Shhh… #81

Jeg fik en meget vred hemmelighed ind for et par dage siden, som jeg for en god ordens skyld lige vil reagere på. Der er sikkert også kommet nogle nye læsere til, der gerne vil have opklaret, hvordan hemmelighedskonceptet rent praktisk fungerer.

“Jeg er rasende over, at mine hemmeligheder omkring den incest jeg blev udsat for, ikke bliver lagt på siden. Det bekræfter mig i, at det er et kæmpe tabu, og at jeg er ladt alene sammen med de andre misbrugte.”

Kære Rasende.
Hvis den konklusion, du er nået frem til, havde været sand, så havde du al mulig grund til at være vred. Det er den bare ikke. Der er ikke noget, der hedder tabu, når det gælder hemmelighederne herinde. Siden opstart har vi blandt andet været omkring emner som psykisk sygdom, mord, selvmord, stoffer, diverse kriminalitet, vold i hjemmet og ja, incest. 
Der kan være mange grunde til, at en hemmelighed ikke bliver udgivet. Den kan være for lang, kluntet eller dårligt formuleret, for tæt i ordlyd på noget vi lige har haft eller overskride privatsfæren for en navngiven person. Men højst sandsynligt er den ikke blevet udgivet af den simple grund, at jeg får tilsendt seks-syv gange så mange hemmeligheder, som jeg skal bruge. Det er skønt, fordi det betyder, at hvert indlæg kan være en variation af alvorlige, sjove og genkendelige hemmeligheder, men det betyder altså også, at der er en masse hemmeligheder, der forbliver hemmelige. At beslutte sig for at der er en dybere grund bag, hvorfor ens indsendelse ikke er blevet udgivet, er både ærgerligt og forkert. Nogle mennesker er heldige at få flere hemmeligheder udgivet, andre ikke en eneste. Det er intet personligt – husk, jeg ingen anelse har om, hvem der indsender.
Derudover er det vigtigt lige at notere sig, at kommentarer omkring hemmelighederne teknisk set ikke kvalificerer som hemmeligheder og derfor (som angivet i retninglinjerne over indsendelsesformularen) ikke bør indsendes som sådan. Jeg opfordrer i stedet til, at man sender mig en email eller benytter sig af kommentarfeltet, hvor jeg gladeligt opklarer forvirring og svarer på spørgsmål. 🙂
Vil man bidrage med sine egne hemmeligheder, foregår det som altid her

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.