Jeg er jo Bridget Jones #260

jjk1. For et par dage siden blev jeg stoppet af en gut ude foran min Fitness World, der gerne ville stille mig nogle spørgsmål om proteinpulver til sin eksamensopgave på uni. Er ret sikker på han fik forpurret al sin ellers fremragende data ved at hive fat i mig. Undskyld.

2. Da min veninde og jeg var ved at gøre os klar til filmpremiere i tirsdags, kiggede hun ned på min fod og sagde: “Av, du har vist banket din tå ind i noget.” Nej nej, det er ikke en blodansamling. Jeg er bare ikke så god til at fjerne neglelakrester, når det er vinter.

3. Har i denne uge erfaret, at uanset hvor meget man gerne lige vil smide et par kilo, så hjælper det ikke ligefrem på selvtilliden at få en mail fra en produktionshold, der spørger ind til, om man måske kunne have interesse i et nyt tv-program om vægttab.

4. Det er i øvrigt i morgen, jeg skal skyde undertøjskampagne, og jeg har tilbragt hele dagen med at øve mig i spejlet. Uden vanvittig stor succes.

5. …Det hjælper selvfølgelig heller ikke på sagen, at jeg er lige der i min cyklus, hvor jeg er oppustet som en spærreballon. Wuhu!

6. Så. Mange. Bloggerjulekalendere. Jeg er seriøst bitter over, at der er en uskreven regel om, at man ikke rigtigt må deltage, hvis man selv er blogger. Det lugter lidt for meget af fusk, hvis man nu vinder, og det kan jeg virkelig godt forstå, men åh… Jeg kan så godt lide gratis ting.

7. Billedet er fra en mail fra Ellos i dag. (Reklamelink) Arh men, fuck mig langsomt. Kan I ikke lige vente, til jeg har penge igen?!

8. I nat bad jeg for kun tredje gang i mit liv nogle naboer om at dæmpe sig. Jeg er åndssvagt konfliksky, så det tog mig godt en time at tage mig sammen til at gøre det.

9. Fortrød i sekundet, døren blev åbnet. Der stod en helt ung gut og så skrækslagen ud. Han er garanteret flyttet direkte ind hjemme fra barndomsvillaen, hvor der er 50 meter til hver nabo, og ingen kan høre alle detaljerne, når man i fuldskab råbe-leger “jeg har aldrig”. (Det kunne jeg. Tydeligt.)

10. Der er to dage til, jeg tager på juleferie. Er så småt begyndt at pakke. Der er ikke en chance i helvede for, at jeg kan slæbe alle mine julegaver + Frank + det sædvanlige pakkegrej hele vejen til Jylland alene. Fuck.

Kommentarer (18)

 • Nu er det ikke for at lege spørge-Jørgen, men hvordan løser man den der med lejlighedsfesten bedst ift. naboerne iflg. dig?
  Jeg er selv lige flyttet ind i en meget lydt bygning, og planlægger at holde indflytterfest, men er også ualmindelig konfliktsky. Er det bare at varsle det på forhånd eller er der en eller anden (uskreven) gylden regel om at efter midnat oder so er det god skik at flytte festen?
  Hilsen Pernille, som lige har forladt barndomsvillaen

  • Sniger mig ind fra sidelinjen.., men var du min nabo ville jeg elske en seddel i god tid – gerne 1-2 ugers varsel. Så har man selv til at planlægge noget hvis man ikke orker at være hjemme. Og så max til kl 01 hvis der skal høres høj musik. Helst kun til 24 – så har man stadig en chance for at få søvn hvis man skal op og på arbejde dagen efter 🙂

  • Jeg vil sige det samme som Natascha. Det vigtigste er klart at advisere – så er man som nabo forberedt og lidt mere large. (Det gjorde mine overboer ikke!) Og så er det rigtig god stil ikke at slutte alt for sent. Midnat er et rigtig fint tidspunkt at rykke videre. Og så plejer jeg derudover at skrive, at man endelig skal komme og banke på, hvis nu larmen bliver for voldsom. 🙂

  • Mine naboer må gerne holde fest af og til, hvis de altså bare husker at smide den klassiske: “Jeg holder fest” seddel op på opslagstavlen. Så er min lunte omkring 5 meter længere, end hvis man glemmer sedlen.

   Gør man det – og er det kun nogen gange om året (dvs. ikke hver måned), må man for min skyld spille musik til kl. 4 om natten, det er vel det ørepropper er til for 🙂

   Men det er nok en smagssag, tror de fleste har forskellige grænser 🙂

  • slutter mig til den med informer på forhånd og i god tid, skru ned eller flyt festen fra kl 24/01.
   på forhånd bede folk sige til hvis det for højt.
   og bede ens venner om ikke at råbe/ryge i opgangen.
   tage lidt hensyn til hvilken dag man holder det (du nok mindre popular hvis folk skal på arbejde/skole næste dag)
   er der meget lydt så bed gæsterne smide skoene inden for. hold vinduerne lukket det meste af tiden (det begrænser lydgenerene lidt)
   ved housewarming (og måske andre fester) kan man jo også invitere naboerne 😉

  • øh nr 6 det har jeg aldrig hørt… hvorfor dog? kunne aldrig selv finde på at spille favorit, hvis jeg var vært.
   Er mere trist og alle dem med du skal følge via fb, instagram og på bloggen OG sponsorens FB… et sted ja ja, men mange har en hel roman. Det ok at skulle gøre noget andet end en kommentar… men andre gange skal du jo hope gennem ild og vand for en chance for at vinde en læbepomade…. der står jeg af

   • Anette, angående punkt 6, så er det temmelig udbredt i bloggerregi. Man får virkelig meget brok og anklager om snyd hvis man som blogger vinder eller trækker en anden blogger som vinder i en konkurrence. Desværre!

  • I vores opgang er det god stil at slukke kl. 00 – det står i vores husregler at man skal, og jeg synes, at det er god rettesnor. Festen behøver jo ikke slutte, man flytter den bare videre på bar 😉
   Altid godt at hænge seddel op og skriv endelig, at folk skal komme op og banke på hvis det er for højt 🙂 Og så, som de andre skriver, ingen høje sko indenfor, ingen smækken med dørene, ingen rygning i opgangen 🙂

  • Smart! Jeg tror nu nok, jeg foretrækker eBay alligevel. Dem jeg har købt er både større og lidt mere gennemførte. 🙂

  • Du får lige vilkårene copy-pasted, så du kan se, om der skulle være noget der. Jeg har lige testet, og for mig virker den fint. 🙂 “Vilkår: Nybestilling på tøj, sko, boligtekstiler, legetøj, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper hos Ellos. Gælder maks. en gang pr. kundenr. til og med 18. december 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med “Kampagnepris” eller “Design by”. Dette tilbud gælder ikke UGG, Odd Molly, SPANX og Odd Molly Home.”

Der er lukket for kommentarer.