Lyntip: 50% off alt(!!) hos Boohoo

fvghjReklame: Indeholder affiliatlinks.

Jeg opdagede lige ved det vildeste tilfælde (en af mine engelske yndlingsbloggere linkede til en Halloween-kjole), at Boohoo indtil midnat kører med 50% off hele siden. Shit! Boohoos priser er i forvejen virkelig lave, så nu kan man altså snildt hapse sig et par ting eller ti til under en hund. Bare husk at bruge koden SAVE50.

Jeg har ikke fået nærstuderet udvalget endnu – tænkte det var bedre at tippe jer med det samme i stedet for at bruge flere timer på at lave en collage – men min absolutte yndlingsbasiskjole er derfra, og den kostede en slik og er i overraskende god kvalitet, såeh, jeg kommer nok til at lægge en pæn ordre.

Jeg har en affiliateaftale med Boohoo, hvilket betyder, at klikker man sig derind via dette indlæg, får jeg en procentdel af jeres køb i kommission. Men altså, man må også gerne gå derind udenom mit link – jeg syntes bare, det var en ret heftig rabat og ville lige dele. 😉

Kommentarer (33)

Der er lukket for kommentarer.