Kommentarer (15)

 • Den med svigermors vase – Jeg synes egentlig at det er rigtig sødt at indsenderen har gjort så meget for at finde et nyt eksemplar, frem for at bekende det, og gøre svigermor ked af det 😇

 • Dig med veninden der er sammen med en gift mand!! GØR DET. Ville ønske nogle havde bustet min gifte mand til hans kone så jeg ikke spildte 6(!!) år af mine 20’er på ham. Det blev en hård, lang opslidende kamp at rive mig væk fra igen😔

  • På den anden side så er jeg bange for hun mister sin veninde af at sige noget. Veninden med affæren har tillid til, at det ikke kommer videre. Hvis hun bryder den tillid, tror jeg veninden vil bryde med hende. Det er veninden med affærens valg, ingen andres.

  • Kender til et tilfælde, hvor der blev sladret om mand og elskerinde til konen. Hans strategi var “deny, deny, deny”. Dog holdt han en længere pause, men efter et par år så han da elskerinden igen.

  • Ja det skal frem, men ikke anonymt. Det er simpelhen for tarveligt overfor konen,
   Hun skal have en der ringer og fortæller hvem de er og ikke et tarveligt opkald hvor hun bagefter ikke ved hvem det var der ringede.

 • Dig med specialet. Jeg manglede halvdelen de sidste 2,5 dage. Ikke at det kan anbefales, men det KAN lade sig gøre 😄

   • Alle med specialer: Ja, det kan lade sig gøre – jeg gjorde det også – det gik fint! Kh den der idag efter små 2 år har et rigtig godt job og slet ikke forstod, at jeg var så tæt på sammenbruddets rand over det….

   • Ingen judgement herfra overhovedet, men jeg er simpelthen bare så nysgerrig: Hvordan kan i holde til det pres? 😱 Min specialemakker og jeg har knap tre uger til at få skrevet de sidste 30 sider ish, og jeg er lige ved at kapere over stress indvendigt. 😓

  • En lille Update fra mig med specialet. Jeg har arbejdet hårdt på det de sidste par dage. Der er to dage til aflevering og jeg mangler omkring 30 sider.

   Jeg har før skrevet 20 siders opgaver på et døgn, men jeg er usikker på om jeg klarer denne.

 • Dig der vågner til “hvordan er mit liv endt sådan her”, hvis det er fordi, at du er utilfreds så husk på, at så længe du stadig er her, har du mulighed for at ændre på det!

 • Dig med de våde hænder: jeg har det på samme måde!!!! Jeg blev så glad, da min læge forleden frarådede mig fra unødvendig vask af hænder pga. mit eksem. Nu tænder bare jeg vandet, hvis der er andre i nærheden, og så lader jeg som om, jeg har vasket hænder. 😉

  • Må jeg foreslå håndsprit? Kh. hende med en kronisk autoimmun sygdom, som ikke holder til utilstrækkelig hygiejne – heller ikke hos andre 😀

Der er lukket for kommentarer.