Jeg er jo Bridget Jones #220

collagejjk

1. Hvordan det ser ud, når man har en ubærlig trang til en pålægschokolademad, men ingen pålægchokolade har. RIP mini-påskehare.

2. Efter fem dages sygdom er jeg bagud i specialeplanen og har derfor inddraget min weekend til at indhente det tabte. Den slags kræver motivation. Donutmotivation.

3. Damen foran mig købte to donuts og fik en håndfuld gratis donuthuller med i posen. Jeg købte to donuts og fik ingen gratis donuthuller. Bildte straks mig selv ind, at ekspedienten nægtede mig gratis donuthuller, fordi hun mente, jeg var tyk nok i forvejen. Paranoid much?

4. Gik fra donutbutikken over i Fakta for at købe ind til aftensmad, hvor jeg opdagede, at de stadig solgte fastelavnsboller. Resistance is futile.

5. De første fire punkter har seriøst handlet om kage. (Pålægchokolademadder er essentielt kage, jo.) Det er farligt at holde LCHF-pause.

6. I torsdag gik jeg i seng to timer før tid, fordi jeg havde set det der afsnit af i slutningen af Grey’s Anatomys sæson 11, og jeg var fuldstændig udmattet af gråd.

7. Jeg fjoller stadig mærkeligt rundt med mine ben i søvne, så jeg er nærmest kronisk øm og går for tiden lidt som en 85-årig. Har efterhånden overbevist mig selv om, at det nok i virkeligheden er knoglekræft.

8. Jeg fik en ny, pæn sofapude i julegave, fordi min søster mener, at min boligindretning er mangelfuld. Var meget glad for min nye, pæne pude. Så opdagede Frank den. Nu er det Franks pude.

9. Apropos julegaver, så står mit nye sofabord stadig midt i stuen, stadig i den kasse, det kom i. Send værktøjskyndig mand, tak.

(10. Prøver desperat ikke at komme på et tiende punkt, for så er det slut med at prokrastinere og tilbage til arbejdet.)

Kommentarer (23)

 • Må jeg som din 85 årige veninde anbefale et par magnesium piller et par timer inden du går i seng;-)

 • Hvad i alverden er donuthuller, og kan de ikke kun fås i et antal svarende til det antal donuts, man har investeret i?

  • Siger navnet ikke lidt det hele? Det er de små huller af dej, der opstår, når man udstikker sine donuts. De bliver som regel tilberedt ligesom de almindelige donuts og rullet i sukker, og plejer man at få et par stykker med gratis, når man køber… Men så heldig var jeg altså ikke den her gang. 😉

  • Om vi er der i dansk tv, ved jeg ikke – jeg ejer ikke et fjernsyn – men det skulle undre mig andet. Amerikanerne er ved at nå slutningen af sæson 12.

 • Håber du ved din doughnut bliver 30% bedre hvis du lige giver den 10 sek i microen.
  10 sek ikke mere. Lidt mindre hvis du kommer flere i af gangen.

   • Prøv det lige bare en enkelt gang. Jeg har tippet fra en amerikansk veninde hvis far har en doughnut forretning. Var selv meget skeptisk men det er det bedste jeg har gjort…altså ud over at opdage doughnuts

 • Jeg hulkede mig også igennem sæsonafslutningen. Jeg tænkte længe over, hvor syge de tekstforfattere er, at de vil nægte os den karakters tilstedeværelse i serien fremover. Jeg kan få helt ondt i maven ved bare at tænke på det!

  • Det er jo ikke tekstforfatternes skyld. Det er skuespilleren, der ville ud af serien…

 • Haha elsker de første fire punkter. Og det var da også snyd at du ikke lige fik nogle donuthuller!! Apropos donuts delte jeg en lækker donut fra Dunkin’ Donuts (double caramel) her i lørdags. Fortryder jeg ikke købte en hel æske.. x(

  – LS
  http://www.sephira.dk

 • Ooookay, nu føler jeg mig rimelig dum over lige at have brugt, say, et lille minuts tid på at undres over, om de nævnte ‘donuthuller’ ikke bare er selve hullet i donut’en.. og altså hvorledes man kan få disse med hjem.
  Kan ikke engang undskylde det med, at det er mandag.

 • Kære Miriam. Jeg ved, du selvfølgelig skriver som du har lyst på din egen blog. Men at joke om noget så alvorligt som kræft, falder ikke i god jord. Selvom den var temmelig harmløs, ramte den altså ret hårdt hos én hvis mor lige har gået igennem et skrækkeligt forløb.
  Hvis man må ønske noget for fremtiden, er det i hvert fald ALT andet end cancerjokes.

  • Det kan jeg godt forstå. Men det var skam ikke en joke. Jeg har døjet med atypiske smerter i ugevis, og de burde ikke være så vedholdende, som de er. Jeg har haft flere dage, hvor jeg knapt nok kunne gå. Så når jeg siger, at jeg har overbevist mig selv om, at det er knoglekræft, så er det, fordi jeg reelt har været bange for, at der er noget mere grundliggende galt, har googlet symptomer i én uendelighed og set mig selv i flere af dem. Det er ikke en cancerjoke, det er en prikken til min egen angst, for selvom jeg godt ved, at oddsene for, at der er noget alvorligt galt, er små, så er frygten der stadigvæk. Den har jeg det bedst med at påtale, og det gør jeg i et Bridget-indlæg for at bagatellisere den. Det er min måde at tackle det på. Det er ikke og har aldrig været skrevet som en joke om folk, der har kræft.

Der er lukket for kommentarer.