Kommentarer (24)

 • Dig med den beskidte navle – i hear you! Jeg havde selv præcis samme oplevelse! Virkelig pinligt, specielt fordi jeg havde undret mig højlydt til alt og alle om særheden i at kun min navle blev mørk af graviditet.
  Behøver jeg sige min mand skreg af grin, da jeg KOL chokeret ud af badet en dag? 😂😅

 • Til de manglendekærestelikes: jeg dobbelttappede per refleks på din hemmelighed. #like

  Til dig med bloggerstjerner for øjnene. Hvis du er på Tinder og ikke bange for lidt sirener (ahem), så er jeg med dig her.

 • Til hemmeligheden med at kunne lugte, når nogen er ved at blive syge: Tror egentlig det er normalt, for man kan godt lugte lidt at betændelse ud af munden 😊 Jeg har også prøvet at kunne lugte det før.

 • Den med gavepapiret kunne godt være mig og hende der kun har haft sex én gang i år, kunne desværre også være mig.

 • Dig der kan lugte sygdom – opsøg en forsker og gå videre med det! Du kan bidrage med ekstremt værdifuld viden for forskerne, ligesom hende der kan lugte Alzheimers inden de bliver diagnosticeret

 • Dig med kæresten, der er sprunget ud som homoseksuel: Seriøst, det lyder til at du tager det på verdens sejeste måde 👊🏼 Og jeg er sikker på, at du er skøn, smuk og sjov, selvom du er fyldt de 30!

 • Til dig med sex én gang i hele 2017: hold kæft hvor føler jeg med dig! Jeg håber 2018 bliver det ene gode skrald efter det andet.

 • Dig med navlen, I hear you sister!! Jeg var højgravid over sommeren og troede jeg var blevet meget solbrændt på navlen, fordi huden måske er meget tynd der. Nope, bare beskidt. Fuck det var nederen at opdage 😉

 • Dig med den ‘misfarvede navle’ efter graviditeten – tak!! Jeg har netop fået renset min…….. det er fire måneder siden, jeg fødte. Akavet

 • 😂 det er normalt at få mørk navle under graviditet, men man kan ligesom nulre den mørke hud af lidt efter graviditeten – det er IKKE bare skidt. I er sjove 😂

 • Jeg kan også lugte sygdom. Når jeg synes folk begynder at lugte på den der specielle måde går der maks. 12 timer og så får de feber. Den er stensikker hver gang – både i forhold til mand og barn herhjemme, og da jeg boede hjemme med mine forældre og søskende.

Der er lukket for kommentarer.