Støt brysterne // Frank in a Box

Følgende indlæg er sponsoreret af Støt Brysterne. Jeg har fået tilsendt armbåndene gratis, men ikke fået penge for at reklamere for dem.

Det er svært at sige, om det er Frank eller mig, der bliver mest begejstret, når vi en sjælden gang får en af de fine bloggergaver. I dette tilfælde var det dog helt bestemt Frank, fordi gaven ikke bare kom i en æske i Frank-størrelse, men også inkluderede en meget spændende, lyserød ballon.

I har nok allerede luret på alt det lyserøde (eller på overskriften, hvis I er rigtig skarpe), at indlægget her er til for at skabe opmærksomhed omkring dette års armbånd fra Støt Brysterne. De koster 40 kroner, og fortjenesten går blandt andet til forskning og patientstøtte.

Der er fire armbånd at vælge imellem, og de har alle forskellige farver og et lille, skjult budskab bag på selve smykket, som jeg helt ærligt synes, er verdens fineste idé. Armbåndene kan blandt andet købes på apoteket, i en ordentlig røvfuld supermarkedet og online lige her.

De fungerer også virkelig glimrende som venindearmbånd!

Bonusbillede: Frank elsker sin nye ballon!

Kommentarer (20)

 • Elsker at de i år er så diskrete at man kan købe et til sønnerne også.
  Det har været en tradition siden de var små, men nogle år har de været lige tøsede nok.

 • Jeg synes faktisk de er vildt pæne i år.. De andre år har været sådan lidt, aaahh.. Men skal da have et af de her 🙂

 • Hej Miriam,

  Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig. Jeg er faldet fuldstændig for dig og din blog. Jeg har stort set gennemlæst din blog fra ende til anden. (Og synes nu skulle skrive nogle flere indlæg til min underholdning 😉

  Du minder lidt om mig selv, er også oprindeligt uddannet bachelor i engelsk og tysk og er særlig sensitiv. Derudover lider jeg af social-angst. Det er simpelthen så dejligt at se den upolerede side af det at være menneske. Du skriver oplæg som beskæftiger sig med alle sider af livet. Både opture og nedture – ikke kun glansbilledet. Det har jeg stor respekt for!

  Derudover giver du udtryk for dine holdninger og er ikke bleg for at skrive det ud på din blok. Jeg selv har mange holdninger til næsten alt, men tør ikke komme ud med dem pga. min socialangst. Men det gør mig glad at læse din blog – og jeg prøver at samle mod til at “turde” være mig selv. Jeg er vild med at du ikke er bleg for at betegne dig selv som: materialist, kattedame, kynisk osv. jeg gad godt kunne være i kontakt med alle de sider af mig selv, som gør mig til mig.

  Nå, men egentlig ville jeg bare gerne sige tusind tak for en fantastisk blog, der glæder mig hver gang der er indlæg. Mit næste mål er at turde kommenterer på de indlæg, som du laver som betyder noget for mig, både i den ene eller anden retning. Jeg vil lige nævne at jeg elsker dine; Bridget Jones indlæg (så kan jeg se, at andre ikke altid lever et glansbilledliv) hemmelighedsindlæg (tog faktisk mig selv i at prøve at stjæle noget for 20 kr. fordi jeg havde læst andre gøre det i hemmelighederne) Bare rolig, det er ikke en livsstil jeg har tænkt mig at forfølge 😉 Derudover har jeg moret mig overdrevent meget over dine kjolekommentarer til forskellige events. Kunne du ikke overveje at have et ugentlig indlæg med rød løber kjoler? Det ville i hvert fald glæde mig 🙂

  Din blog har indgået som aftenunderholdning det sidste lange stykke tid. Og her forleden drømte jeg, at Frank var løbet hjemmefra og han pludselig stod foran min hoveddør, hvorefter jeg sender ham tilbage til dig med posten !!! Bizart, jeg ved det – tror det er fordi jeg på et tidsspunkt så Frank i en papkasse på din blog – og så er drømmen nok bare et udslag af, at jeg seriøst har læst mange indlæg om dig og Frank, ha ha.

  Glæder mig så meget til at følge dig og Frank fremover.
  (Og er lidt stolt af, at jeg turde skrive til dig. Det er sørme stort i min socialfobiske verden 😉

  Mange hilsner
  Jette 🙂

 • ELSKER det sidste billede af Frank. Og hvor er dette års armbånd fine! Jeg plejer altid at købe et (og også til hjertet (støt hjertet!)), kan ret så godt lide den sorte med “Kæmp”.

 • Tror desværre ikke mine fisk kan bære veninde armbåndet, men så er der to til mig.
  Frank er en skide god kassemodel.

 • Elsker venindearmbåndsbilledet!!
  Og det sidste billede af Frank fik mig til at tænke på “Joey doesn't sharp food” i udgaven “Frank doesn't share balloons”! ��
  Bedste spons-indlæg nogensinde – keep up the good work Miriam 🙂

Der er lukket for kommentarer.