Jeg er jo Bridget Jones #278

giphy-11. Skulle i går hente en GLS-pakke, men lige som jeg var ved at finde pakkenummeret, løb min telefon tør for strøm. Spurgte forsigtigt kioskmanden, om han ville kigge under 1565, for det troede jeg nok, nummeret var. Han kiggede i to sekunder og konkluderede, at pakken ikke var der. Kom hjem, fik strøm på min telefon og fik bekræftet, at nummeret rent faktisk var 1565. Blev godt muggen.

2. Tog i dag atter op for at hente min pakke. (Ny) kioskmand kiggede og kiggede. Stadig ingen pakke. Jeg stod helt hovski-snovski og ventede, fordi jeg jo nu vidste, at den måtte være der… Indtil jeg genlæste sms’en og opdagede, at jeg var i den helt forkerte pakkeshop.

3. Pakken var i øvrigt fra Asos og indeholdt blandt andet et par praktiske sko at tage med til Oslo. Jarh, jeg er ikke så tit i god tid.

4. Apropos Oslo, så kæmper jeg stadig lidt med, om jeg skal være helt vildt glad eller helt vildt sur over, at jeg kastede hele onsdagens aftensmad op. På den ene side var det jo væsentligt mindre fedende, men på den anden side kostede buffeten 275 freaking kroner, og det virker lidt spild kun midlertidigt at få noget for de penge.

5. Købte på færgen en massiv pose Kinder Schoko-Bons og har i dag konkluderet, at min slikmand har præcis samme pose til næsten det halve af, hvad jeg gav.

6.  Nogen unfriendede mig rent faktisk på Facebook på min fødselsdag! Prøvåhør, vi har allesammen set en person poppe op under fødselarer og tænkt: “Yikes, er jeg seriøst venner med hende?”, men man venter sgu da lige med at unfriende til dagen efter!

7. I dag er mit venstre knæ blevet bollet af en hund ved navn Børge.

8. …Da knæet ikke virkede synderligt begejstret, besluttede Børge sig for at stikke sin tunge i min kavalergang. Børge er om ikke andet end ihærdig herre.

9. Nu står der godt nok til børn, men hvis man nu alligevel er håbløst bagud i sit liv generelt, kunne man så slippe af sted med sådan en her? (Reklame-/affiliatelink)

10. Forleden blev jeg gjort opmærksom på, at “Voldemort” reelt indeholder ordet “oldemor”, og min verden bliver aldrig nogensinde den samme igen.

Kommentarer (37)

 • Du kan nok godt slippe afsted med den eltandbørste, men nu har vi en herhjemme i tilsvarende udgave, bare med spiderman og den er alt for sløv til voksentænder. Jeg vil nok anbefale dig at gå efter en beregnet til voksne og som har lidt flere kræfter til at rent faktisk gøre tænderne rene 😛

 • Hvilken kiosk?!?! Shokobons er mit liv!
  Candystore (eller hvad den hedder) på Østerbrogade ved siden af iPhone rep, har kæmpe pose for 35-40kr ish!

   • Muligvis slet ikke konkurrencedygtigt ift. Candystore, men jeg kan oplyse, at Sweeties ved Trianglen altid har Schokobons i deres bland-selv-slik sortiment. 10,95 kr per 100 g.

  • LIIIIIIIIKE! Jeg bor også tæt på! Den slikbutik er i øvrigt ret vild.

   PS. Jeg sletter aldrig folk.. jeg gider ikke at bruge tid på det, og jeg synes det er hyggeligt at se når folk får børn (og tjekke om afkommet er pænt eller ej, haha! #dårligkarmatilmig)

 • Jeg er så også hende den lede der sletter folk på deres fødselsdage 😇🙈 ellers glemmer jeg det jo igen og så dukker de bare op næste år!!

  • Men hvis du glemmer alt om dem i et helt år, så er det vel heller ikke en større skandale at være venner med dem?

 • Et lille tip er, at tage et screenshot af pakkenummeret, og derefter sætte din telefon på fly. Så plejer den lige at kunne holde det sidste 😉

 • Vi har den tandbørste (Hun er 5!). Købt fra den webshop, som nok har galaksens hurtigste levering og de bedste priser, så brug det link, siger jeg bare.

  • Man kan se, hvis antallet af ens venner er faldet, og så bruger nogle folk apps, så de får at vide, når nogen har slettet dem.

  • Hvis du plejer at have 567 venner, og du nu kun har 566 😉 eller når der står “tilføj ven” ud for en person, hvor der plejer at stå “venner” 😊

 • Min datter (på 4) har den tandbørste. Hun NÆGTER at bruge den, fordi det kildrer for meget. Måske du kan arve den?!? 😂

 • Den går ikke, Miriam!! Du har selv skrevet i et indlæg, at du unfriender folk på deres fødselsdage, fordi det er der, det går op for dig, at I er (unødvendigt) venner! Så dét kan du altså ikke mugge over. 🙂
  PS: Hvordan Søren kan du se, hvem der unfriender dig?

  • Hmm, er du sikker på det? Det kan jeg ikke forstå… Kan kun finde et indlæg, hvor jeg unfriender en gut ved navn Poul, som jeg ikke aner, hvem er. Og jeg siger endda undskyld! Men hvis jeg har gjort det engang, så har man tydeligvis et standpunkt, til man tager et nyt. 😉 Og man kan ikke se hvem, der har unfriended (med mindre man har en app), men man kan se, at ens vennetal er faldet. 😉

 • selvfølgelig kan du bruge en disney tandbørste.

  gls… suk, fik pakke et sted fra, kun med mulighed for shop, ingen mulighed for at vælge shop, gls vælger den “tættest” på, ” fordi ja den er 100m tætter på MEN med mindre du har bil har du ikke en jordisk chance for at nå den… jeg har ikke bil, fik heldigvis et lift – dagen før den ville blive sendt retur!

   • Ja.. men altså der er 2 i nærmest by.. ingen i min egen…. lige meget hvad er valget vel meget rart…. Denne pakkeshop ligger seriøst på Lars tyndskid mark

 • 6. Nogen unfriendede mig rent faktisk på Facebook på min fødselsdag! Prøvåhør, vi har allesammen set en person poppe op under fødselarer og tænkt: “Yikes, er jeg seriøst venner med hende?”, men man venter sgu da lige med at unfriende til dagen efter!

  hahahah flækker af grin 😀

 • Forstår ikke at nummer 1 skulle være Bridget Jones agtig… det er sgu da for gennemført at have lært pakkenumneret udenad INDEN telefonen går død for strøm.

  Min telefon dør også i tide og utide når det er under 20 grader… hurra for powerbanks 🙂

  • Men hallo, hvis man har betalt flere tusinde kroner for en telefon, så skal den da ikke gå ud for et godt ord!

 • Det er simpelthen nostalgi det her! Den tandbørste har jeg haft som barn! 😃 Ved ikke hvad, det siger mest om min alder (20 going 21) eller tandbørstens “kult-status”, at den stadig er i produktion

 • Jeg tror muligvis jeg elsker dig! Altså på en ikke lesbisk, ej heller stalker-agtig måde😉Men hold nu kaje, jeg er pjattet med dine indlæg og skrivestil!

 • Vedr. nr. 9. Så klikkede jeg jo selvfølgelig på linket for at se hvad det var.. Og hvad viser facebook mig så idag 3 dage efter? jo såmænd, et sponseret opslag fra samme hjemmeside med samme tandbørste! Jeg var seriøst ikke på hjemmesiden i mere end 10 sek. Det er på en eller anden måde lidt skræmmende..

  • Ditto! Facebook viser mig den også hele tiden… Det hjælper ikke på trangen til at købe den! 😀

 • Selv en halv-gamling, som yours truly, er flad af grin – jeg elsker dine skriverier <3 Vil straks anbefale din blog til andre halv-gamlinger!

Der er lukket for kommentarer.