Kommentarer (20)

 • Af alle blogs og indlæg jeg læser(og det er altså mange), så er disse indlæg mine absolut yndlings! Jeg nærmest jubler af glæde, når der kommer et nyt! (og så selvfølgelig også dine 'Jeg er jo Bridget Jones'!)

 • Mozarts plads er virkelig heller ikke et romantisk sted! Og timingen lyder også ret dårlig..

  Også er jeg vild med at hende der blev dumpet af flirten alligevel har overskud til at lave en hemmelighed der rimer! Både rim og kage! Det er sejt!

 • Hende den fejlfrie har så lavet en sproglig fejl i opslaget 😉 Er bange for du ikke får ret 😉

 • Kan godt forholde mig til hende, der adrig vil have børn. Det vil jeg overhovedet heller ikke nogensinde, men jeg kan godt li' enkelte mommyblogs (så længe de ikke er for blødsødne eller for “lille Gustav-Wilhelm har haft tyndskid hele natten”-agtigt). På den anden side HADER jeg mødre og deres børn, når jeg møder dem på gaden IRL. Det er som om de føler at de har førsteret til at være der, fordi de er mødre, og det kan jeg bare ikke snuppe. Og når et lille barn står og skriger og skråler i supermarkedet tænker jeg altid, fuck, jeg er glad for at det der aldrig bliver aktuelt. 😀
  Jeg mener i øvrigt at der er to typer mennesker i verden, der aldrig vil kunne forstå hinanden: dem der er forældre og dem der valgfrit ikke er 😀

 • Det var min! Han dumpede mig så først helt, dagen efter. Men jeg havde jo ligesom set den komme efter fire dages tavshed. Jeg havde i øvrigt slet ikke tænkt over, at det rimede:-D

 • er bange for, du ikke får ret 😉 Jeg'et er implicit. Lad være med at rette andres fejl, før du får styr på dine egne, tak.

 • Jeg forstår ikke helt, hvordan jeres liv ikke er for kort til sådan noget der 😀 … Jesus da! 😀 ..

  Hov forresten ,,,,,,, til frit brug, hvis nu der skulle mangle 😉

 • Nogle fejl er svære ikke at rette på. Kommafejl skal man ikke tvært i folks ansigter, for hvis nu ovenstående kommentar er skrevet med det nye komma, så er det skam helt korrekt.

 • Jeg kan også helt vildt godt lide børn på skrift. Men der skal man jo heller ikke lytte til dem eller aktivere dem.

 • Giver jer altså ikke ret. Jeg er mor (helt valgfrit), men jeg forstår jer fandeme godt!

 • Haha. Enig, med sidste Anonym, jeg forstår jer også godt 🙂
  Jeg er også mor og det er det skønneste i verden for mig. Men andre folks skrigende børn- nej, ellers tak.

Der er lukket for kommentarer.