Jeg er jo Bridget Jones #208

1. Det er over en uge siden, jeg sidst vaskede tøj, og tøjet hænger stadig rent og fint på tørrestativet. Der er ikke en chance i helvede for, at det bliver lagt på plads, med mindre jeg får gæster.

2. Jeg er to dage bagud med mit kalenderlys. Jeg har svigtet min indre juleluder. Undskyld.

3. For tre dage siden vækkede Frank mig klokken 6.30 for lige at gøre opmærksom på, at han skulle af med en hårbolle, og derfor havde kastet op i min (meget lyse!) sofa. To steder.

4. Jeg har 11 dage tilbage til at overtale en pæn mand til at tage mig med i jule-Tivoli. Håbet rinder langsomt ud.

5. Bør virkelig lægge 50-kroner-over-budget-skal-ikke-skille-os-ad-tendensen væk, når det kommer til julegaver. Mange bække små giver ét stort overtræk.

6. I går kunne jeg ikke falde i søvn og lå derfor i 1½ time og sang a-Has “Take On Me” højt for mig selv. Jeg har ingen anelse om hvorfor.

7. Jeg havde stadig nedtur i fredags, efter torsdagens kollaps, så jeg cyklede op til min bland-selv-slik-mand for at muntre mig selv lidt op. Der rendte jeg ind i meget pæn skilsmisse-DILF og hans to drenge. Al mulighed for flirt døde dog, da jeg naturligvis blandede for mere end de to børn tilsammen. Amatører!

8. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst havde BH på, hvilket er både godt og skidt. Eksamenshjerne er et tveægget sværd.

9. …Magter i øvrigt ikke rigtigt at skulle døje med eksamenshjerne helt frem til maj. Er det sådan her, det føles at være på barsel?

10. Bliver helt ærligt lidt mopset (læs: misundelig) over mængden af julefrokost-billeder på instagram. Jeg vil også spise sløj medisterpølse og risalamandelessens og danse på bordene med rensdyrgevir på hovedet og flirte upassende! Fulde-Miriam er et skønt og enormt ucharmerende væsen som demonstreret på billedet ovenfor, der er fra 2010 og et glimrende eksempel på, hvorfor man skal holde sig fra kameraer, når der er alkohol involveret!

Kommentarer (19)

 • Åh Miriam hvor jeg dog elsker dig og din ærlighed! Dine indlæg får mig altid i godt humør, du har så dejlig en personlighed og jeg elsker den måde du skriver på! Du burde udgive en bog, jeg ville elske at læse den! God jul til dig søde Miriam! Knus fra juliemitzie.dk

 • I hear you med 10'eren! Seriøst hvordan kan alle mennesker have SÅ mange venner de kan holde julefrokost med? Jeg er ikke inviteret til en eneste. Jeg er et sørgelig sørgeligt menneske! Selvom jeg egentlig er rimelig social. Måske det i virkeligheden bare er dem jeg kender, den er gal med. Det tror jeg egentlig er mere sandsynligt – mig kan det umuligt være!
  For fanden hvor gad jeg i øvrigt godt møde fulde Miriam, hun virker som et smukt smukt menneske. Måske vi bare skal holde vores egen julefrokost, og danse på bordene med risalamandeessens og rensdyrgevir…

 • Du ska ikke være så misundelig, jeg har kun firmajulefrokosten og det er flere år siden jeg sidst var med til den.. og her da jeg var, kunne jeg ikke engang drikke. Men jeg er helt enig med dig, synes det er lidt vildt så meget man ser andre rende til.. Får en smule stress på deres vegne.. og kan ånde lettet op ved at jeg heldigvis kun havde det arrangement udover juleaften og nytårsaften i hele december 🙂 Jeg er også med at holde julefrokost med Miriam 😀

 • Her kan antallet af gange der er blevet lagt vasketøj sammen i løbet af efteråret tælles på én hånd. Det er altså bare et smart sted at skære, når overskuddet ikke er prangende..

  Jeg hører dig i øvrigt totalt med eksamenshjerne! Jeg har i løbet af den sidste uge formået at gøre bilnøgle væk I lejligheden i en sådan grad at det tog mig og min bedre halvdel 1 time at finde den, pludselig huske at jeg skulle tage de piller jeg lige havde taget 5 minutter tidligere, og at opdage at jeg havde mine trusser på med vrangen ud. Om aftenen. Da jeg var gået i seng – det må altså have stået på hele dagen, uden jeg har opdaget det. Glæder mig til at få afleveret og blive nogenlunde normalt velfunderet igen.

 • En hyggetur i jule-Tivoli med veninderne kan anbefales – det gjorde jeg for nogle år siden, og så kan man også spise æbleskiver med flormelis og syltetøj i hele fjæset uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt date nr. 2 kommer til at finde sted!

 • Nr. 5! Nr. 5… I hear you! Men det er bare så dejligt at give gaver!! Og så svært at finde noget i det rigtige prisleje hvis det heller ikke bare skal ligne en “fordi jeg skal”-gave. -.-

 • Jeg er nået til et punkt i mit speciale hvor jeg tjekker din blog adskillige gange om dagen (langt flere end jeg på nogen måde ville være ved hvis jeg ikke var anonym..) UDELUKKENDE fordi jeg håber på nyt. Det kunne jo være det indeholdt noget genialt jeg kunne flette ind i specialet, ikke. Selvom specialet altså omhandler noget organisering i sundhedsvæsenet og det ikke lige er det emne du tager op oftest.
  Nå, men pointen med den her (oversprings) kommentar, var sådan set bare at du
  1) ikke er alene i specialesumpen,
  2) har en seriøst dedikeret fan i jylland.

 • Firmajulefrokoster er nok i virkeligheden sjovest, hvis man er vild med sit job og har en del til fælles med sine kolleger. Jeg ville ønske, jeg stadig fulgte et hold på uni – det plejede at være fabelagtige julefrokoster!

 • Kat der vækker en med opkast, jeps. Her er det ikke sofaen der er yndlingssted, næh det er min dyne, gerne midt på den, mens jeg forsat ligger under den.

  vasketøj på tørrestativet, jep jep. Hvilket en morgen resulterede i ikke-matchende strømper, for der ikke er lys på min lukkede altan.

  Og julefrokost har jeg hellere ikke været til i år, var hellere ikke til nogen sidste år…

Der er lukket for kommentarer.