Kommentarer (24)

 • Av av den 2.sidste.. gad vide om det bliver foran hele familien :/ (er helt imod utroskab, så jeg kunne sikkert have gjort det samme)

 • Dig med veninden der venter på manden. Bland dig!
  Der er alt for mange kvinder der venter på mænd der aldrig bliver klar til de unger.

  • Ja, for du er hendes veninde og ikke hans. Det er ligegyldigt hvad han siger og om hun bliver hos ham, men så har du i hvert fald gjort dit. Tid får hun aldrig tilbage og det er skidt, hvis man var den som kunne have sparet hende at spilde den, med den viden man går rundt med.

 • Den med veninden – BLAND DIG for Guds skyld og for din egen.. Tænk hvis det var omvendt – ville du nogensinde tilgive din veninde?? Ville du ikke selv gerne vide det?? Skynd dig at få fortalt hende det..

 • Uh den er vild den anden sidste omhandlende utroskab.

  Damn! Der bliver dårlig stemning… Men kan godt forstå den forurettede. Hold kæft hvor ville jeg blive ked af det hvis jeg fandt ud af at min mand var mig utro.

 • Til den med hunden.
  Synes du skal finde nogen der vil holde af din hund, det sgu synd den skal være ved en der ikke kan lide den!

 • Veninden hvis venindes kæreste fører hende bag lyset ift. børn: SIG DET NU! Som i: NUUUUU! Min mors veninde endte barnløs, fordi hendes kæreste lavede den samme – og hun blev naivt ved at tro han engang ville have børn. Først på hendes 37 års fødselsdag sagde han sandheden. Hun forlod ham. Fandt 3 år efter en kæreste og endte uden børn, da hun sandsynligvis ikke længere kunne få børn pga. sin alder…. Og til ham hvis kone er utro: FUCK DU ER SEJ! Og GENIAL !

  • What she said. Sej og genial. Åh, hvor jeg visualiserer det for mig. Det er så god humor. Alene selvbeherskelsen, som han udviser, ved at vente til jul! Fantastisk!

   • Altså. Jeg er HELT ANTI-utroskab. Men jeg tænker alligevel at det er en vild ting at gøre. Hvad nu hvis det er en enkelt smutter og konen bitterligt fortryder??? Og har valgt at leve med sin dårlige samvittighed men ikke fortælle det til manden?? Så er der ingen måder de kan få talt ud og hun kan sige undskyld hvis den der gave er givet foran hele familien..

    • Frederikke: Det er rigtig mange ‘hvad nu hvis’. Jeg tænker (håber?), der er en masse mere bag. Det kan også være, at det kun er de to, der skal holde jul sammen, og at det er femte gang på to år, han tager hende i at være utro. Vi ved jo i virkeligheden ikke noget.

    • Frederikke:
     Men.. Selvom det bare er én gang og hun inderligt fortryder, så er det vel fair nok at han ikke vil stå model til den slags tillidsbrud og ønsker en skilsmisse? Argumentet med at hun vil leve med sin dårlige samvittighed og tror at det kan råde bod på handlingen er da også lidt åndssvagt, for retfærdiggør det noget som helst? Det synes jeg personligt ikke. Og hvis min egen kæreste havde været mig utro, ville han så absolut også få sparket, da jeg kender mig selv godt nok til at vide at jeg aldrig vil kunne tilgive eller glemme den slags.

 • Dig der ville ønske du var katolik – protestanter kan også skrifte – det sker bare ikke så ofte, og det er lidt sværere at være anonym, da man skal aftale det direkte med præsten. Men der er et fast ritual til det, så du kan bare gå til en præst og sige, at det er det, du gerne vil.

 • Til dig, der gerne vil skrifte: Du er velkommen hos enhver folkekirkepræst til at komme med betroelser og få syndernes forladelse. Vi har godt nok ingen skriftestole, men lytter gerne. Og hvis du ønsker det, hopper vi i kjolen til et lille ritual i kirken, hvor man bare er præst og det ene menneske. Nogle gange er det bare godt at få lettet sine tanker 🙂

 • Til dig med kæresten der får boner når du græder – du er overhovedet ikke alene, men det er fandme sært 🙈

Der er lukket for kommentarer.