Jeg er jo Bridget Jones #160

1. All I want for Christmas is Jensen Ackles. *synges*

2. Julegodter. Over det hele. I går bagte jeg pebernødder, og den ene, jeg bare liiige skulle smage, blev i stedet til omkring 25.

3. Speaker på reklame for frysepizza inde i fjernsynet: “Velbekomme.” Fader og jeg i kor: “Tak.” …Det er noget med æbler og stammer.

4. I forgårs sov jeg i så mærkelig en stilling, at jeg havde forstrakt min venstre balle, da jeg vågnede.

5. I denne uge har min telefon, blitzen på mit kamera og min computers batteri alle lagt sig til at dø. Altså, jeg er med på, at intet varer evigt, men kunne vi ikke måske fordele de dyre dødsfald lidt over nogle måneder?

6. Jeg har købt et hav af julegaver online. Hvilket var nemt, og jeg følte mig ovenpå… Indtil jeg skulle pakke dem allesammen ind. Er du vimmer, det tager lang tid!

7. Har i dag brugt en krig og en madpakke på at lede efter verdens mindste legodims, som er en del af en gave til en af mine nevøer, og som jeg har tabt et eller andet sted mellem mit værelse på første sal og stuen nedenunder. Jeg fandt den ikke.

8. …Men jeg træder den garanteret op i foden, når jeg skal op og tisse engang i nat.

9. Jeg har en forholdsvis dyb rift på min højre tommelfinger, fordi jeg skar mig… På en valnød.

10. Er vred og bitter over, at jeg ikke kan finde en ordentlig julegave til Frank, fordi vi bor i en hundeverden. Det grænser jo til diskrimination! Har brokket mig så meget over det, at min mor til sidst var nødt til forsigtigt at minde mig om, at Frank måske i virkeligheden ikke går sådan voldsomt meget op i det der med jul…

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.