Kommentarer (17)

  • Jeg har også en bamse! Som jeg sover med hver nat og tager med på ferie. Og alle mine venner siger Hej til den, når de går igennem soveværelset for at komme på toilettet, når de er på besøg.

  • Åhhh, den sidste. Jeg græder af grin. Det er som taget ud af min krøllede hjerne. Fanden tage mig, et navn med schwung i, Salovak Manolovski. Gad vide, om han findes……

  • Jeg er 26, lige som min bamse og kan under ingen omstændigheder sove uden den. Når jeg spooner min ægtemand så ligger bamsen i midten. Han (bamsen) har været verden rundt med mig – men altid i håndbagagen, for alle andre ting i en forsvunden kuffert kan erstattes, men ikke min bamse.

  • Jeg kan simpelthen ikke vikle mit hoved rundt om den med brudekjolen! Hvorfor køber man i første omgang en kjole uden at være forlovet? Og så så mange penge?

  • Der findes en Slovak Manolovski… Han ligner bare ikke lige typen man ville tilbringe resten af sit liv med 😊

  • Bamser rocks! Sådan er det bare. EEEEEElsker disse hemmeligheder, og Miriam, jeg tror faktisk, at du bidrager til personlig udvikling, både hos bidragsyderne og læserne. Vi er ofte så bange for, om andre dømmer os, at vi holder vores små “særheder” for os selv, og på den måde får ingen af os indblik i, at vi alle er “sære” på hver vores måde. Sommetider tænker jeg, at vi (generelt) er socialt etnocentriske. F.eks. hørte jeg i går en veninde kalde en single på arbejdspladsen “en kattedame”. “Ja, undskyld”, sagde hun. For jeg er også single. Rystede på hovedet i mild overbærenhed. Tænkte ved mig selv, at det jo er hendes eget ansvar at udvide sin egen horisont til at favne andre mennesker. Jeg favner f.eks. også, at hun i 19 år har løjet for sin mand ved at fake sine orgasmer, og at hun aldrig har fået en orgasme sammen med ham. I mit etnocentriske sind er det jo faktisk hende, der er en stakkels “kattedame”…….

  • Til dig med den manglende lyst til at knalde med din mand: jeg havde præcis samme ulyst i vældig mange år. Online sexolog Maj Wismann blev vores redning – hendes forløb med kvinders manglende sexlyst er virkelig genialt! . Hvis du dybest set kan lide din mand men ‘bare’ mangler lysten, så er der håb!

  • Dig med bamse, jeg sov med min indtil jeg flyttede sammen med min nuværende kæreste i en alder af 30.
    En god slankekur er også at læse ingredienslisten, inden man spiser, det er i det mindste effektivt for mig.

Der er lukket for kommentarer.