Jeg er jo Bridget Jones #332

1. Typen, der tager til USA og tager allerflest billeder af ænderne i den lokale park?

2. Jeg havde to par sko med herover. Et par lukkede, som engang var hvide, og et par sandaler, hvis mission i livet var at torturere mine lilletæer. De blev begge kasseret i Burlington, da jeg købte nye sko. Hvilket var fint, bortset fra at jeg købte fire par, alle åbne, og nu er vejret blevet lidt for begejstret for regn.

3. Jeg har i øvrigt også kun én omformer med herover, og jeg aner ikke, hvordan det var nok sidste gang, men det er helt bestemt ikke nok til at holde liv i en computer, en telefon, et kamera og en powerbank. #Sophie’sChoice

4. Prøvåhør, jeg har aldrig været typen, der snorker. Og okay, jeg har godt nok fået at vide de seneste år, at det ikke længere var tilfældet, men i det mindste var det bare sådan en “fin, lille pigesnorken”. Jarh, Matilde optog det på sin telefon. Jeg tror, jeg har sat en eller anden form for lydniveaurekord. Skyd mig.

5. Ved nærmere eftertanke forklarer det måske også, hvorfor Frank ind imellem bræger som en gal om natten. Han vil ikke have opmærksomhed, han vil bare have mig til at holde kæft! 😀

6. Security-mand i Amsterdam: “Have a nice flight!”
Mig: “You too!”

7. Der er en lokal cider i Vermont, der hedder Citizen Cider, som smager absurd godt. Den første aften i Burlington fik Matilde og jeg forvildet os ind på en bar, hvor den var på tilbud, så vi prøvede den. Og drak stort set ikke andet siden. Faktisk var vi to dage senere til fancy middag hjemme hos en af Ben & Jerry’s-medarbejderne, og der drak vi hver eneste, der var. Rub og stub.

8. Samme middag, i øvrigt, hvor Ben himself fra Ben & Jerry’s var til stede, og jeg er usikker på, om jeg nogensinde tidligere har været så starstruck. Det var med hjertebanken og svedoverskæg og hele turen.

9. Ugens Bridget-moment går i øvrigt ikke til mig, men til den hollandske PR-medarbejder, der ville overraske den britiske PR-medarbejder med en bid af vores is, fordi vi havde lavet den med bacon. Det undrede mig lidt, at hun ikke kunne identificere den hemmelige ingrediens, men det viste sig at være, fordi hun var vegetar…!

10. I går bestilte jeg mad via Uber Eats, som essentielt er den amerikanske version af Wolt. Da det bankede på døren, kunne jeg imidlertid overhovedet ikke lokalisere min pung, så jeg besluttede at droppe at tippe personligt og i stedet tippe via app’en, ligesom man kan det med den almindelige Uber-app. Bortset fra at det kan man åbenbart ikke på Uber Eats. Så nu har jeg i stedet været den der forfærdelige turist-type, der ikke forstår, at tips ikke er frivillige på samme måde som derhjemme. Undskyld Philip. Jeg skylder kvajebajer!

Kommentarer (10)

  • Pro-tip: tag en stikdåse med når du rejser, og sæt den i omformeren. Så kan du oplade alle dine ting på en én gang ved hjælp af en enkelt omformer. Smart!

  • Pro-tip, når man nu ikke har en stikdåse med: Sæt computeren i opladeren og oplad resten via USB fra denne 🙂

  • Hej Miriam
    Jeg har en plan om at rejse til USA på roadtrip-måden – leje en bil, køre rundt til forskellige byer, afprøve forskellige hoteller, suge det amerikanske til mig. Ganske inspireret af dig.
    Dog har jeg lidt svært ved at se mig ud af planlægningen: Jeg har simpelthen brug for en to do-liste. Så måske du kunne hjælpe mig (og andre?) med deres første tur til USA. Hvad skal man huske? Hvad gør man først? Hvor kan man spare penge? Som du måske kan fornemme, så aner jeg ikke, hvor jeg skal starte. Jeg håber, du er interesseret i at dele ud af dine erfaringer 🙂

  • Er det bare mig der synes vi mangler en update omkring Frank?
    Du har garanteret prøvet at facetime med ham 😉

Der er lukket for kommentarer.