Gift ved første blik – Recap 5/9

kjlk

 • Parrene skal flytte sammen. Martin og Birgitte har af praktiske årsager været adskilt lidt længere tid og har tilsyneladende oprigtigt savnet hinanden. Hurra! Jeg hepper!
 • Ordensmennesket Camilla er nødt til at stikke lidt til Nicolas for at få ham til at pakke ud. Jeg tænker, hun nok fortryder den beslutning en smule, da han pakker verdens måske grimmeste “søndagsbukser” ud! 😀
 • Martin og Birgitte kører endelig hjem til Martin – med hendes ejendele i affaldssække –  til det meget passende soundtrack: “Livin’ La Vida Loca”.
 • Allan indvier sin ophold hos Pernille med at spørge ind til hendes husleje og fikse hende vandhane. Helt nede på jorden. Bum.
 • Camilla og Nicolas spiser pandekager (lavet på økologisk mel!), mens Camillas hund sidder under bordet og undrer sig over, hvad fanden kameramanden laver i spisestuen.
 • Camilla opsøger hjælp hos en af eksperterne, og jeg synes simpelthen, det er så fedt, at hun virkelig gør en indsats for at komme ud over sine bekymringer.
 • Allan og Pernille kæmper lidt med logistikken. Det er virkelig synd. Jeg har lyst til at sende dem tilbage til Island.
 • Hvor lang tid er det her afsnit filmet over? Hvorfor fjerner Christian og Mette ikke de flag der? Men de virker ret glade, så måske er flagene trods alt sekundære. 😉
 • Camilla tager Nicolas med til barber, selvom hun er dødnervøs for at jokke ham over tæerne, men han gør det hjertens gerne for hendes skyld, og jeg bliver så glad over deres succesoplevelse.
 • Martin og Birgittes forhold er en rutsjebane uden lige. De beslutter sig for at flytte fra hinanden. Jeg forstår intet.

Jeg er op og ned med de par her. Jeg hepper stadig på samtlige, men jeg skiftet konstant mening med hensyn til, om det kan lade sig gøre… Hvad tænker folket? (Og husk den gode tone, når vi taler om rigtige mennesker! 🙂 )

Kommentarer (49)

 • Jeg hepper ikke på Nicolas og Camilla… for jeg håber SÅ meget på at han er single og at jeg snart finder ham på tinder. Han er jo både vildt sød og pæn!
  Og for at det ikke skal være løgn fandt jeg hans profil på Facebook nogle dage inden gift ved første blik startede og var lige ved at skrive til ham, helt uvidende om at han var en deltager i programmet. Så mærkeligt jo!

  • Ja, sådan har jeg det også:-)
   (jeg er dog allerede gift, så det er nok bedst med dit nr;-))

  • Hahaha, jeg tror ikke, han får problemer med at score, hvis den ikke skulle gå med Camilla.

 • Jeg er helt på Allan og Pernille. De er så rare ved hinanden, og nede på jorden. Jeg er også pjattet med at Camilla er så seriøs omkring eksperimentet, og ser total mig selv og min mand i den rod//orden kontrast hun og Nicolas er udtryk for. Jeg er selv Nicolas! Glæder mig så meget til næste uge!

 • Jeg synes virkelig oplevelsen med barberen var så fin og jeg håber det hjalp dem meget på vej. Det fyldte tydeligvis meget for hende og han blev oprigtig glad og synes ikke det var noget stort. I og med han kæmper med at føle han ser godt nok ud til at nogen er interesseret i ham håber jeg det gav ham det nødvendige skub til at føle at han er attraktiv nok. Jeg synes i øvrigt han er rigtig pæn med det nye skæg og uden brillerne. Selvom jeg synes det der med at ændre på en man har mødt er lidt underlig er det vel netop det man skal i programmet. Altså forsøge at passe sig lidt ind eller slibe kanter om man vil.

  • Enig! Men med hensyn til, om hun ændrer på ham – det synes jeg ikke. Det er en stor ting for hende og en lille ting for ham, så der synes jeg netop, der er tale om et ideelt kompromis, der kan gøre et par stærkere.

 • Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der sker med Martin og Birgitte. Det er som om, vi mangler noget af deres historie…?
  Jeg er så vild med Allan og Pernille, men tror desværre, de har friend-zoned hinanden :/
  Jeg hepper sådan på dem. Og de øvrige to par. Jeg tror simpelthen ikke på Martin og Birgitte. Der er alt alt for meget drama allerede…

 • Er jeg den eneste der lidt manglede en anerkendende kommentar om Nicolas nye look fra Camilla efter turen til barberen? Det kan selvfølgelig være klippet ud, men synes bare det var så oplagt lige at smide en “hvor ser du godt ud!” – både for at bekræfte ham, men egentlig også for at hun kunne overbevise sig selv lidt (man kan altså godt lyve lidt for sig selv på den måde og så ende med at føle den), nu hun tydeligvis gør en indsats! Jeg hepper så meget på dem, de virker så fine. Og jeg føler virkelig Camillas issues med hans laissez faire tilgang til et ryddeligt hjem, det er så svært at slappe af I når man selv er ordensmenneske 🙂

  • Det forekommer mig umiddelbart, at turen var den succes, de manglede, så mon ikke hun har sagt det – om ikke andet så i hvert fald indirekte?

 • Jeg synes turen til barberen var en alt for nem løsning for Camilla – og egentlig ikke slet ikke en løsning, da hun alligevel ikke får fortalt hvordan har har det. Måske fik de snakket mere udenfor kameraet, men det kommende skænderi i næste uge tyder på de ikke har fået snakket ordentligt tænker jeg.
  Derudover så hepper jeg bare for vildt på Pernille og Allan – håber de kan få gang i noget fysisk/romantisk i deres forhold også så det ikke bare ender med et venskab. De er så søde begge to altså!

  • Hun sagde da direkte, at hun gerne ville have, han gik mere op i sit skæg? jeg synes, det var en så fin løsning.

 • Jeg forstår ikke hvorfor Allan og Pernille ikke er mere med😬 de er så søde og rolige jo! Dem tror jeg helt vildt meget på💗

  • Jeg har en teori om, at det er fordi et eller flere af de andre par dropper tidligere ud af programmet – og vi herefter vil komme til at se mere til Pernille og Allan. Måske 🙂 For synes også der ikke er meget tv-tid til dem ift de andre par.

 • Åh mand! Jeg elsker det program! Specielt introen, hvor det virker til, at Mette ikke vil være gift med Christian (selvom jeg virkelig hepper, jeg fik også min første kæreste i en alder af 25 – og bor stadig med ham, han er Nicolas og jeg er Camilla på ALLE måder!) Man skal jo tilpasse sig hinanden, og hvis Camilla virkelig vil det- jeg kan godt være i tvivl, så er tøj/stil/type sekundært. De klip, hvor hun taler om alle hans kvaliteter er så gode for troen på dem.
  Birgittes hund er vist den, der er mest dedikeret til at få “trekanten” til at lykkedes! At Martin ikke vil køre hende til Roskilde, og hun ikke kan lade datteren være alene hjemme, det forstår jeg ikke!
  Åh ja, Allan og Pernille! Jeg har mistet troen, men hepper alligevel SÅ meget. Jeg er VILD med, han lige laver vandhanen, sådan for en handymand!
  Tirsdagens højdepunkt!

 • Jeg ville gerne have min kæreste byttede sine slap-af-bukser ud med Nicolas’! Så ja, jeg kunne sagtens leve med boheme-bukserne fremfor den skrækkelighed, min mand render rundt i, når han har tømmermænd. De er hvide, jogging (af den polyester-agtige slags) trompetbukser med skrig gule, røde of grønne striber ned af siden. Lidt Jamaica-feel over dem. Tror måske, han erhvervede sig dem i Sunny Beach ‘way before’ min tid……

  Derudover: Så var det virkelig et godt afsnit! Jeg synes overhovedet ikke Camilla er overfladisk, og det er så fint, at hun går videre med det, når det tydeligvis er noget, hun virkelig tumler med. Det må være svært at sidde med den følelse, når man jo et eller andet sted godt ved, at følelsen er lidt “forkert” og ret tabubelagt. Og jeg er helt tosset med Nicolas’ selvindsigt og evne til at sætte ord på sine følelser, selvom han desværre har et meget negativt selvbillede. Og det var da så sødt, at han sagde til kameraet, at det med skægget ikke var noget han havde spekuleret over, men at han GLÆDELIGT gjorde det for Camilla! Mon han også fik sagt det til hende og ikke kun kameraet?
  Jeg hepper også på Allan og Pernille, det var så fint, da han lige fixede vandhanen totalt uopfordret. Kan dog godt frygte, at de ikke investerer nok i hinanden, især fordi eksperimentet jo kun varer fem uger mere – hvorfor så ikke gøre indsatsen at virkelig bo sammen, også selvom transporten og arbejdet fylder, som ellers burde nedprioriteres. Måske de er for selvstændige?
  Mette og Christian virker gode for hinanden, men jeg får fornemmelsen af, at Mette måske har følelsen af at “nøjes”. Og det er synd.
  Birgitte og Martin er et helt kapitel for sig selv…. Måske klipningen også tilføjer ekstra drama, men det virker meget on/off hele tiden.

  Men kanon program! Jeg synes, man får reflekteret over sig selv også, fordi de jo netop rammer nogle meget menneskelige problematikker, man kan rende ind i, især når man er i forhold eller er ved at lære et andet menneske at kende. Og TAK for dine recaps! Jeg har ventet hele dagen på dem 🙈

 • OMG OMG OMG! Ved du godt, at Christian har nævnt dit blogindlæg og din Ted Mosby sammenligning på hans Facebook side?
  Jeg fangirler (både på dig og GvfB) BIG TIME lige nu!

 • Seriøst, ikk…. Camilla bliver nød til at få en åbenbaring snart, og se hvad hun går glip af hvis hun lader Nicholas smutte… Og de der søndags bukser, de er sgu da fine

 • Jeg var i går forbi Christians profil på Facebook, hvor jeg så, at han havde smidt et screenshot fra din blog ind på hans væg. Haha. Har du set det?

 • Nicolas fortæller sin psykolog, at han har store problemer med sit selvværd omkring sit udseende. Nicolas’ partners psykolog får fortalt, at hun skal sætte fuld gas på, at hun bare skal give udtryk for sin kritik af hans udseende. Super duper!

 • Jeg troede faktisk at deltagerne havde skrevet under på en kontrakt om, at de skulle være til rådighed alle ugerne i eksperimentet? Det virker for mig lidt underligt, at de har så travlt med alt muligt andet og dermed ikke kan få tiden til at bo sammen hele tiden? Havde måske forestillet mig, at de havde taget ferie eller orlov fra deres respektive arbejde 🙂

  • Hvis de tog ferie ville præmissen om at dele hverdagen jo ryge. Men er enig i, at det virker mærkeligt at de ikke gør en større indsats…

   • Der gjorde flere af pigerne da de foregående år fordi de var fra Jylland og manden fra Kbh. Faktisk blev to par sammen efter programmet (kan ikke huske navnene) hvor pigen var gået all in på eksperimentet. Og det ene ægteskab holder jo endnu heldigvis.
    Jeg synes det virker enormt halvhjertet at melde sig og så ikke kunne deltage reelt i den tid hvor “slaget” skal stå. DR burde sponsorere en løn/husleje et eller andet til den, der holder en evt. orlov. Fangede ikke helt hvorfor Nartin ikke ville køre Birgitte til stationen. Fordi det ville han ikke gide/kunne gøre, hvis de flyttede rigtigt sammen?
    Det virkede lidt fjollet.
    Mht. Nicolas. Rimelig meget bedre stil den nye barber gav ham. Hold fast i det sted! Ærgerligt Camilla ikke bare på en pæn måde hurtigt havde sagt at formen på “bryllups”skægget ikke var flatterende, så var en stor hurdle undgået måske.
    Og islandsparret, ej hvor er det ærgerligt at de viser så meget hensyn eller tilbageholdenhed at de ikke lige holder i hånden eller prøver at komme forbi den fysiske glasvæg, der ser ud til at være opbygget fra starten.

  • Som Nanna skriver, så er idéen jo, at de skal have en hverdag til at fungere. De får ikke så meget ud af at holde ferie sammen.

 • Ej, nu har jeg også endelig fundet Christian på Facebook, hvor han har taget et screenshot af dit indlæg. Og selveste Nicola har kommenteret det og er læser af dine indlæg. Det er fandme blæret Miriam! 😀

 • Jeg læste et interview med Camilla, hvor hun bl.a. siger, at hun bliver anklaget for at være meget overflasisk, men det er jo tydeligt, at hun selv er virkelig frustreret over, at hun tænker og føler som hun gør. Det er da netop IKKE overfladisk. Vi er jo alle sammen afhængige af, at der skal være en fysisk tiltrækning, og den virker ikke til at være der. Det behøver jo overhovedet ikke betyde, at der er noget “galt” med Nicolas’ udseende. Den fysiske tiltrækning er der bare ikke. (Nicolas minder i øvrigt meget om min mand). Jeg tror efterhånden (desværre) kun på Christian og Mette, men hepper bestemt på dem alle. Det er nogle dejlige mennesker, der er med.

 • Jeg synes Camilla er så sej, at hun tør være så ærlig over for sig selv og rent faktisk står ved, at hun synes det er svært selvom det er et kæmpe tabu for hende. Jeg tror mere og mere på det forhold.
  Jeg hepper stadig på Christian og Mette,men er desværre begyndt at have lidt tvivl omkring dem.
  Jeg snes det er møgærgerligt at Allan og Pernille ikke rigtig har så meget nærhed. De virker mest bare som nogle der satser på at få en god ven.
  Martin og Birgitte. Jeg ved sgu ikke. Virker lidt for meget rutsjebane til at jeg tror på det. Jeg bliver stadig irriteret på Birgitte,men nu er Martin faktisk også begyndt at gå lidt på mine nerver.

  • Enig hele vejen rundt – bortset fra Martin og Birgitte. Måske har de bare brug for den type forhold?

Der er lukket for kommentarer.