Testing, testing…

Nå, men jeg har det her lille hængeparti. (Er jeg i øvrigt den eneste, der altid kommer til at tænke på bagdele, når jeg hører det ord? I så fald kan jeg informere om, at det hængeparti ikke er særlig lille.) Jeg har jo den her idé om, at det, blogland (og resten af verden, selvfølgelig, men ét skridt ad gangen) står og mangler, er mig, der hudløst ærligt anmelder ting på film. Ligesom den der mascara.

Problemet er naturligvis, at man skal have ting at anmelde, før man kan sætte gang i et sådant koncept, men som jeg har forklaret før, sker der som regel det, at folk, der gerne vil sende mig gratis ting, trækker lidt i land igen, når jeg gør opmærksom på, at jeg altså er ærlig i mine anmeldelser og derfor ikke nødvendigvis er den positive omtale, de er ude efter. Man kan jo så overveje, hvor meget tillid, de så har til deres produkt, ahem…

Nu har jeg så opgivet at vente på, at der falder anmeldelsesværdige genstande ned i mit skød og tyr derfor til jer, mine øjesten. Er der noget, I gerne vil have anmeldt? Måske noget, der har stået på jeres ønskeseddel længe, men som I ikke vil smide penge efter, før I ved, om det virker? Måske noget, I har set reklame for (i et blad eller måske endda i blogland), men som virker liiiidt for godt til at være sandt, og I derfor gerne vil have en objektiv mening? Det kan være alt fra selvbruner til højtryksrensere. Smid en kommentar nedenfor med forslag til geniale amelderprodukter, og så skal jeg gøre mit alderypperste for at hjælpe med at finde ud af, om hypen holder eller om skidtet er noget skidt.

Det bliver pissegodt, kan I mærke det? 😀

Kommentarer (40)

 • Altså, jeg synes bare, du skal anmelde dårlige mascaraer. Aldrig har jeg grinet så meget over en anmeldelse! Og hold da kæft, hvor kunne du grisse mæ'ed – jeg var nærmest imponeret.

 • Jeg synes du skal anmelde hh Simonsen wet brush som på et tidspunkt fik mange fine ord i blogland, men min frisør (der ikke sælger den!) siger den er dårlig. Så det kunne være så fedt med en ærlig anmeldel

 • Jeg tænker: rejsekortet? Det er meget udskældt, men er det egentlig så dårligt som sit rygte?

 • Ting til katte! Evt. Automatisk vand fontane ting dims!

  Strømpebukser, fra forskellige mærker.
  Og ting til håret 😀

 • Kunne en test/anmeldelse af forskellige mærker af cashewnødder være en idé, for er der i bund og grund så stor forskel på dyrest og billigst? Er det mon bare emballagen, der forsøger at snyde øjet? Ja, jeg ved det ikke.

 • • Franks katterace som nybegynder kat, baseret på et indblik i Franks liv over et døgn (!!!)
  • Triangl bikinien (seriøst, what is the fuss about?)
  • Kunne du få fingre I et Olympus pen kamera?
  • Fifty Shades serien både fra Ana og Greys perspektiv (den nye skulle vist være på gaden).
  Forskellige serier på netflix? Eller bare forskellige hit serier som Gossip Girl, PLL og så videre. Tak.

 • Jeg stemmer også for strømpebukser! Det er simpelthen for dyrt med nylonstrømper, der går i stykker efter en dags brug, men hvis man køber dem for billigt, kan man som regel også være sikker på at få en kæmpedelle midt på maven, hvor strømperne starter.

 • Sally Hansen Leg Airbrush. Den vil jeg vildt gerne vide om virker, da jeg ikke er særlig stor fan af at skulle have bare ben om sommeren.

  Ellers eventuelt følgende:
  Brow Drama og hvad de ellers hedder fra Maybeline og L'oréal
  Al slags hypet mascara (mascara-videoer er det bedste, især når de kommer fra dig)
  De her vidunder-smudge-eyeliner produkter, som efter sigende kan skabe perfekte smokey eyes (L'oréal har i hvert fald et eksemplar)
  Læbestifter (gerne i mørkerøde Hollywood-nuancer)
  Tørbørstning (er det virkelig så effektivt som alle siger?)

  Glæder mig til videoer 🙂 generelt burde du bare kaste dig ud i genren, det ville være så hyggeligt.

 • Brow Drama fra Maybelline vil jeg også gerne have anmeldt! Jeg har den selv og synes, den er mega dårlig, men jeg gad godt have en – ærlig – second opinion.

 • På facebook har der for nylig floreret reklame for det der sandpapirshalløj fra shinylegs, som kan slibe hår af skånsomt og let. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig at det virker, så jeg vil ikke købe det. Men det kunne være så smart og rart, hvis det rent faktisk fungerer.

 • Tænker på det der serum til øjenvipperne, der skulle kunne få dem til at blive meterlange. Det gad jeg godt vide om er sandt :p

  Nina

 • Silke dyne. De skulle være så fantastiske. Køle når det er varmt og varme når det er køligt. Men virker det, er de så føde som der siges. .

 • Silke dyne. De skulle være så fantastiske. Køle når det er varmt og varme når det er køligt. Men virker det, er de så føde som der siges. .

 • Nu kom jeg lige til at se videoen med den forfærdelige mascara igen (bare fordi du er pisse sød at høre/se på), og kom til at tænke på, om du nogensinde har problemer med dine lange øjenvipper når du har solbriller på?
  Lidt skørt spørgsmål haha, men jeg har selv lange øjenvipper (næsten længere end dine faktisk), og hver eneste gang jeg har solbriller på, insisterer mine vipper på at røre ved glasset. Det er simpelthen så irriterende og ubehageligt, så jeg ville egentlig bare høre, om jeg var den eneste, der havde sådan et luksus-problem, hahaha.

 • Den børste er virkelig fantastisk! Det er altså din frisør der er galt på den her 😉

 • Den er sygt god! Jeg er selv tidligere frisør, og det er simpelthen den bedste børste jeg nogensinde har lagt hænderne på. Bedre end Mason Pearson, som koster perverst mange penge.

 • Jeg eeeeelsker altså også min wet brush! Har ret kraftigt hår der altid tog en EVIGHED at rede ud efter badet. Nu går det altså bare meget hurtigere og nemmere! Den er genial! Ved dog ikke om den ville være så praktisk til Miriams krøllede lokker 🙂

 • Den med strømpebukser er en god idé! Holdbare strømper til en rimelig pris (har umiddelbart selv ret god erfaring med H&M's shape up strømper).

 • Har lige set, at en blogger skamroser sådan et allergi-filter til at putte i næsen for at undgå, at man nyser og snotter her i den kære sommer-pollen-tid… Så ved man bare, at der er bloggere, der vil påstå, at jorden også er flad for en bøjet 25-øre! Seriøst, hvem fanden gider rende rundt med en næseprop?! Og hvem fanden er dum nok til at skam-rose den på sin blog. Får så langt et patværk over, at man bilder sine læsere hvad som helst ind for en skallet overførsel på Mobilepay (check findes jo vist ikke mere).

 • Tørbørstning is THA SHIT! Har tørbørstet i mange pr, og jeg ejer ikke skyggen af hverken appelsinhud eller strækmærker. Ved ikke om det udelukkende skyldes tørbørstningen, men jeg er den eneste i min familie, der har børstet, og jeg siger jer… Hytteost ned ad benene og på ballerne runs åbenbart i familien… Så jeg regner med, at jeg har snydt mine gener 😉 Så bare i gang med tørsbørstningen! Men vær tålmodig, I ser ikke resultater over night. Men jeg lover jer, at børster i hver dag fra nu af, så kommer der ikke meget mere af de der forærdelige smilehuller på lår og baller

 • Det er ellers et godt bud, ser det ud som om, men som annemettelk siger, er jeg nok ikke den rigtige til at teste, fordi krøller mildest talt opfører sig pænt mærkeligt i forhold til almindeligt hår.

 • Det oplever jeg også en del, men ikke så slemt, som man kunne forestille sig. Det har også noget med solbrillemodellen at gøre, og hvor meget/i hvilken vinkel ens øjenvipper bukker. Jeg sørger som regel bare for at gå efter solbrillemodeller, hvor glassene ikke sidder for tæt på øjnene. 🙂

 • Haha, det lyder godt nok åndssvagt! Jeg har ikke selv allergi, det lyder ellers som noget, der kunne være underholdende at teste! 😀

 • Blev lige lidt nysgerrig på det allergifilter og om bloggeren seriøst rendte rundt med en prop i næsen.
  En tur på Google viser dog et dansk produkt, der er testet af både Aarhus Universitet (link: http://health.medarbejdere.au.dk/aktuelt/nyheder/nyhed/artikel/dansk-naesefilter-lover-godt-for-allergikere/ ) og Astma og Allergi Forbundet (http://www.astma-allergi.dk/web/12111//good_news_item/-/journal_content/56_INSTANCE_Qq2u/12111/640837 ). Jeg kunne ikke finde resultaterne af testen, men der er en del lovprisninger på nettet fra seriøse sundhedsrelaterede medier. Måske det rent faktisk virker 🙂

Der er lukket for kommentarer.