Jeg er jo Bridget Jones #296

img_28451. Nogle gange bliver jeg lidt mopset over, at folk placerer mig solidt i kattedameboksen, som om jeg automatisk synes, alting kat er det fedeste i verden. Så tager jeg mig selv i at købe en sheet-ansigtsmaske til 32 kroner, fordi den er formet som et katteansigt, og føler mig lidt som en idiot.

2. Og ja, jeg har smidt en Kinder Riegel ind i billedet for at gøre det lidt mere bloggeragtigt. Det bliver jeg vist aldrig god til. Næste gang forsøger jeg mig med noget Jane König.

3. Jeg skulle hente en pakke, som Post Nord igen havde været så venlig at levere på posthuset længst væk, og den viste sig at være noget større end forventet. Så stor, at jeg måtte cykle hjem i har-lige-lært-at-cykle-tempo, og den alligevel faldt af bagagebæreren fem(!) gange.

4. Den ene gang var midt i et kæmpe kryds, fordi hvorfor ikke?

5. Jeg trøstede mig selv med bland-selv-slik. For 43 kroner.

6. Da jeg kom hjem, var jeg så kvæstet og meget vred på førnævnte pakke, at jeg besluttede mig for at tage elevatoren op til min lejlighed. Gik ind i den og trykkede lystigt på tretallet. Jeg bor på anden.

7. Nogle gange stoler jeg ikke på min egen tøjsmag, fordi jeg har en svaghed for alting gammeldags, og det alt for ofte ender ud i at være, hvad Tim Gunn ville kalde “costumey”. Med det in mente, er der så nogen, der vil fortælle mig, om den her er så pæn, som jeg tror, eller om den bare tiltaler mig, fordi jeg virkelig gerne vil ligne Anne fra Grønnebakken? (reklamelink)

8. Apropos tøj, så købte jeg for nylig en ny nederdel. Den er virkelig fin. Hvid med noget blomstret print i blå og grøn. Eller, den var hvid. Så smed jeg den i vaskemaskinen med alt mit andet multifarvede tøj, og nu er den grålig på den virkelig sørgelige måde. Er der nogen, der ved, om det der Vanish faktisk virker? Eller er der et gammelt husmodertrick, der kan redde den?

9. Jeg elsker Netflix af hele mit hjerte, men jeg synes godt, de kunne oppe sig gevaldigt på reality-fronten. Så nu er jeg blevet bidt af Four Rooms, der er lidt en blanding mellem Antikduellen og Storage Wars. Måske er jeg i virkeligheden mentalt omkring de 80?

10. Jeg investerede i en ny iPhone for fire dage siden. Den ligger stadig i sin æske på mit sofabord, for mit nye cover er ikke kommet endnu, og det kunne godt ligne mig at smadre en nyindkøbt telefon fem minutter efter, den var taget i brug.

Kommentarer (66)

 • Jeg ved ikke, om du allerede ved det her, men når jeg skal have et reality fix, bruger jeg Viafree – den er gratis (dog er der reklamer og et irriterende styresystem) – til gengæld er der catfish og en masse andre realityprogrammer.

   • Alle 18 sæsoner af Luksusfælden kan ses på Viaplay, men ja hvis man er nærig – så er det andre steamingstjenester – med reklamer.

    • Jeg har viaplay, men der er ikke alle MTV programmerne på – eller The Daily show og Dr. phil – så tager jeg reklamerne med, det er kortere pauser, end der er på tv.

  • Jeg brugte det engang, men jeg orker simpelthen ikke alle reklamerne, og jeg har allerede to streamingtjenester, så jeg vil helst ikke smide penge efter endnu en. :-/

 • Vanish virker på pletter og vi har både en på 4 år og en på 3 måneder der kan producere de vildeste pletter, så mon ikke den der til hvidt tøj også virker? Det er i hvert fald et forsøg værd 😊

 • Hahaha, jeg havde fødselsdag den 13. August og fik en ny mobil. Den er heller ikke taget i brug før gorilla glas og cover ankommer fra Kina…. Man er vel nærig 😇

 • Vanish og de der Colour and dirt collector klude fra Normal (tror det er DR Becker der laver dem) det redder altid mit vasketøj 😊

  • Jeg er slet ikke tilhænger af den slags synspunkt. Jeg synes, folk skal være fri til at gå i lige præcis det, de ønsker! <3

  • Jeg er enig med H og synes heller ikke den type bluse klæder en stor barm. Man er naturligvis velkommen til at gå i hvad som helst man ønsker, men derfor synes jeg personligt stadig at nogle ting klæder visse kropsformer bedre end andre. I min bog (og til min egen krop) er højhalset bare no go til en stor barm, det kommer simpelthen til at ligne en stor, sammenmast pølse. 😊

   • Men Sara (og H), I er med på, at det ikke var det, spørgsmålet gik på, ikke? Jeg spurgte, om man syntes, blusen var pæn, ikke om den ville klæde mig. Det vil jeg helst selv tage stilling til. At fortælle mig, at noget ikke ville være pænt, ikke generelt, men decideret til mig (og min barm), det er måske ikke helt så nødvendigt at dele. 🙂

 • Ikke specielt lige til dette indlæg, men så den anden dag på snappen, at du var i gang med at se Project Runway – Hvor streamer du det?

 • Beklager at måtte sige det, men jeg synes blusen er rædsom 🙈 Og nu føler jeg mig som ham den sure underbo fra Kikkebakkeboligby. Min all time yndlingsjulekalender! Undskyld!

  • ” når jeg jeg ser på en kop, jeg skal til at vaske op, vil jeg gå så langt som til at sige ; ikke dårligt”

   Elsker elsker elsker også Kikkebakkeboligby!!!

   Troede jeg var den eneste 🙂

 • Altid sorter vasketøj efter lyseste grundfarve – som her var hvid – altså en hvidvask!
  Og skjorten er pæn – og også en hvidvask 😉

 • SÅ fin bluse! Jeg overvejer den selv. PS: og vi har samme bryststørrelse, Miriam, og jeg ser intet problem i at gå i den💪🏻

 • Kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt bland-selv-slik for 43 kr. Altså for kun 43 kr. Og så endda i en trøste-situation. I am impressed 🙂 Jeg har for længe siden erkendt at jeg aldrig bliver gammel nok til at kontrollere bland-selv-slik 🙂
  Btw, blusen; jeg synes den er vildt flot. Jeg ville aldrig selv overveje den, men kun fordi jeg ikke er god til den slags hals. Jeg får instant kvælningsfornemmelse. Men den er så flot!

  • Tak! Det kunne også have været meget værre, men jeg har lige fået min lønseddel, og den var ikke imponerende! 😀

 • 1) vanish virker !!!
  2) farvesamler servietter (dr becker i Think?) virker også – de kan forresten genbruges en del gange, hvilket gør prisen mere udholdelig 😉

 • Jeg kan anbefale Irmas “Blegerent” – en rund, høj plastflaske med pulver i. Det er g.e.n.i.a.l.t. til farveægte tøjs pletter (altså både hvidt og kulørt). Har også Vanish men jeg ender normalt m at bruge “Blegerent”

 • Trøjen er megapæn! Og sidst jeg købte bland-selv-slik købte jeg for 110kr… godt nok til to personer, men det giver stadig en pris på 55kr bare til mig. Så 43kr er i min bog a-okay!
  Måske lidt ude af kontekst, men har du set Rupauls Dragrace på Netflix?

 • Det er en rigtig fin bluse! Jeg siger go! Desuden så er jeg også kun et menneske og har sjældent nok til en hvid vask, men hvis du blander så vasks på 30 grader, så burde det gå dint. Det var et trick jeg fik af en dame i vaskekælderen. Det går selvfølgelig nok ikke, hvis du har købt en ny rød bluse, men hvis og lyse farver inkl mønstre osv går fint sammen på 30!

 • Åh..den bluse er så fin, den ville jeg selv købe hvis det ikke var for materialet. Er en svedig type, og får våd overlæbe bare ved at kigge på den. Det er fuldstændig ligegyldigt om man har små eller store bryster, hvis man selv synes man er pæn, er man det..go get it👏🏻

  • Amen! Men ja, materialet er noget hø, men tænker, det måske ville gå, når nu den er så løs i det.

 • Hedder det faktisk ‘bagagebæreren’?? Hvis det gør så har jeg sagt det forkert altid og der er aldrig nogen der har rettet mig!

  Blusen er så flot!

   • Jeg har altid troet det hed bagagebærgeret – måske ikke stavet sådan, men det er sådan jeg altid har udtalt. Men du har helt sikkert ret, jeg har bare aldrig tænkt over det før 😀

Der er lukket for kommentarer.