Jeg er jo Bridget Jones #178

1. Mit spejlreflekskamera har været forbi en kameramand og er officielt erklæret kaput. Eller, de kan måske godt reparere det, prisen bliver bare ca. det dobbelte af, hvad jeg gav for det, og det er jo meget nyttigt.

2. En af mine faste serier har lige haft det ondeste mavepuster-afsnit. (Vi nævner ikke hvilken af spoilerårsager.) Først tudede jeg hele afsnittet igennem, og derefter tudede jeg i omkring to timer efterfølgende. Hvordan ved man godt med forstanden, at tv-personer ikke findes i virkeligheden, men bliver alligevel så håbløst knyttet til dem?

3. Ville efterfølgende trøsteshoppe (jeg enten spiser eller køber mig altid ud af tude-seancer, og jeg er stadig på skrump, suk), men alle mine saved items var udsolgt, bortset fra en virkelig grim t-shirt, som helt sikkert må være havnet der ved en fejl.

4. Begyndte i stedet at kigge på Louboutin’er, fordi jeg tilsyneladende er masochist.

5. Jeg bliver ved med at få mails fra Danish DeeJay Awards. Jeg har ingen anelse om, hvorfra de har min email, og jeg kunne ikke komme et mindre relevant arrangement for mig.

6. Der er noget i mit køkken, der lugter af fisk. Jeg kan den ondelyneme ikke finde ud af hvad.

7. Apropos fisk, så har Frank fået problemer med leddene, som den senior han nu er, så der er blevet købt levertran for en mindre formue. Vil dyret spise det? Næh. Nogen der har en idé om, hvor man kan få fat i sådan en sprøjte-ting uden nål, så jeg kan få det tvunget i kræsenpinden?

8. I går redte jeg hår. Det sker ikke så tit (krøller and all that), og det sker altid i badet, så i dag er mit bruserafløb naturligvis stoppet. Suk. Hver gang.

9. Jeg har det kæmpe-ambivalent med, at det er ved at blive varmere i vejret. På den ene side er det rart at slippe ud af vintertøjet, og på den anden side er det ikke lige så sjovt at tage karbad længere. Og hvad skal jeg så instagramme?

10. Min mor skal til Berlin igen lige om lidt. Uden mig. Overvejer seriøst, om vi ikke kunne fikse noget med, at jeg tog med på shopping via Skype…

Kommentarer (60)

Der er lukket for kommentarer.