Jeg er jo Bridget Jones #144

1. Bridget er en dag forsinket, fordi jeg tilbragte hele dagen i går til børnefødselsdag. Det var også første gang, jeg skulle møde en sød venindes baby, og det er altid en lidt tricky situation. Begge parter vil enormt gerne have det til at gå godt. Veninden fordi jeg jo er hende, der ikke just er begejstret for børn generelt, og jeg, fordi det omtalte barn nu besidder en vigtigere rolle i min venindes liv, end jeg gør.

2. Fik jeg barnet til at græde? Naturligvis. Men kun én gang og kun meget kort, og jeg fik hende til at grine meget mere, så jeg er godt tilfreds med resultatet.

3. I går var også dagen, hvor jeg spildte neglelak på min fine, nye og (indtil da) hvide t-shirt. This is why I can’t have nice things!

4. I denne uge har jeg også lært, at uanset hvor sent det er, og uanset hvor øde gaderne synes, så kan man ikke synge med på sin musik, mens man cykler hjem, uden der er nogen, der overhører én.

5. Jeg er startet forfra på Grey’s Anatomy. Aldrig nogensinde bliver jeg træt af den serie. Sandsynligvis fordi jeg også er dark and twisty.

6. Forleden kom jeg ud ad badet og gik som altid ind i stuen for at lokalisere noget tøj. Frank kom glad luntende mig i møde for at gnubbe sig op ad mine ben, som han altid gør, men mine ben var stadig fugtige, og Frank er ved at skifte til vinterpels, så han fælder helt afskyeligt, og det er en virkelig dårlig kombi. Så da han lagde an til første gnub, trådte jeg et skridt bagud. Aldrig har jeg da set et så forurettet blik i en kats øjne. Undskyld Frank. Det var ikke noget personligt.

7. Gik det meste af sidste uge og ventede på den pakke, jeg sendte mig selv fra Tyskland. Var panisk angst for, at jeg havde gjort et eller andet forkert, og alle mine godter ville strande på et posthus i Berlin.

8. Det gjorde de heldigvis ikke. Til gengæld efterlod postbuddet igen en pakkeseddel i min postkasse uden så meget som at ringe på døren for at se, om jeg var hjemme, og pakkesedlen var igen til et posthus, der overhovedet ikke er det, der er tættest på mig. Fuck nu af, PostDanmark!

9. For et par dage siden blev jeg fanget ude i det sygeste regnvejr. Jeg gik i ind i Netto for at købe rugbrød omkring klokken 18, og da jeg kom ud igen var det blevet mørkt, og himlen var åben. Jeg besluttede mig for at give pokker i forfængelighed og satte mig på cyklen i den silende regn. Det var en ubeskriveligt rar og befriende oplevelse, og jeg smilede over hele hovedet… Indtil min maxikjole satte sig fast i kæden på min cykel, og jeg måtte stoppe og prøve at få den løs uden at ødelægge både kjole og kæde, og det tog fem minutter og smadrede hele oplevelsen.

10. Endnu mindre sjovt var det, da jeg vågnede dagen efter med en ordentlig mofo af en forkølelse. Hvad skete der, moder natur? Jeg troede, vi var cool?

Kommentarer (18)

 • Åååh, cykelkæder! Glemmer aldrig dengang i 7., hvor mine trompetbukser (!) satte sig fast i kæden i højre side – uhjælpeligt fast altså! Så jeg væltede midt i et lyskryds, og derefter måtte jeg vente på, at min far kom og klippede mig fri… Det var lige en 20 minutters tid i vejsiden med det ene bukseben halvt spist af cykelkæden, lige ud til byens største lyskryds.. FML.. Men bagefter var jeg vist mest ked af, at mine trompetbukser var ødelagte…….

 • Kæft en lækker baby! Btw så tror jeg ikke på at nogen er vildt optagede af børn, når man ikke selv er det sted i livet. Forresten så er jeg glad for at du nævnte “likes” for noget tid siden, for nu trykker jeg konsekvent “hjerte” på dine indlæg i bloglovin. Vil da hellere end gerne bidrage til at du fortsætter med at blogge! Vh Sofie

 • Regnvejret og jeg er fjender – Det druknede nær både mig og mine posthus-pakker. Solen skinnede selvfølgelig højt på himlen sekundet efter jeg havde parkeret min cykel.

  – Kit

 • Åhh Grey's! Jeg er så sindssygt begejstret (nok en del mere end man burde være) over at der endelig er sæsonstart i dag, jeg har virkelig gjort mig umage for at lade være med at se den på nettet og Hart of Dixie – JEG ELSKER MANDAGE igen og du er slet ikke alene om at være dark and twisty!

 • Det lyder jo som en ganske standard uge for dig ja 😛

  Hmm det der Greys har jeg aldrig set.. jo et afsnit hvor jeg så til gengæld ved at en af de centrale roller(tror jeg i hvert fald) dør?! Så det er jo ret så ufedt at skulle starte på den, hvis jeg nogensinde får taget mig sammen.

 • Ork, jeg kender masser af mennesker, der altid har reageret på babyer, som jeg reagerer på hundehvalpe. Sære mennesker.

  Tak for likesne! Jeg skal fortsætte for din skyld! 😀

 • Altså Greys er lidt ligesom Game of Thrones på den front, så serien er ikke ødelagt af, at du har set én hovedperson dø… 😉

 • Uhuhuh, man skal da ALTID synge med på sin musik når man cykler! Især hvis det regner 🙂
  Og forsinket tillykke med treårsdagen i øvrigt.

 • Hmm…

  På mit lokale posthus fik jeg at vide at hvis det er postbuddet der har lavet en fejl (og fået afleveret pakken på det forkerte posthus) så kan du kontakte Post Danmark, og så skal de så flytte pakken til dit nærmeste posthus for egen regning…

  Tag det dog med et gran salt – Sidst jeg prøvede fik jeg en dårlig undskyldning om at det jo ikke var til at se om afsenderen havde skrevet at den skulle til et forkert posthus *suk* – så det fik jeg ikke så meget ud af.

Der er lukket for kommentarer.