66 sommerkjoler – Midi & maxi

Reklame – indeholder affiliatelinks.

Jeg elsker sommerkjoler. Elsker! Hvad jeg elsker knapt så meget, er at flashe inderlår og trusser til hele verden, når jeg cykler, sætter mig ned, eller det blæser bare den mindste smule. Derfor er jeg glad fortaler for knælange/midi- og maxikjoler, og det er også temaet for dette indlæg. Som altid er der noget for enhver prisklasse, og det kan også være nyttigt at have in mente, at mange af kjolerne findes i forskellige farver/prints, så det er måske værd at klikke sig ind og tjekke efter, om det skulle være tilfældet, hvis man finder noget, der er næsten perfekt, men alligevel ikke helt.

Alle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind på en af nedenstående webshops og køber noget – hvadsomhelst, ikke partout en af de viste kjoler – så får jeg en lille del af salget i kommission. Selvfølgelig taget ud af shoppens indtægt, så det koster ikke jer en øre, men er ganske rart for mig, der godt kan lide at betale regninger til tiden. 😀 Man kan i øvrigt altid finde affiliatelinks til bloggens samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen“. Som altid en kæmpe tak til de af jer, der bakker op om mig og bloggen ved at shoppe via affiliatelinks. I er yndlings!

kjoler-booztNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18.

Vi lægger ud med Boozt, der helt ærligt brillierer i denne kategori. Jeg havde overordnentligt svært ved at skære mit udvalg ned til noget, der kunne være i en enkelt collage. Favoritten er nok nummer to, som jeg ville bestille hjem lige på minutten, hvis jeg var typen, der havde BH-fri-venlige bryster.

kjoler-zalandoNummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34.

Runde to er fra Zalando, der umiddelbart ser ud til bare at få flere og flere mærker om bord. Og så har de altså virkelig et fremragende udvalgt af plusstørrelser! Favoritten her er nummer 33. Kæft, den er pæn!

kjoler-ellosNummer 35, nummer 36, nummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40, nummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44, nummer 45, nummer 46, nummer 47, nummer 48, nummer 49, nummer 50.

I den tredje collage findes pæne kjoler fra Ellos. Overvejer gevaldigt at blive lidt boheme her til sommer, for nummer 50 er alle former for perfekt til det formål! Bonusinfo: Ellos kører et temmelig omfattende udsalg i øjeblikket, så det er værd lige at snuse rundt derinde.

kjoler-boohooNummer 51, nummer 52, nummer 53, nummer 54, nummer 55, nummer 56, nummer 57, nummer 58, nummer 59, nummer 60, nummer 61, nummer 62, nummer 63, nummer 64, nummer 65, nummer 66.

Jeg runder af med at slå endnu et slag for Boohoo.com, der stadig er lidt af et sort får på webshopfronten, og jeg forstår det godt. Mange af deres ting er liiidt for Miami party girl til min smag, men de har nogle usandsynligt fine ting imellem, og priserne er latterligt lave – også på deres pluslinje. Altså, lavere end Primark-agtigt. Lige nu kører de med op til 70% på hele sortimentet + yderligere 10% off, og man skal faktisk se sig om for at finde noget til over 200 kroner. Mange ting koster sågar under det halve. Jeg ejer selv tre kjoler derfra, og de er alle i helt normal high street-kvalitet. Den ene er endda min ultimative yndling, når det kommer til hverdagskjoler. Så i min optik kan de snildt være en ordre værd. Nummer 55 er i den grad en Miriam-kjole!

Happy shopping! 😀

Kommentarer (21)

 • Apropos sommer kjoler, var det egentlig ikke dig der på et tidspunkt kom med tips til at undgå at inderlårene gnaver væmmeligt med hinanden i sommervarmen? Eller husker jeg forkert? Hader lår der gnider mod hinanden, av!

  • Har set på youtube i en curvy girl lifehack video 😄, at talkum skulle kunne bruges, men har ikke selv testet det.

  • Der er tre måder at bekæmpe ‘chub rub’ på: 1) Hold lårene tørre, fx via talkum eller deo. 2) Hold lårene “våde”, fx via kokosolie eller glidecreme(!). 3) Dæk lårene til – gå med små shorts eller shapewear under kjoler og nederdele, så dine lår ikke har direkte kontakt.
   Jeg bruger personligt metode tre, fordi man så også automatisk får en lidt “glattere” figur og ikke flasher trusser i tide og utide!:D

  • Helt normale, da jeg købte. Jeg tog bare den samme størrelse, som jeg bruger alle andre steder. 🙂

 • Så er der shoppet via bloggen på boohoo. Shit det er billigt! Obs at man også kan bruge koden DEL500, der giver gratis fragt. Men man kan kun bruge en kode, så det betaler sig at regne på, hvilken der giver den største rabat. Tak for tip!

  • Det er drønærgerligt, man kun må bruge én kode, men til de priser kan vi vist ikke rigtigt tillade os brok! 😀

 • Jeg er blevet svært glad for fri retur på asos og zalando og kan ikke helt gennemskue returpolitikken på boohoo? Koster det ikke spidsen af en jetjager at få sendt det retur over vandet?

  • Der er ikke fri retur hos Boohoo, og jo, det koster måske 150 kroner at returnere, så det er selvfølgelig en slags penge, hvis man køber for 300 kroner, og intet passer. Jeg plejer at gøre det, at jeg lægger en ret pæn ordre, for beholder jeg bare, lad os sige tre kjoler, der hver har kostet 120 kroner, så er det selv plus returudgiften til de resterende varer væsentligt billigere end at købe tre kjoler hos Asos. Så selvom jeg selvfølgelig ville ønske, Boohoo havde fri retur, så kan det i min optik snildt betale sig i det store billede. 🙂

 • Jeg har nr. 32 i 4 farver. Den model er simpelthen fantastisk hvis man er sådan en som mig der har både mave og numse som man gerne vil skjule lidt. En perfekt A-linje kjole som både fås i tungt stof og i en lidt tyndere bomulds udgave. 😃

  • Der skulle stå nr. 31 🙈 Alle modellerne fås i øvrigt på bestseller.dk og. jeg ved at bomulds udgaven hedder VIFOMAS (hvis det skulle have
   interesse for nogen) 😊

Der er lukket for kommentarer.