Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Kiksede sex-citater #5

foerstLæs også første, andet, tredje og fjerde indlæg med samme tema. Åh, jeg kommer til at savne det her emne. Jeg bilder mig selv ind, at det ikke bare er hysterisk morsomt, men også utroligt lærerigt. Fx kan vi efterhånden konstatere, at adskillige mænd vælger at kalde deres penis for ‘anakondaen’, og det skulle en del af dem måske lade være med. 😀

Næste WTF-emne introduceres en af de kommend dage, så hold øje!

dxcfvghjnedtfrvgbhedtrfyhknlknmlkkpkpojkluyoijojoijpoipokpokpkaapkaappojoihpoiokpokpokbhjbpojpoipaapokpokpokytgbhkjzxcdvfbaapknikaaaapodrtfsidstsidstd

Comments (9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.