Miriam hin Varmeramte

Man skal holde sig langt væk fra mig i disse temperaturer. Delvist selvfølgelig fordi jeg er klam og klistret, men i højere grad fordi jeg bliver et usædvanligt irritabelt menneske, så snart vi rammer de 25 grader. Ting, der normalt ville få mig til at trække på skuldrene eller måske endda medføre et lille smil, giver mig nu i stedet lyst til at udøve selvtægt. Som fx gutten i bygningen over for min, der hører Jay-Z for fuld smadder, mens han sidder ude på sin altan og råber “Yeah!” i takt til musikken, som var han Spotifys residerende hype man. Nede i gården på den anden side af bygningen har nogle forældre til børnenes store begejstring sat et badebassin op, hvilket betyder endnu flere børneskrig end sædvanligt. Jeg ville egentlig ikke være så nederen over det, hvis det ikke var, fordi jeg var dundrende jaloux. Hvor er mit soppebassin?! Jeg har det sgu da også pissevarmt, og jeg er faktisk herregod til vandkamp.

Gad vide, om man kunne slippe af sted med at slæb sådan et med i Kongens Have? Så kunne man sidde der og blive nedkølet, mens man kastede chips i munden (det er vigtigt med noget salt i varmen!) og sippede iskold rosévin.

Jeg ku’ godt.

Comments (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.