Angående hemmelighederne

tumblr_mtxcf60ax71setwdzo1_500Folkens, vi er nødt til lige at tale om de hemmeligheder der, for lige for tiden bliver den anonyme indsendelsesfunktion misbrugt noget så eftertrykkeligt, og det gider jeg faktisk ikke. I denne uge har jeg blandt andet fået at vide, at jeg er en cunt, en fed ko og at jeg skal holde op med at lade, som om jeg er så perfekt, når jeg tydeligvis ikke er det. Det bliver man sgu ked af at læse. Især når man psykisk ikke ligefrem er på toppen i forvejen, og man jo altså ikke bevidst har gjort noget for at træde nogen over tæerne. Hvis I ikke bryder jer om mig, så er det helt cool bare at lade være med at læse med. Virkelig! Det er faktisk nok det bedste for alle parter.

Derudover kommer der en skrækkeligt masse hemmeligheder ind om andre bloggere, som er potentielt livsødelæggende for dem. Og mit umiddelbare gæt er, at de fleste er så løgn, som de kan blive. At der sidder nogen og føler sig magtfulde, når de skriver sådan noget. Men hold kæft, hvor er det ubehageligt at læse, og jeg er faktisk ved at have fået nok.

Jeg elsker hemmelighederne, men jeg har ikke lyst til at skulle have ondt i maven hver uge, når jeg skal lave de indlæg. Det er meningen, det skal være et positivt, relatable og livsbekræftende projekt. Lad være med at blande alt muligt andet ind i det. Ellers ender vi et sted, hvor den anonyme funktion er nødt til at ryge, og det ville være drønærgerligt.

Kommentarer (52)

 • Øv altså! Jeg synes efterhånden du har meldt ud masser af gange, hvilke ‘regler’ der er omkring hemmelighederne. Det er så ærgerligt at folk udnytter den anonyme funktion på en negativ måde. På et tidspunkt kan det jo ikke forsvares længere, når du sidder med en ubehagelig følelse hver gang. Jeg håber dog ikke at det ender så vidt, for hemmelighederne er nemlig et positivt indspark og oftest relaterbart, som du siger. Jeg krydser fingre for at alle fremover vil forstå præmissen for indlæggene, så du ikke skal rammes på så grov en måde – det fortjener du virkelig ikke, kære Miriam!

  • Ja, det er skod, at jeg er nødt til at sige det igen og igen, men det lader til at virke – i hvert fald midlertidigt – når jeg skriver sådan et indlæg her, så det må jeg nok bare gøre engang imellen. Men det er træls!

 • Om jeg fatter de mennesker! Hvor er det ærgerligt – og ubehageligt for dig. Håber virkelig ikke, det kommer til en lukning, jeg elsker hemmelighederne! Men jeg forstår udmærket dine overvejelser.. 🙁

 • Har lyst til at give dig lidt til den anden side af vægtskålen, sådan out in the open:
  Hold kæft, du er sej, åben og dygtig til det du laver. Er skide imponeret over din serie om redaktøren – hårrejsende godt skrevet!
  Hav en fortsat god aften. 🙂

 • Sikke nogle idioter. Gad vide om det kan være den samme/de samme få, der prøver at ødelægge det, og bare sidder og skriver en masse “troll-beskeder” i hemmelighedsfunktionen?
  Jeg elsker hemmelighederne, men kan satme godt forstå, hvis du bliver træt af det :-/

 • Noooooo…hemmelighederne er epic- ELSKER DEM…de må ikke ødelægges ….jeg sætter pris på at du holder idioterne ud for af dele hemmelighederne med os <3 <3

  • Jeg elsker også hemmelighederne, men jeg synes på ingen måde de skal gå forud for Miriams trivsel. Miriam: hvis det bliver for negativt for dig, har jeg fuld forståelse for, at du er nødt til at gå på kompromis med den totale anonymitet (eller på sigt lægge projektet på is). Din blog indeholder så meget mere, og du skal ikke gå rundt og blive decideret ked af det med jævne mellemrum pga. sådan nogle idioter. Det er sikkert bare ét sørgeligt menneske som virkelig skal til at få sig noget empati og indhold i livet. Mage til latterlig og pinlig opførsel skal man lede længe efter. Øv <3

  • Det virker heldigvis lige at råbe op engang imellem, så hvis det kan få folk til i hvert fald midlertidigt at arte sig, så er det også værd at tage med. 🙂

 • Elsker din blog, og hemmelighederne. Og så vil jeg lige sige at du er mega lækker og virker som en dejlig person, dig gad jeg da godt kende sådan rigtigt;-)

 • Kæft hvor er folk DUMME 😳😳. Folk må bare lade være med at læse med på din skønne herlige skæve blog! Ingen grund til at svine dig til (idioter altså!😡) eller sende løgnhistorier ind, stop jer selv!

 • Du er for skøn! Og karma kommer og tager sig af troldene! Jeg elsker din blog, dine præcise og morsomme formuleringer, kloge betragtninger og helt igennem fine tilgang til det du laver. Hemmelighederne savnes, men jeg kan godt forstå, du må markere hvor grænsen går. Og til jer med de trælse anonyme indsendelser: Få dog modet til at lægge navn til jeres giftigheder!

 • Jeg synes, du er pissesej og dygtig, og jeg ELSKER hemmelighederne. Åh trælse mennesker, der gider bruge deres tid på at skrive sådan nogle ting.

 • Jeg elsker dig! Folk er idioter! Kæft! hvor er det lavt! Øv! Det fortjener du bare slet ikke.
  Du gør det fantastisk <3

 • Kære Miriam
  Meget upassende kom jeg til at le højt, da jeg læste nogen syntes, du fremstillede dig selv som perfekt! Så ville jeg nok lige anbefale at finpudse et par hjørner, hvis du skal stå helt perfektos i det skarpe bloggerspotlys. For du virker så super dejlig, finurlig og slet og ret herlig menneskelig i alle dine indlæg (synes jeg).
  På den anden side….hvis nogen synes du projekterer det perfekte, så ér du jo perfekt, for du virker ret meget som én, der bare er DIG – på godt og ondt og med verdens bedste Franke på armen. Hip hip hurrah for real people!

  Og smut folk med latterlige hemmeligheder 😉

  • Hahaha, det er totalt den rigtige måde at se det på, Charlotte! Jeg er megaperfekt! 😀

 • Måske en løsning for dig, i denne tid om ikke andet, kunne være at have en anonym “mellemmand”, som læser de indsendte forslag igennem første gang og luger de tåbelige ud, inden du får dem til udvælgelse.

  • Lige præcis min tanke. De gør det i South Park. 😉 En anden end dig, Miriam, kan meget nemmere undgå at blive påvirket af de “hemmeligheder”, der kun går ud på at svine dig (eller andre bloggere) til. Men det ville måske kræve, at du tjener nok til at kunne aflønne. 😉 Med mindre du kender en, der melder sig frivilligt.

   • Jeg tror ikke, at det ville være noget problem at finde en, der gad hjælpe – jeg ville for eksempel gerne gøre det og slå det slag for menneskeligheden 😄 eller bare for, at Miriam ikke skal ende med at rende rundt med ondt i maven over folk, der ikke helt kan styre deres “talegaver” ☺️

  • Jeg har overvejet det, men omvendt er der også nogle af hemmelighederne, jeg helst ikke vil risikere bliver delt – det er i særdeleshed dem, der kunne skade andre mennesker.

 • Hold nu kæft nogle idioter! Kan ikke lade være med at tænke, at sådan nogle mennesker ikke må have det særlig godt med sig selv og tilværelsen, når man kan have behov for, at ytre sig på den måde.
  Du er skøn Miriam, og du fremstår netop ikke som om du er skide perfekt, men derimod menneskelig, og det er jeg fan af. Håber både for bloggen og dig, at de dumme kommentarer ikke fortsætter 🙂

 • Hvad sker der for folk? Altså den slags folk, der kan finde på at skrive den slags.
  En ting er, at man kan tænke sådan (hvilket jeg på ingen måde kan genkende), noget andet er at man så synes de tanker skal deles. Og så på den mest vattede måde, med en anonym indsendt “hemmelighed”. Hvis man virkelig føler man er nødt til at svine en anden til, så må man da i det mindste kunne stå ved det.
  Anyways, genkender slet ikke beskrivelsen af dig.
  En af (mange) grunde til at jeg med stor glæde og fornøjelse læser din blog, er netop at jeg her ikke har indtryk af at der bliver pyntet på noget. Du (og din blog) virker meget ægte og virkelig.

  • Præcis, det er også anonymiteten, der går mig på. At de ikke engang giver mig mulighed for at komme med svar på tiltale.

 • Hvad med at hænge dem ud, alle idioterne? Nu er det godt nok anonymt, men kan du ikke lave en “idiot” liste og smide screenshots af de idiotiske hemmeligheder der tåler dagens lys? Det er nok ikke så fedt i længden at blive offentligt stemplet som idiot 🙂

  • Jeg tror godt, de ved, de er idioter. Men egentlig har jeg ikke så meget lyst til at give dem taletid… :-/

 • Hvornår har du nogensinde ladet som om du er perfekt? Du er da den første til at indrømme egne fejl!

  • Den studsede jeg virkelig også over. Ekstra nederen at bliv anklaget for det, når man netop gør en indsats for at lægge tryk på, hvor uperfekt, man er!

 • Det var dog utroligt, det skulle være nødvendigt med sådan en post 😮 Æv, Miriam, det kan jeg hvertfald godt forstå, er nederen at sidde at skulle sortere i.

  – A

 • Kan det ikke være den samme person, der skriver de tåbeligheder til dig? Håber næsten, at der kun findes én sådan klaphat derude…

 • WTF?!
  Folk er idioter. Kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til, det fortsætter. Men ååååh hvor jeg håber, du gør!

 • Hej Miriam.
  Jeg læser faktisk kun med for hemmelighedernes skyld. Jeg kan ikke rigtigt relatere til nogle af dine andre indlæg. Eksempel: jeg har tre par sko: vintersko, sommersko og løbesko. Så snakker vi ikke mere om det. Men de få andre posts jeg har læst er ærlige og godt skrevet og fortjener ikke de feje kommentarer, du beskriver her. Tak for hemlighederne. Jeg håber virkelig virkelig virkelig ikke at du sløjfer dem.

  • Alternativet ville ikke være at sløjfe dem, men at de ikke kunne være anonyme mere. Men jeg tvivler på, det ville kunne fungere.

 • Du er sej, Miriam. Kan godt forstå dig, men trist at nogle få “dumme” skal ødelægge det, når vi er mange, der mener, at dig og “dine” hemmeligheder er noget at det bedste. <3

 • Hvor er de frustrerende at folk er så små, at de bliver nødt til at svine til helt hemmeligt. Jeg elsker dine hemmeligheder Miriam, og din blog generelt, du er så mega sej og original som jeg sjældent har set på nettet. Du er et dejligt frisk pust. Jeg håber folk snart får noget mere at gå op i, end andres elendigheder

 • Som modvægt til stupide “hemmeligheder”, vil jeg bare sige, at jeg synes, du er pisse cool! – og at min kæreste og jeg ELSKER at læse din blog! ❤️

Der er lukket for kommentarer.