Jeg er jo Bridget Jones #287

giphy1. Jeg ville virkelig ønske, jeg aldrig havde fundet ud af, at Netto sælger Mars-is til 20 kr. per pakke.

2. Er det bare mig, eller er studenterchaufførerne ekstra ihærdige med hornet i år? Er det der, de kommer af med resten af årets kørselsaggressioner?

3. I onsdags kastede Frank op lige foran min soveværelsesdør, da jeg var få sekunder fra at falde i søvn. Nåede lige at tænkte, at jeg skulle huske at tørre det op, inden jeg trådte i det. Gæt, hvad jeg gjorde som det allerførste morgenen efter?

4. Var i øvrigt lige ved ikke at skrive det på listen, fordi det jo næppe er første gang, jeg har trådt i Frank-bræk, men denne gang havde jeg bare tæer, og det har bestemt fortjent at komme med. AD.AD.AD.AD.AD.

5. Jeg har i denne uge af uransagelige årsager følt mig helt vildt rig. Jeg ved ikke hvorfor, for det er bestemt ikke tilfældet, men jeg er sikker på, jeg kommer til at fortryde det, når jeg skal leve af leverpostejsmadder den næste måned.

6. …På den anden side ved enhver, at leverpostejsmadder smager det bedre, når man spiser dem iført nye sandaler.

7. Min overbo holdt fest i forgårs. Sådan virkelig højt og hoppende på den der måde, der er helt upassende, når man bor på Østerbro. Besluttede mig for at være den gode nabo og sagde ikke et pip. Begyndte sågar at synge med, når de spillede en virkelig god sang… Indtil jeg hørte min underbo opgivende banke i loftet. Ahem.

8. (Jeg leverer ellers faktisk en fremragende “Single Ladies”. Især når jeg er ædru!)

9. Jævnfør punkt fem var jeg lige på jagt efter gode parfumetilbud, da jeg faldt over den her. Jeg forstår det ikke. Det ligner en mellemting mellem en af de der fjedere, der kan gå ned ad trapper, og et virkelig avanceret stykke sexlegetøj. (Reklame-/affiliatelink)

10. Jeg har muligvis købt to nye maxikjoler af den ene årsag, at jeg så slipper for at barbere ben så ofte.

Kommentarer (17)

 • Dette er ikke relevant i forhold til indlægget, men bare en optimistisk besked til dig Miriam. Jeg så lige din Snapchat story for lidt siden, og jeg fik virkelig ondt i maven og lidt tårer i øjnene. At nogle mennesker kan være så decideret ondskabsfulde, det er forfærdeligt at de overhovedet kan leve med sig selv. Jeg er selv en pige på 15 år, og jeg elsker bare din blog, og generelt synes jeg virkelig at du er en af Danmarks mest humoristiske, og skønne person/blogger. Jeg har fået et helt nyt perspektiv på så mange ting, pga dig og dine indlæg. Selv kender jeg godt følelsen af at få hate, og hvad det fører til. Men jeg vil bare lige sige til dig, at selvom en eller anden superligegyldig person ved navn “Susanne”, skriver en så led kommentar, så vil hun aldrig være dine tanker eller tårer værd. Du er god nok! Ja du er langt bedre, og du må virkelig aldrig tro andet, så fuck hende Susanne.

  • Puha. Tak. Virkelig. Når man får sådan nogle kommentarer, så kan alle de andre rende én. Tak for den og tak for dig. <3

 • Hej Miriam 😊
  Vil bare lige gøre opmærksom på, at jf. punkt 10, så tjener på jo faktisk kjolerne hjem ved ikke at skulle investere i nye skrabere…. Siger det bare 😜

 • Jeg kan så absolut intet galt se i at købe maxi kjoler for at slippe for at barbere ben 😂😂😂 er det ikke det der er meningen? Nu håber jeg mine grine smileys følger med. Ellers fungerer den her besked ikke så godt. 😋

  • Hahahah, jeg forstår dig! Og der er smileys! Maxikjoler er bare guld hele vejen rundt! 😀

 • Haha, altså tror du ikke det er studenterne, der har horn med? 😀 ville være vildt underligt, hvis der bare var chaufførerne der gav den amokka!

  • Chaufførerne dytter ofte også med hornet for ligesom at gøre mere opmærksom på studenterne og deltage i festen. Min chauffør på vognen for 2 år siden brugte da sit horn ekstremt flittigt 😂😂

 • Har aldrig forstået maxikjoler… Hvem vil dog skjule sine stænger på den måde? Indtil i dag. Hvor jeg skulle til barnedåb. Iført lag på effing lag, fordi min krop er helt fucked efter to fødsler og en bækkenløsning… Og to børn ligesom gør, at man bare ikke har tid til den luksus det nu er at barbere ben… Nu forstår jeg FULDT ud! Og skal så meget have fundet mig en, inden jeg skal til bryllup i næste måned!

 • Anede ikke det hed maxikjole…. kalder det bare lang kjole. ..
  Ang bræk… I forgårs blev jeg vækket af opkast ud for mit hoved, tak Zorro lige på lagnet dejligt 😵

 • Man skal ikke spøge med mars-is, slet ikke når det så ikke er tilfældet. Øv. Skuffelse på en mandag!

  • Det var skam ikke en spøg! Jeg har været i flere forskellige, og de har både Mars og Twix til en flad tyver. Men nu er det selvfølgelig mandag, så det kan være, det kun var til i går? Selvom jeg altså bestemt havde fået fornemmelsen af, at det var hele måneden…

 • #1 Jeg ville (næsten) ønske du ikke havde afsløret Mars-is tilbuddet… Har købt to pakker i dag,og har allerede spist to af isene. Jeg bliver aldrig rigtig voksen når det handler om is. Og bland-selv-slik.
  Tak for tippet! 🙂 🙂

Der er lukket for kommentarer.