Miriam hin Varmeramte

Man skal holde sig langt væk fra mig i disse temperaturer. Delvist selvfølgelig fordi jeg er klam og klistret, men i højere grad fordi jeg bliver et usædvanligt irritabelt menneske, så snart vi rammer de 25 grader. Ting, der normalt ville få mig til at trække på skuldrene eller måske endda medføre et lille smil, giver mig nu i stedet lyst til at udøve selvtægt. Som fx gutten i bygningen over for min, der hører Jay-Z for fuld smadder, mens han sidder ude på sin altan og råber “Yeah!” i takt til musikken, som var han Spotifys residerende hype man. Nede i gården på den anden side af bygningen har nogle forældre til børnenes store begejstring sat et badebassin op, hvilket betyder endnu flere børneskrig end sædvanligt. Jeg ville egentlig ikke være så nederen over det, hvis det ikke var, fordi jeg var dundrende jaloux. Hvor er mit soppebassin?! Jeg har det sgu da også pissevarmt, og jeg er faktisk herregod til vandkamp.

Gad vide, om man kunne slippe af sted med at slæb sådan et med i Kongens Have? Så kunne man sidde der og blive nedkølet, mens man kastede chips i munden (det er vigtigt med noget salt i varmen!) og sippede iskold rosévin.

Jeg ku’ godt.

Kommentarer (17)

  • Altså, beklager meget vejret (det MÅ være på grund af min fødselsdag), jeg hader selv varmen, især når man sidder i en lejlighed på 4. sal. Undskyld.

  • Kongens Have lyder som en løsning – for det er da trist allerede at være utilfreds med varmen. Den er jo kun lige kommet. Held og lykke med den iskolde rose

  • Lige en sidebemærkning som intet har at gøre med varmen… Må jeg lige påpege hvor rart det er, at du ikke har lavet den der finte på din blog, hvor man skal trykke sig væk fra Bloglovin for at læse hele indlægget. Jeg forstår godt hvorfor andre bloggere gør det – men det er altså mega rart at jeg ikke skal døje med den slags her hos dig! Bare lige et thumbs up!

  • Jeg har også overvejet tanken om et soppebassin til altanen – nedkølet med is!
    Jeg vil tillade mig at brokke mig over varmen – jeg kan nemlig ikke tåle den (og er nu ramt af soleksem – yes, det er fedt…). Så nu må der godt snart komme et par dage med lavere temperaturer og regn, tak.

  • Jeg ved kun hvordan det gøres fra iPhone appen, men der skal du bare ind i indstillinger og slå mobile view fra, så enkelt er det 🙂

  • Selv tak. Jeg synes selv, det er pisseirriterende, så det er meget bevidst, jeg ikke gør det. Også selvom det fucker alle mine statistikker totalt op. Pisseirriterende at Bloglovin' er så nederen på den front!

Der er lukket for kommentarer.