Gift ved første blik – Recap 8/9

knkn

 • Parrene skal på hver deres weekendophold. Både Allan og Pernille virker til at have trukket lidt i land med, at de helt sikkert ikke skal være par. *glædesdans*
 • Camilla og Nicolas bliver uvenner over en kommentar om nogle vaskeklude. De skal virkelig arbejde på deres ping-pong i samtaler – der er altid en, der taber bolden og skaber akavet stemning.
 • Parrene får en øvelse på turen, der går ud på, at de skal give deres partner ti komplimenter. Øvelsen hedder “Det positive brusebad”. Jeg vil gerne bede om et navnskift i den forbindelse – det lyder som en virkelig sløj sexakt – men den virker ikke desto mindre ret effektiv. Flere af parrene er virkelig gode til at komme på specialskrevne komplimenter, der går ud over bare “du er egentlig ret sød.”
 • …Nogen skal faktisk være sød snart at give mig et positivt brusebad. Det må da være det vildeste selvtillidsboost!
 • Okay, jeg får rent faktisk tårer i øjnene ved Allans ord til Pernille. Hvis de ikke bliver sammen, så mister jeg fuldstændig troen på kærligheden!
 • Cut til Christian, der er drønfrustreret over den manglende kemi mellem ham og Mette og er bange for, at hun snart siger stop. Tak for den, DR. Nu var jeg lige så glad.
 • Birgitte introducerer Martin for sin datter, der bor i London og virker lidt effen omkring, hvorfor i alverden hun skal møde sin mors nye mand foran et helt kamerahold.
 • Vi får et indblik i Nicolas og Camilla, når de er rigtig gode sammen. De pjatter og flirter, og Nicolas giver Camilla en fotobog med billeder fra brylluppet. Da hun falder over et exceptionelt godt billede, proklamerer hun: “Ej, det er godt! Det vil jeg have op på vores væg!” Hun sagde ‘vores’! Hun sagde ‘vores’!
 • Christian konfronterer Mette med hendes (manglende) følelser. Det er en god snak, tror jeg, selvom jeg stadig har lyst til at ruske hende en lille smule, så hun giver manden bare lidt igen. Men jeg tror desværre, hun ender med at gå sin vej i stedet.

Nå. Et afsnit tilbage! Jeg må nok erkende, at jeg er ved at miste troen på Christian og Mette – eller nok mest Mette. Hun føler den bare ikke, og så er det jo ikke nemt. Resten af parrene har jeg dog stadig høje forventninger til. Hvis de giver op på målstregen, så kræver jeg kvajebajer! Hvad tænker folket? (Edit: HUSK NU, at vi taler om rigtige mennesker, hvoraf flere af dem vil læse jeres ord. Lad være med at skrive noget, I ville blive kede af at læse om jer selv.)

Kommentarer (68)

 • Jeg har lært (BT eller realityportalen.dk), at Camilla og Nicolas kysser- bare ikke foran kameraet!!! Så dem hepper jeg da endnu mere på nu!

  Enig med alt det andet!

 • Ej ej, det er da Christian der skal ruskes! Jan han slet ikke se at han ødelægger det før det er igang!? Det er bare slet ikke charmerende at være så overanalyserende! Jeg synes Mette er mega tålmodig og åben, jeg var bakket ud for længst!

  • Han ødelægger det, før det er i gang? Der er under en uge tilbage i eksperimentet – hvornår skal han regne med, det går i gang? Christian har brug for nogle ting i forholdet, som Mette ikke kan give ham og omvendt. På den måde er de nok ikke det bedste match. Men det er Christian, der har følelser i klemme, så min sympati ligger altså hos ham.

 • Jeg studesede totalt meget over ‘vores væg’-kommentaren! Jeg krydser så meget fingre for Nicolas (som jeg kender perifert) og Camilla

 • Jeg havde slet intet håb i sidste uge, nu går det pludselig meget bedre med dem alle sammen, bortset fra Mette & Christian. Ser gode tegn alle steder. Men der er ikke rigtig nogen af dem der kysser og krammer – men det er måske netop fordi det er lidt grænseoverskridende med et kamera der følger overalt?
  Dog Mette og Christian kysser og rører ved hinanden, selvom de er dem det ser sortest ud for. Æv!

  • Præcis det samme her. Havde intet håb, og nu ser det pludselig virkelig lyst ud for 3 ud af 4.

    • Marianne – Det har Camilla i hvert fald udtalt om hende og Nicolas. Der er nogen, der har linket til en artikel et sted i kommentarfeltet her.

 • Var det bare mig der missede det, eller så man ikke Christian og Mette lave “Det positive brusebad”-øvelsen?

 • Jeg har virkelig fået et helt nyt syn på Martin og Birgitte. Jeg synes virkelig, at de komplimenterer hinanden godt, Jeg tror på, at det er dem, som hemmeligheden fra sidste uge henviste til 😀
  Men mit yndlingspar er simpelthen Allan og Pernille. Tror virkelig, at de er ‘match made in heaven’. Håber, at de selv når at indse, at de er perfekte for hinanden! <3

 • Ha ha. Jeg jublede også højlydt over “VORES væg”. Fra start troede jeg, de var dødsdømt. Nu tror jeg mere og mere på dem!
  Har læst en artikel med Mette forleden (tror det var BT) og sammenholdt med afsnittet igår, er jeg 100% på de i hvert fald ikke er sammen længere. Mange siger, at christian skal tage sig sammen, men Fuck altså – manden har jo følelser for hende. Og efter det med at hun ikke er tiltrukket af ham, kan jeg sgu godt forstå, han er usikker og bare ønsker sikkerhed. En sikkerhed, hun ikke kan give ham 🙁 Det må være svært for dem begge.
  Pernille og Allan – jeg håber de bare kysser hinanden i gulvet og lever lykkeligt til deres dages ende. Når Allan smiler til Pernille, får han et særligt blik i øjnene, der får mig til fuldstændig at smelte. De kunne være såååå gode sammen!
  Martin og Birgitte tror jeg på 😍Elskede deres fjantede snak om hvad der var i kufferten. De virker så glade.
  Hvorfor mon man ikke så Christian og Mette give hinanden et positivt brusebad?
  Ih, bliv nu tirsdag.

  • Jeg bliver fantstisk hidsig på de mennesker, der synes, at Christian skal “tage sig sammen”, fordi han er en blød mand, og det ikke hænger sammen med deres indtryk af, hvordan en “rigtig” mand skal være. Jeg synes, Christian er tro mod sig selv, og det må fandme være svært i den situation, han er sat i!

 • Efter at have set afsnittet, bad jeg min mand give mig 10 komplimenter. Han kunne vidst kun komme på 6. En af dem var “du er blevet bedre til ikke at bruge så mange penge”!! Mænd!

  Jeg vil gerne lige knytte en kommentar til Christian. Han minder mig om to kammerater jeg har. De er søde og rare som dagen er lang, og der er intet ondt i dem. Lidt ligesom Christian. De er helt normale i udseende, så heller ikke der noget at komme efter (medmindre man leder efter en Ryan Gosling lookalike). Mine to kammerater har stort set altid været single, og jeg har snakket med et par veninder om hvorfor mon og vi kom frem til, at der simpelthen er for lidt mænd i dem (og nok også i Christian). Mange kvinder vil ikke have en der føjer en hele tiden, og gør alt for at please en. Man vil have modstand. En der slår i bordet engang i mellem, og en der ikke altid gør alt rigtig.

  Det var bare lige min analyse af Christian, man kender dem jo så godt, efter at have set dem på TV 8 gange;)

  • Jeg er rørende uenig med dig, Tina. Det der med “for lidt mand”, det synes jeg er en drønærgerlig og meget gammeldags tankegang. Hvorfor må mænd ikke være nemme og følsomme? Det ville da være helt forskruet, hvis de blev tvunget til at spille hard to get og skulle være besværlige for at finde en partner. Jeg synes, Christian skal være Christian, og så skal han finde en kæreste, der sætter pris på det.

   • Helt enig Miriam! Christian skal nemlig lige præcis bare være Christian. Det er så forkert, at det bliver til at man er for lidt “mand” hvis man er som Christian. Der findes hverken forkerte eller rigtige mænd!

   • Selvfølgelig skal Christian være Christian, og der er helt sikkert en derude der vil sætte pris på præsis ham. Men lige meget hvor gammelgags jeg også synes tankegangen med “en rigtig mand” er, så har jeg det desværre lige præsis på den måde..

    • Hanna, der er mange kvinder, der har det sådan. Jeg er også rigtig glad for modspil. Men derfra og så til at anklage Christian for at være for lidt mand eller at skulle lave om på sig selv og sin romatisk natur for at lure kvinder ind, der er et stykke. Og det har jeg desværre set en del i diverse diskussioner om GFVB. Man må godt sige, at man er til en anden type mand, men man må ikke sige, at Christian er en “forkert” mand, hvad flere mennesker desværre gør. Det er simpelthen for snæversynet.

   • Christian skal være Christian og Mette skal være Mette. Men som jeg skriver vil MANGE kvinder gerne have en mand der kan give modspil. At kalde det er “rigtig” mand er måske forkert ordvalg.
    Jeg personlig vil bare have en der kan ruske mig lidt engang i mellem!

   • Og vil også gerne sige, at jeg synes Jeres syn på retorikken om “for lidt mand” er lidt overdrevet. Er det ikke bare noget man siger, ligesom man kan sige at man skal “mande sig op”.

    Jeg ønsker alt det bedste til Christian (og alle de andre deltagere), og ja, han skal netop have en der værdsætter hans kærlighed.

    • Tina, man skal heller ikke sige til mænd, at de skal “mande sig op”. Det er simpelthen en alt for snæversynet tilgang til kønnene, og det er det, der gør, at mænd som Christian kan komme til at føle sig forkerte. Præcis ligesom når jeg får at vide, at jeg ikke er en rigtig kvinde, fordi jeg ikke vil have børn. Faktisk er det et gennemgående problem, at mange mænd ikke er gode til at tale om eller vise følelser, fordi de helt fra barns ben får at vide, at de skal mande sig op, og sådan opfører drenge sig ikke. Der er adskillige undersøgelser på området – det er faktisk en virkelig interessant problemstilling. 🙂 Jeg synes ikke, der er noget, der hedder “bare noget man siger”, hvis der sidder nogen i den anden ende og føler sig forkert. Ord skaber. Der er vi simpelthen nødt til at være mere varsomme.

  • Det er simpelthen så ærgerlig en retorik at sige, at nogen ikke er “en rigtig mand”. Jeg ville godt nok blive ked af det, hvis nogen sagde, at jeg ikke var en rigtig kvinde. Som flere andre pointerer, så handler det ikke om rigtig eller forkert, men hvorvidt man passer sammen. Jeg er fx sådan en kvinde, der ikke ønsker modspil fra en partner, men meget hellere vil have en blød og følsom mand. Det er i mine øjne en stor styrke at turde være sårbar og stå ved sig selv, og det passer godt til mig 🙂

  • Jeg synes ikke der er noget galt med hverken Mette eller Christian, de virker begge helt igennem så dejlige, men jeg synes altså at det er Christian der ødelægger det lidt. Jeg synes Mette prøver og prøver og kæmper med, at hun ikke bare er vild med ham, imens Christian bare ikke giver hende plads. Han skal hele tiden føle og røre (Mette nævnte også på et tidspunkt at han var for hands on). Jeg forstår han har behov og jeg synes virkelig Mette prøver på at være følsom og opmærksom, men jeg synes ikke hun for sit space, og jeg synes hele tiden Christian kræver følelser fra hende. Jeg er tilgengæld også lidt i tvivl om Mette har flere følelser end hun står ved, for jeg synes hun sender mange mixed signals.

 • Jeg fantaserer egentlig mest af alt om at uddelligere en kollektiv lussing til store dele af den danske befolkning pga. samtlige kommentarer der dukker op omkring Christian.
  Jeg er helt med på, at det ikke er alle mennesker der er fan af romantik og hengivenhed, men hvorfor skal det være en fælles mission at pille en sådan mand komplet fra hinanden? Jeg håber, håber, håber inderligt, at Christian finder hans rigtige modstykke og bevarer hans evne til at turde at være følsom, overanalyserende og reagere på det der rent faktisk rører sig i ham.
  Jeg kan slet ikke bære tanken om, at manden skal opsætte en facade og lade som om, at han er ‘hard to get’, for at vække noget i trusserne hos Mette. Er hun der ikke, er hun der nok bare ikke, fordi hun ikke matcher ham på netop det punkt og det må aldrig nogensinde blive på kompromis af den vidunderlige mand. Jeg får SÅ ondt af ham og især sidste gang gav det bare av i maven at overvære hvad han måtte gennemgå følelsesmæssigt.

  Hurra for en håbløs romantiker, der er villig til at gøre rigtig meget for sin partner – ikke fordi han skal, men fordi det er hans natur!
  Dermed intet ondt om Mette, det må bare gerne snart høre op, at man sender hug i retningen af Christian. Sgu 😀

  Og Nicolas er så umiddelbar, at det er ret fantastisk. Jeg elsker at se, at det er som om, at troen på sig selv vokser lidt hos ham. For gu’ er han da noget værd og han har så mange gode kvaliteter, som det heldigvis lader rigtig meget til, at Camilla også ser. Camilla vokser iøvrigt SÅ meget på mig og har ændret min holdning fra at være mobset over hendes krav, til at indse, at hun egentlig bare har gennemgået en proces og min mobsethed mest handlede om, at den proces helst ikke måtte såre Nicolas da han virkede mest sårbar. Jeg hepper på dem!

  Birgitte og Martin er altså svære for mig. Jeg føler ikke, at Birgitte føler den – eller også er hun bare en af de mennesker der uundgåeligt siger ét og signalerer andet.
  Hvis det er tilfældet, er det bare svært for mig at tro, at det er en langtidsholdbar løsning for den gode mand, Martin. Igen en mand der får hug for at være let at omgås og god som dagen er lang. Hvad sker der egentlig med os? Skal vi virkelig skrige efter modstand og dårligdom? Jeg undres altså ind imellem.

  Pernille og Allan er goals – gid de dog bare selv opdager det og lever lykkeligt til deres dages ende. De to er fantastiske, især sammen!!

  • AMEN!! Jeg synes, Christian er fantastisk. Åben og ærlig og helt sig selv. Det kan da godt ske, nogle kvinder hellere vil have en anden type mand eller en anden type forhold, men det betyder immervæk ikke, at der er noget galt med Christian! Folk er forskellige, og det skal de have lov til at være.

   • Jeg blev iøvrigt SÅ glad over at høre Christians samtale med hans mor – og kunne ikke være mere enig i hendes måde at respondere til hans bekymringer på. Jeg var især fan af hendes forslag omkring, at Mette gerne måtte lade være med at tale, men lytte til ham var hun nødt til. Netop så tingene ikke går hen og kun bliver på den enes præmisser.
    Og endnu mere glad over, at Christian er så fantastisk, at han faktisk handler på det og gør brug af sin ret til at lette sit hjerte.

    Jeg vil intet ondt sige om Mette, med udefra set (hvad naturligvis er titusindegange nemmere end at befinde sig i det) læser hun bare Christian rigtig dårligt. Jeg vil faktisk vove den påstand, at hun griber eksperimentet forkert an, i forhold til Christians person og åbenlyse respons på de ting hun gør. Han er bare fanget i et følelsesmæssigt og så dur det ikke, at man ‘lige prøver det der med at kysse af og se om det virker’. Men det er nok i grunden en af eksperterne der ser eksperimentet og dets præmisser før de levende brikker der faktisk bærer det hele og deres virkelige følelser.

  • Fandeme en god kommentar.. Jeg ville desværre også være som Mette, nok bare gange 100. Jeg ville løbe skrigende bort, meget hurtigt, hvis jeg blev matchet med en Christian. Men tænker jeg lidt over det, så er det jo ikke hans type der er noget galt med, det er sgu mig der bliver panisk ved tanken om de følelser.
   Tror ikke på dem længere, men lidt mere på C og N. Tror hun har været fremstillet mere firkantet hun egentlig er.
   M og B, niks dem tror jeg slet ikke på. Tror ikke hun føler noget, men dermed meget forvirrende at datteren skulle møde M. Er pjattet med A og P. De SKAL finde ud af det.

 • Jeg tudede også lidt da Allan gav de ord til Pernille. Det var fandme sødt! Og midt i min preggo forelskelse får jeg vildt lyst til at give min kæreste et positivt brusebad så han forstår hvor fantastisk jeg synes han er. Jeg er fucking verdens heldigste!!!! Sorry Det var slet ikke den retning kommentaren skulle tage :p jeg er spændt på at se sidste afsnit og hvad det hele ender med.. jeg har vitterligt ingen anelse!

 • Du synes Mette skal ruskes, jeg synes Christian spænder ben for ham selv og deres mulighed for et forhold ved konstant, at insisterer på, at der skal analyseres og tales og føle-føle hele tiden. Kan godt forstå, at Mette bliver træt i hovedet, for på den måde insisterer Christian jo på, at Mette konstant bliver konfronteret med sine manglende følelser og de kan aldrig udvikle sig. Hun siger selv, at hun har brug for at grine og ikke have alle de dybe og udmarvende samtaler, men det er som om han bliver ved med at guilt-trippe hende.

  Jeg mener bestemt ikke, at man skal ‘sætte en facade op’ eller han skal spille hard to get, men at det handler ret meget om situationsfornemmelse og alm. socialkompetence – at alle ville få det stramt, hvis der stod en og konsekvent tvang en til at have følelser eller sætte en tidsbegrænsning på, hvornår de følelser mon dukker op.Synes Mette har været vildt tålmodig.

  • Men din holdning afspejler jo ganske tydeligt, at du kan relatere til Mette. Hvis du vender din argumentation om, så har Christan brug for de dybe samtaler og bliver frustreret, fordi hun undgår dem. Er det ikke et lige så validt behov som at have brug for at grine? Jeg synes ikke, Christian mangler hverken situationsfornemmelse eller socialkompetenser – han giver udtryk for sine behov på samme måde, som hun giver udtryk for sine. Og i og med at de jo faktisk er gift, så synes jeg slet ikke, han er urimelig. De er bare et dårligt match på det punkt.

   • Jeg er sikker på at Mette med tiden vil se tilbage på det her – og Christian – og fortryde. Fortryde at hun ikke gav mere slip og nød at være sammen med en, der i den grad giver sig hen til ‘eksperimentet’ fuldt ud!

  • Miriam har (i min optik – den vending er vigtig naturligvis!) fat i den lange ende her.
   For hvorfor er Mette vigtigere end Christian? Akkurat som Christian ikke er vigtigere end Mette. De er to mennesker om denne her konstellation og pt. er der faktisk åbenbart ingen af dem der trives. Seerne går straks igang med at pege fingre af hvem af dem den er gal med, istedet for at se det ovenfra og måske istedet opdage, at matchet bare ikke er ideelt så. Grundlæggende har de to et helt fantastisk potentiale, men Mette kan ikke det Christian kan og omvendt og dermed er der en af dem der må give sig førend, at løsningen bliver langtidsholdbar. Hvordan vurderer man hvilket menneske der skal slippe sig selv? Jeg vælger at tro på, at man lader være – og synes egentlig bare, at det er det Christian i sidste ende beder om. Jeg tror nemlig godt på, at Mette ved på nuværende tidspunkt i programmet om hun er hooked (uden at ane det) og så er det fuldt forståeligt, at Christian sidder med en følelse af, at hendes eneste mål er at gennemføre eksperimentet.
   Fang mig i et følelsesmæssigt moment til et andet menneske og det er stensikkert, at det også ville gøre mig sur og ked af det 🙂

   • Synes ikke det handler om, at man synes Mette er vigtigere end Christian (eller hendes følelser er). MEN at Christians taktik virker modsat – og at man (inkl mig) i den grad kan relatere til at det også ville være turn off her. Det er (fremstillet på tv, i hvert fald) lige til den rigelige side

    • Cille: Jeg synes, “taktik” er er meget uheldigt ord at bruge, fordi Christian netop ikke spiller spil. Han er bare sig selv. Og igen, det handler jo om, hvem man selv er som person. Jeg synes fx Mettes opførsel er et stort turnoff. Men igen, ingen af dem handler i min optik decideret forkert. De gør deres bedste, de er bare et virkelig dårligt match.
     Miriam: Altså ja, men han har jo ret. Hun gider ham ikke, og det er da tydeligt for enhver.

     • De er klart et dårligt match. Men ordet taktik… for mig, her i denne sammenhæng, betyder det nok ‘bare’ måde at gøre tingene på. Og det virker jo ikke rigtig hverken for Christian eller Mette. Som han også senere udtaler til pressen, kan jeg se idag :-). Men det er sgu da vildt synd for dem begge.

    • Ud fra der vi ser på tv ville jeg også føle mig nærmest kvalt i det forhold. For mig ville der være svært at reflektere over situationen/mine følelser hvis jeg konstant blev bedt om at aflægge situationsrapport. Jeg ville tolke en konstante hunger efter bekræftigelse som manglende tro på at han er god nok som han er. På mig virker det ikke som om han hviler i sig selv.

  • Jeg er faktisk tildels enig med Maja. Derudover tror jeg at Christian spænder ben for sig selv ved at overtænke tingene en smule, hvilket er virkelig ærgerligt for dem begge to. Jeg synes det virker til at han efterhånden tolker alt Mette gør på en negativ og ‘hun gider mig nok ikke’ måde og så er det ikke let for nogen af dem.
   Det gjorde helt ondt at se klippene med dem igår

 • Ej okay, jeg har lige stalket 😄 På fb har Camilla i februar lagt et billede op på fb med makrel på tilbud. Nicolas har svaret “Du er fjollet” og og og og og!!

  Hun har svaret ham med: 😘

  Yay!

 • De bliver ikke sammen, Allan og Pernille. Beklager 😉

  Og så må jeg smide håndklædet i ringen og sige, at jeg ikke tror på Mette og Christian længere. Virkelig ærgerligt, især hele diskussionen omkring Christian er for sød.

  Hør lige her: En mand kan ikke være for sød eller behandle en for pænt. Det er jo absurd, at sige sådan!

  Han kan være kuet, en underhund, for stor en pleaser og andet, der reelt er et problem, men det ser jeg altså ikke i Christian. Han har bare forsøgt at give det en reel chance og er gået all in.

  Det burde flere sgu gøre, i stedet for alt fedtspilleriet, som ellers er fremherskende på datingmarkedet, theese days.

  • Jeg er hermed sur hvis første sætning er en reel spoiler – mest fordi, at de er så gode. Ih! 🙁 😀

  • Jeg bliver også lidt øv over den første kommentar. Det føles som en spoiler. Lidt ærgerligt uanset hvilket par det drejede sig om.

   • Ai jeg kunne da ikke drømme om at spoile! Det er bare min vurdering. De gider jo ikke engang give forsøget de 5 uger og bo sammen – samtidig går de og brokker sig over, at de ikke er nok sammen til evt at kunne blive forelskede. Det er det, jeg baserer mit gæt på, helt uvidenskabeligt

  • Noget så eftertrykkeligt ENIG! Synes altså Christian skal holde op med at lægge Mette i følelsesmæssig benlås konstant, men synes så også hun skal holde op med at pakke ham ind i vat og komme med modsatrettede signaler.

  • Tror du har ret. Allan og Pernille samt Mette og Christian bliver skilt. Derimod tror jeg faktisk på både Martin og Birgitte og Camilla og Nicolas, – specielt de sidste to selvom jeg til at begynde med SLET ikke troede på dem 😀 Ret sejt at de er vendt rundt på den måde…spændende!

 • Første gang man har set Nicholas og Camilla rent faktisk have det skide godt sammen. Og, JA! “VORES”!!! Ville være det vildeste plottwist hvis det rent faktisk blev de to på fredag!

 • Jeg hepper så meget på Camilla og Nicolas 😍 Også tror jeg ærlig talt de stadig er sammen!👏🏼 Jeg faldt tidligere over en artikel, der beskriver at hun har været indlagt her fornyeligt. Yderligere fortæller hun, at Nicolas passer på hende, og at de er på vej ud for at få noget at spise.. 👏🏼👏🏼

 • Jeg synes ikke at Christian skal være noget han ikke er. Han er jo bare en følsom gut og det skal han ha’ lov til at være. Selvfølgelig kan han finde en kvinde som kan lide ham præcis som han er, men når det så er sagt, så forstår jeg altså godt at Mette reagerer som hun gør. Det må da være utrolig frustrerende at blive presset til at ha’ nogle følelser som man ikke har. Samtidig synes jeg at han ødelægger chancen for at de følelser kan opstå, når hun tydeligvis har gjort det klart at hun ikke orker tale mere og egentlig bare vil ha’ det rart. For de følelser han håber hun vil få, opstår ikke ved at tale om ting som er pisse svære – de kommer ved at ha’ det godt og ha’ det rart sammen. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
  Jeg havde ikke holdt ud så længe som Mette og jeg synes hun håndterer situationen virkelig fint. Ærlig talt, så tror jeg hun kæmper mindst ligeså meget som Christian. Jeg tror virkelig godt at hun vil – men hvis han ikke tænder ham er det virkelig bare svært at gøre noget ved, tror jeg.

  • Noget så eftertrykkeligt ENIG! Synes altså Christian skal holde op med at lægge Mette i følelsesmæssig benlås konstant, men synes så også hun skal holde op med at pakke ham ind i vat og komme med modsatrettede signaler.

 • Jeg synes du virker skide sød, er virkelig sjov, ærlig, du virker som en god ven, jysk (meget positivt), pisse sej, god til at skrive, modig (på rigtig mange områder), man kan spejle sig i dig og så er du ikke bange for at sige din mening 💪 Og det kommer fra en der “kun” læser med og aldrig har mødt dig. Tænk alle de positive ting der kan komme ud af dem der faktisk kender dig 😊 God weekend☀️

 • Jeg tudede gennem hele afsnittet. Hornomel – much? 🙈
  (Og ja,jeg ved godt sidste afsnit var igår,men jeg er altså lidt langsom så jeg har pakket mig ind i dyner for at undgå at se resultatet andre steder – skal nok streame det idag…)

Der er lukket for kommentarer.