Jeg er jo Bridget Jones #158

1. Den eneste faste rutine i mit liv pt er, at man hver aften kan finde mig i mit badekar med et afsnit af Nissebanden i Grønland.

2. …Det giver mig en nærmest ubærlig lyst til risengrød, som indeholder lige præcis to ingredienser – begge af hvilke er forbudt på LCHF. Pis.

3. Der er derudover iskold luft mellem beboerne i det lille hjem. Frank har lagt høfligheden på hylden, og jeg ligner efterhånden noget, der har været oppe at slås med en tjørnebusk. 3 dages øredryp tilbage.

4. Imellemtiden har Nemesis besluttet sig for at velsigne mig med en fornuftig omgang forkølelse. Der er lige præcis intet på min krop, der fungerer fra halsen og opefter.

5. Det lykkedes mig at finde den Lego-figur, min lille nevø ønsker sig noget så grusomt, på eBay. Til £1!! …Bortset fra, at det viste sig, at sælgeren var snu og havde sat indpakningen til £1, mens Lego-figuren reelt kostede £24. Seriøst? For en lille klump plastik?!

6. Efter flere timer fandt jeg endelig et billigere eksemplar og skyndte mig at klikke “Buy it now”. I skyndingen så jeg ikke lige, at leveringen ikke var 14 dage, men 14 forretningsdage, så nu er der en god chance for, at pakken dukker op et par dage efter jul.

7. Er så småt begyndt at forberede mig på turen hjem til mor. Indtil videre har jeg ca. dobbelt så meget bagage, som jeg kan slæbe ene mand, så det skal nok blive en fest!

8. Fandt endelig en mand på Tinder, der virkede utroligt lovende, så jeg var modig og lavede det first move med en fabelagtig joke… Intet svar. Hmpf.

9. Jeg er en lille smule ved at få stress af alle de vanvittige kalenderkonkurrencer i blogland og går med en daglig angst for at have glemt at deltage i noget. Det ville jo være en tragedie!

10. …Vinder garanteret ikke en skid alligevel. Hvad blev der af hele det der uheld i spil, held i kærligheds-halløj?!

Kommentarer (29)

Der er lukket for kommentarer.