lige tale om dén chikane der opstår, når man hverken drikker; øl, vin, paraply- drikke, te og/eller kaffe. Spørg lige igen om jeg er 5 år. Især når jeg forlængst har rundet de fyrre år. ?

  • ? Hørt! Jeg er 35 og selvom jeg aldrig har drukket kaffe, så finder min far trofast en kop frem til mig, når jeg kigger forbi. Han lærer det aldrig, tror jeg. ?

 • Cellisten var FANTASTISK, Meghan havde eftersigende ringet til ham personligt, for at høre om han lige lagde vejen forbi. Jeg var vældig fascineret af hans strømpevalg – kan vi tale lidt mere om det? Hvad siger dresscoden om prikker til herrerne, når man bærer morning suites?

 • Jeg lever bare med sved i nakken på de dage, hvor jeg beslutter mig for at lide for skønheden – føler mig bare lækrest med løst hår (på trods af svedig nakke…) plus mine krøller er pænest om sommeren, så sådan bliver det. Lever desuden med frygten for at nogen kommer til at røre mig i nakken under et knus fx, men sådan er det jo faktisk ned hele kroppen i den her hede ?

 • For ikke at snakke om kommentarerne når man ikke drikker kaffe. Get over it kaffedrikkere. Jeg kan bare ikke lide smagen.

 • Den med håret er let nok for mit vedkommende. Ingen svedig nakke her. Jeg har så tyndt fint hår at det minder om babyhår. Når alt mit er samlet i hestehale svarer det til tykkelsen af min lillefinger… så deeeet….

  • I hear you. Har samme hårmængde – eller, man kan vist ikke kalde den pjevsede tot, jeg har, for “mængde”…

 • Kan vi lige tale om at Dan Radcliffe tilsyneladende er gennemblødt fra brystet og ned på biledet i den artikel?!

Der er lukket for kommentarer.