Jeg er jo Bridget Jones #186

1. Jeg ved godt man ikke skal tro, man automatisk bliver lykkelig, hvis man får sine ønsker opfyldt, men ferie i Randers har lært mig, at mit liv oprigtigt ville blive bedre af at eje en opvaskemaskine.

2. Har lige fundet ud af, at når jeg skal hjem på tirsdag, skal jeg køre det sidste stykke fra Roskilde til Østerbro selv. I en bil. Jeg kører bil ca. en gang om året, og jeg gør det ikke godt. Fuck.

3. Derudover har jeg besluttet, at når jeg kommer hjem, er det tilbage igen på LCHF. Jeg vil skyde på, at jeg i hvert fald har taget fire kilo på den sidste måned. Jeg ejer ikke selvkontrol.

4. Det afholder mig dog ikke fra at stoppe alt spiseligt indenbords i øjeblikket. Tværtimod har jeg fordoblet grådigheden, fordi jeg ved, det er ved at være slut. …Er der mere chokolade?

5. Min computer er kommet tilbage fra førstehjælp. Ikke rask, men derimod med en dødsdom. Snøft.

6. Har tilbragt eftermiddagen i dag til fødselsdag, hvor jeg mit kattedameimage tro tilbragte en rum til med at jagte husets kat i et forsøg på at få lidt kærlighed. Det gik ikke så godt.

7. Det gik bedre med husets hund, men det var også en anelse mere akavet, fordi den deler navn med min ekskæreste.

8. Og lidt apropos, så har mine forældres naboer faktisk en kat, der ligner Frank til forveksling. Den er bare halvt så stor og så hedder den det samme som Superman Jensen… Og er i øvrigt en dame.

9. Der er tilbud på neglelak alle fucking steder. Jeg overvejer reelt at investere i nogle skyklapper, for man kan jo kraftstejlme ikke tage mig med nogle steder hen længere, uden jeg kommer hjem med det halve af butikken.

10. Jeg har prøvet virkelig ihærdigt at sætte mig ind i, hvordan det der skat fungerer, når jeg nu skal forestille at være min egen arbejdsgiver. Det går ikke så godt. Monstro der findes en app til det?

Kommentarer (6)

  • #3: LCHF virker – Har prøvet det, men det er for besværligt, syntes jeg, og opgav det efter et stykke tid. (Dog ikke blomkålspizzabunden, den er fantastisk. Og chokolademoussen) Har nu indledt et bekendtskab med det nye sort: Sense. Efter en uge må jeg sige, at det er nemt, og jeg taber mig. Den eneste specielle ingrediens, jeg er stødt på, er sødemiddel i forskellige varianter — og det er da til at skaffe.

  • Uha det er også farligt med fristelser – har hele aftenen overvejet om jeg skulle lægge mig på gulvet og træne lidt eller gå i køleskabet og spise lidt hjemmelavet jordbærtærte.
    Jordbærtærten vandt – for måske er den jo ikke lige så god imorgen – og det er jo udelukket at man kan lave begge ting 😉

  • Jeg har været på LCHF siden september, og jeg elsker det. (Bortset fra blomkålspizzabunden, faktisk. Pofiber all the way!) Men det er ganske rigtigt temmelig besværligt, hvis man skal spise alle andre steder end hjemme.

Der er lukket for kommentarer.