Jeg er jo Bridget Jones #192

1. Der befinder sig et insekt af en art i mit soveværelse, og jeg kan pinedød ikke lokalisere det, men hver nat kommer det frem fra sit skjul og bider mig, så jeg ender med mærker, der ligner myggestik på steroider. Sådan et lille røvhul.

2. Jeg har købt en ny telefon. (Hurra! Slut med grumsede instagrambilleder!) Jeg er for nærig til at købe en fra ny, så da jeg fandt et vanvittigt tilbud i en salgsgruppe på Facebook, slog jeg til. Jeg har enten gjort århundredets kup eller er blevet svindlet ud af 1850 kroner. Time will tell.

3. Jeg ved godt, jeg burde se frem til igen at have en telefon, der rent faktisk fungerer, men jeg glæder mig unægteligt allermest til atter at grine af ærgerlige scoreforsøg på Tinder.

4. Frank har erhvervet sig en mindre forkølelse, hvilket betyder, at hans sædvanlige, meget acceptable snorken er steget heftigt i decibel, hvilket nok ikke ville være et særlig stort problem, hvis han altså ikke sov 18 timer i døgnet.

5. Ferien er officielt slut, hvilket betyder, at jeg lettere mopset er vendt tilbage til min sædvanlige fitnessrutine. Troede egentlig ikke, man kunne nå at smadre sin kondi alt for meget på sådan et par måneders ferie, men jeg skal da love for, at jeg tog fejl! Hej hej, Svend Sved.

6. Fire ud af fem varer fra min tre dage gamle Zalando-ordre er fra udsalgssektionen. Tror I så ikke lige, der siden er kommet en kode på ekstra 15% på udsalgsvarer? (Og fordi der ellers uundgåeligt er nogen, der vil spørge: Koden gælder til midnat i aften ved køb for over 500 kroner. Det er ikke en fælleskode, men der burde stå en individuel kode under “48 timers super sale” når man klikker sig ind på forsiden. Her er et link med affiliate og et uden til dem, der er imod den slags snask, men stadig gerne vil shoppe.)

7. Har konstateret, at uanset hvor meget jeg forsøger at ændre på det, så vil min hjerne altid udtale Chanels “Coquelicot” som kykkeliky.

8. Jeg deler min ene altan med min nabo, og i midten har vi så en fælles affaldsskakt. For et par dage siden dukkede der på dørhåndtaget til den affaldsskakt en t-shirt op. Sådan, hængende på en bøjle. Jeg gik selvfølgelig ud fra, det var min nabos, men forleden flyttede hun bøjlen over på håndtaget til min altandør, hvilket får mig til at konkludere, at hun tror, det er min t-shirt. Men hvis det ikke er hendes, og det ikke er min, hvis t-shirt er det så? Og hvordan er den havnet på vores altan på anden sal?!

9. …I ville lidt ønske, jeres liv havde lige så sindsoprivende mysterier som mit, ikke?

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.