Jeg er jo Bridget Jones #296

img_28451. Nogle gange bliver jeg lidt mopset over, at folk placerer mig solidt i kattedameboksen, som om jeg automatisk synes, alting kat er det fedeste i verden. Så tager jeg mig selv i at købe en sheet-ansigtsmaske til 32 kroner, fordi den er formet som et katteansigt, og føler mig lidt som en idiot.

2. Og ja, jeg har smidt en Kinder Riegel ind i billedet for at gøre det lidt mere bloggeragtigt. Det bliver jeg vist aldrig god til. Næste gang forsøger jeg mig med noget Jane König.

3. Jeg skulle hente en pakke, som Post Nord igen havde været så venlig at levere på posthuset længst væk, og den viste sig at være noget større end forventet. Så stor, at jeg måtte cykle hjem i har-lige-lært-at-cykle-tempo, og den alligevel faldt af bagagebæreren fem(!) gange.

4. Den ene gang var midt i et kæmpe kryds, fordi hvorfor ikke?

5. Jeg trøstede mig selv med bland-selv-slik. For 43 kroner.

6. Da jeg kom hjem, var jeg så kvæstet og meget vred på førnævnte pakke, at jeg besluttede mig for at tage elevatoren op til min lejlighed. Gik ind i den og trykkede lystigt på tretallet. Jeg bor på anden.

7. Nogle gange stoler jeg ikke på min egen tøjsmag, fordi jeg har en svaghed for alting gammeldags, og det alt for ofte ender ud i at være, hvad Tim Gunn ville kalde “costumey”. Med det in mente, er der så nogen, der vil fortælle mig, om den her er så pæn, som jeg tror, eller om den bare tiltaler mig, fordi jeg virkelig gerne vil ligne Anne fra Grønnebakken? (reklamelink)

8. Apropos tøj, så købte jeg for nylig en ny nederdel. Den er virkelig fin. Hvid med noget blomstret print i blå og grøn. Eller, den var hvid. Så smed jeg den i vaskemaskinen med alt mit andet multifarvede tøj, og nu er den grålig på den virkelig sørgelige måde. Er der nogen, der ved, om det der Vanish faktisk virker? Eller er der et gammelt husmodertrick, der kan redde den?

9. Jeg elsker Netflix af hele mit hjerte, men jeg synes godt, de kunne oppe sig gevaldigt på reality-fronten. Så nu er jeg blevet bidt af Four Rooms, der er lidt en blanding mellem Antikduellen og Storage Wars. Måske er jeg i virkeligheden mentalt omkring de 80?

10. Jeg investerede i en ny iPhone for fire dage siden. Den ligger stadig i sin æske på mit sofabord, for mit nye cover er ikke kommet endnu, og det kunne godt ligne mig at smadre en nyindkøbt telefon fem minutter efter, den var taget i brug.

Comments (66)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.