Hallelujah!

Så lykkedes det endelig! Hold kæft, hvor har det holdt hårdt med det kamera. Jeg endte med at opgive at vente på affiliate-løn, fordi det viste sig, at den slags ikke just er hurtige penge. I stedet smed jeg en røvfuld ting på Trendsales, og derinde fandt jeg efterfølgende også mit nye Canon.

Jeg var meget begejstret, da det ankom. (Ikke mindst fordi det blev leveret af en meget pæn mand på to meter og ca. 28 tattoveringer. Ikke normalt min type, men nød lærer nøgen kvinde at sætte pris på andet end jakkesæt!) Jeg tilbragte det næste stykke tid med at finde fotograferbare objekter i min lejlighed. Dem er der ikke mange af. Fx endte jeg blandt andet med at tage et billede af min Beethoven-buste iført nissehue, indtil jeg blev enig med mig selv om, at det måske alligevel var for åndssvagt. (Bambi-futterne fik imidlertid lov at overleve.) Men nu er kameraet testet, og jeg er godt tilfreds! Især hvis jeg en af dagene også lige hitter rede i, hvordan video-funktionen fungerer. Nogle af os er født teknologisk besværede, og det er okay. Vi skal bare lige have lidt ekstra tid.

PS: I skal nok få en ordentlig præsentation af los Louboutins en af dagene, nu hvor kameraet endelig er i hus. De er virkelig pæne, I tell ya!

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.