Shhh… #134

Deltag i hemmelighedsfesten og indsend dine egne af slagsen her! Det er ganske anonymt og sundt for sjælen! 😀 Husk som altid, at hemmelighederne er et fristed, og ønsker vi, at folk fortsat skal have mod på at indsende både pæne og mindre pæne sider af dem selv, er kommentarfeltet nødt til at være frit for fordømmelse.

cfgyuknbghuifgkjbghiofgyujbhujiofgyujhghjiolfyujhhjioghjkjopghjkmnjklguiknbhjiogyuikjhjuiohjilkjhjkouiolmnjklyuiolkjhuiopfgyukjhhjiosidst

Kommentarer (13)

 • Kære offer. Uanset hvor kendt man er, er en voldtægt en voldtægt, og det må frem i lyset. Jeg tror på dig! Tænk hvis der er andre ofre som tænker det samme; måske er du slet ikke så alene som du tror.

 • Uhf, den der med maskinen er den evige grund til, at jeg altid stiller 1.000 spørgsmål, når jeg møder ny teknologi. Er hunderæd for, at den store røde selvdestruktionsknap har forklædt sig som noget uskyldigt… Krydser fingre for, at maskinen bliver fikset, søde uheldige du!

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Kære offer. Jeg forstår dig godt. Jeg blev for rigtig mange år siden voldtaget af en der var kendt, og jeg turde ikke sige det til nogen, for hvad nu hvis det kom frem i medierne og jeg blev kendt som et voldtægtoffer, eller værre endnu, en man troede kom med falske anklager om den slags. Jeg vil dog stadig opfordre dig til at tale med nogen om det, evt. uden at nævne hans navn eller tale med nogen der har tavshedspligt. Jeg taler af erfaring når jeg siger, at det nok ikke er så godt at gå med selv.

 • Er der ikke en hårfin grænse mellem at være fordømmende og undrende? Har et par gange kommenteret på hemmelighederne, hvor jeg undrende og spørgende har spurgt ind, men alligevel har opdaget, at kommentaren er blevet slettet. Jeg forstår godt, hvornår man er fordømmende, ondskabsfuld og sarkastisk. Men man må vel spørge og undre sig? Altså hvor går grænsen, og er kommentarerne på hemmelighederne skruet sådan sammen, at man 100% bakker op eller holder 100% mund?

  • Jo, der er en meget hårfin grænse, og jeg kan kun gøre mit bedste for at definere den. Man skal ikke nødvendigvis bakke op, man må godt fx komme med velmenende råd og til en vis grad også undren. Hvis der fx er en indsender, der bekender, at hun er sin kæreste utro konstant, må man godt spørge, om hun mon ikke ville være mere lykkelig som single. Jeg sætter grænsen der, at hvis der er bare den mindste risiko for, at indsenderen bliver ked af en kommentar, så sletter jeg den. Og jeg sletter hellere en gang for meget end en gang for lidt. Når folk indsender kontroversielle hemmeligheder ved de jo som regel godt i forvejen, at den ikke er helt god, og de skal ikke stå til ansvar for deres indsendelse. Det har aldrig været meningen, at hemmelighederne skulle lægge op til etisk debat; de er ment som en afspejling af mennesker på godt og ondt.

 • Kære offer. Hvem skulle ikke tro på dig? Du må tale med nogen om det for din egen skyld. Og melde ham til politiet for andre pigers skyld, så han ikke gør det igen, fordi han tror, det er okay, siden det ikke får konsekvenser for ham. Det er IKKE din skyld. Husk det.

 • Kære offer
  Din hemmelighed giver mig ondt i maven. Jeg tør ikke tænke på, hvor ondt din mave må gøre.

  Det er uden tvivl nemmere sagt end gjort. Men snak om det!
  Tænk nu, hvis det endda viste sig, at du slet ikke var alene. At dem du snakker med rent faktisk tror på dig og måske kan det endda give konsekvenser for forbryderen i den anden ende. Hvem ved hvad nogen i forvejen ved om ham?

Der er lukket for kommentarer.