Jeg er jo Bridget Jones #196

1. Du har nok temmelig meget ret i, at det ikke er en god idé at overveje at date mig, hvis man ikke vil have sit liv delt med mine venner og bloggen, for det allerførste, jeg gjorde, da jeg læste den her hemmelighed, var at skrive til en af mine veninder, så vi ud fra mine bekendskaber for ti år siden, kunne prøve at aflure, hvem du kunne være.

2. …Og nu deler jeg det så selvfølgelig på bloggen.

3. Men in all seriousness, deler alle piger ikke alt med deres veninder? Gør I ikke også det derude? Hva’?

4. De har seriøst lavet en goodiebox til katte… Hvis I nu gik og spekulerede over, hvad I alverden I skulle bruge alle jeres mange penge på.

5. Hele København har tilsyneladende løbet halvmaraton i dag. Jeg har til gengæld sovet til klokken 14!

6. Jeg er for tiden ved at gense alle Harry Potter-filmene, hvilket har fået mig til én gang for alle at indse, at jeg er den der hysterisk irriterende type, der altid skal pointere alle de ting i film, der ikke passer i forhold til bøgerne. Shoot me.

7. I forgårs stak jeg mig under mascarapålægning i øjet med min neglefil i et forsøg på at adskille min klumpende vipper ad.

8. Har ikke set McDreamy, siden jeg brokkede mig over den danske dating-piedestal. Tror måske, jeg har jinxet mig selv. Tis.

9. Jeg har nu sendt en mail til min yndlingslærer på KUA og spurgt, om hun vil være min specialevejleder. Well done! Så kan jeg vist godt holde fri lidt igen.

10. Cyklede efterfølgende i Netto for at fejre min imponerende studieaktivitet, og da jeg kom hjem, holdt jeg som altid stille foran porten, mens jeg ventede de 10 sekunder, det tager for den at åbne, hvorefter jeg så cyklede direkte ind i den. Note to self: Det tager kun 10 sekunder for porten at åbne, hvis man rent faktisk låser den op.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.