Et pip og et fy.

(Spoiler: I did this. A lot.)

Hejhejhejhejhej! Jeg er hjemme igen! Ét stort, kvæstet mess, der skal sove og hvile trætte fødder og kysse på Frank hele natten. Og så skal jeg nok Berlin-spamme jer i morgen. Promise!

Først skal jeg dog lige give en af de efterhånden famøse reprimander i forbindelse med hemmelighederne. Denne gang dog ikke til indsenderne, men til kommentatorerne. Jeg har sagt det før, men det er tilsyneladende lige nødvendigt at sige det igen: Det er ikke, og jeg gentager: ikke okay at skrive negativ, hadefuld eller bare generel ufølsom respons til en hemmelighed. Jeg er ligeglad med, hvor uenig man er i den. Hemmelighedskonceptet fungerer kun i kraft af, at folk er villige til at indsende, og hvis man bliver mødt med meldinger om, at man er en “dårlig person”, “selv ude om det” og hvad der ellers kom af reaktioner på det sidste indlæg, så kan jeg eddermame godt forstå, man mister lysten til at bidrage. La’ lige vær’ med den slags, hva’?

Ciao for now. (Som piloten sagde, da vi landede. I shit you not. Det var vidunderligt kikset.)

Kommentarer (6)

  • Omg Omg Omg Omg, PRIMARK!!! Nøj, de har slugt mange af mine penge!!!!
    Piloter er virkelig kiksede… Men de tjener kassen, og så går de i uniformer… Så er det okay 😉

  • faldt over din “blok” da jeg læste om den hos en anden blogger – som hylende sjov – og det er den fordi din humor er så god (kløgtig), du formår at skabe et specielt univers her og du er hurtig på tasterne med en kvik bemærkning – det er ikke mange kvinder der kan få mig til at dø af grin – det kan du – bliv ved med at skrive som du gør – og tænk så har vi den fælles kærlighed til berlin sammen!

Der er lukket for kommentarer.