Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Shhh… #211

foerst

For første gang i virkelig lang tid var det noget sløjt med indsendelser i den forgangne uge, så jeg var nødt til at gå lidt i arkiverne. Husk, at man altid kan sende sine egne hemmeligheder anonymt ind, hvis man vil være med til at holde hemmelighederne kørende. Det foregår lige her. 🙂

edytgyiuohbkjnpoihujpaaopjgvfuogyioijkoiuhoijporesdythrestrdytrestrfytutrdfyhuijwesdutyhuiyuhposidestsidst

Kommentarer (23)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.